Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rednic: Lui Burdujan i-am dat de multe ori bani în plus din buzunarul meu

Miercuri, 27 Februarie 2008 (13:34:07)

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte dezamăgit de atacantul Lucian Burdujan, jucător căruia spune că i-a dat de multe ori bani din buzunarul său în plus faţă de ceilalţi jucători pentru că ştia că are un contract mai mic.
  "Sunt foarte dezamăgit. Şi dezamăgirea e cu atât mai mare cu cât eu am fost unul dintre cei care l-au ajutat constant pe Burdujan. I-am dat de multe ori bani din buzunarul meu, bonusuri şi prime în plus, tocmai pentru că ştiam că el are un contract mai mic decât ceilalţi. Chiar m-am zbătut să i se majoreze substanţial contractul", a spus Rednic.

Tehnicianul susţine că nu înţelege nemulţumirea lui Burdujan, mai ales că prin relaţiile sale i-a aranjat un transfer la formaţia Martimo Funchal, echipă aflată pe locul 6 în prima ligă portugheză, dar el a refuzat. "Când şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Rapid, printr-o relaţie de-a mea putea să prindă un contract foarte bun la Maritimo Funchal din Insula Madeira. Dacă accepta, câştiga 140.000 de euro în primul an, 160.000 în anul doi şi 180.000 în anul trei, dar el a refuzat. Îmi pare rău pentru băiatul ăsta, dar cred că nici el nu ştie ce vrea de la viaţă", a adăugat antrenorul rapidist.

Mircea Rednic a menţionat că a decis să îl dea în judecată pe Lucian Burdujan, care l-a acuzat că încasează comisioane de pe urma transferurilor jucătorilor străini, pentru că nu mai poate accepta aceste "minciuni". "Avocatul meu a pregătit toate actele şi urmează ca zilele astea să primească citaţia. Îmi pare rău, dar nu mai pot lăsa lucrurile aşa. Au mai vorbit şi alţi jucători fără rost pe tema asta, dar nu mai pot înghiţi minciunile astea. S-a minţit destul, ajunge", a explicat Rednic.

Atacantul Lucian Burdujan l-a acuzat pe Mircea Rednic că preferă să folosească jucătorii străini pentru că are de luat "bani" şi "comisioane" de pe urma lor. Atacantul susţine că toţi jucătorii români din lotul echipei giuleştene sunt împotriva lui Rednic deoarece ei sunt mereu consideraţi vinovaţi de eşecurile echipei. Pentru faptul că a refuzat să joace în partida cu Unirea Urziceni din sferturile de finală ale Cupei României şi pentru acuzele la adresa antrenorului, Burdujan urmează să fie amendat de conducerea clubului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rednic: Lui Burdujan i-am dat de multe ori bani în plus din buzunarul meu.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rednic: Lui Burdujan i-am dat de multe ori bani în plus din buzunarul meu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte