Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spată de miel cu piure de usturoi

4 porţii, 50 minute

 

  • 1 spată de miel dezosată
  • 5 căpăţâni mari de usturoi
  • 30g unt
  • 150g spanac
  • 1 lingură ulei de măsline
  • ± sare, piper

Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi şi 3 căţei de usturoi în feliuţe.

Întindeţi bucata de carne pe planşetă şi condimentaţi-o cu sare şi piper. Repartizaţi pe bucata de carne spanacul şi usturoiul, tăiate.

Rulaţi carnea şi prindeţi marginile cu scobitori. Stropiţi ruloul obţinut cu ulei şi puneţi-l la cuptor într-o tavă unsă, pentru cel puţin 40 de minute.

Curăţaţi tot usturoiul rămas şi puneţi-l într-o crăticioară cu puţin unt, 100ml apă caldă, sare şi piper. Puneţi la fiert, la foc potrivit. După 20 de minute luaţi vasul de pe foc, lăsaţi puţin la răcit şi apoi faceţi un piure din căţeii de usturoi.

Pentru a obţine un piure cât mai fin, amestecaţi treptat usturoiul cu puţină apă în care a fiert. Se poate adăuga 1 lingură unt şi 1 lingură smântână în acelaşi scop.

Se serveşte piureul fierbinte cu câte 1 felie mai groasă de ruladă din miel.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spată de miel cu piure de usturoi.
 Vizualizări articol: 7975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spată de miel cu piure de usturoi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte