Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Olteanu: Scoaterea ca nevinovat a lui Traian Băsescu, singura realizarea a lui Daniel Morar

Miercuri, 27 Februarie 2008 (19:13:17)


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a afirmat, miercuri, la Craiova, că singura realizare a procurorului şef al DNA, Daniel Moraru, de când a fost instalat în funcţie, este de a-l fi scos nevinovat pe preşedintele Traian Băsescu în dosarul "Flota", transmite corespondentul MEDIAFAX
  Liderul liberal apreciază că PDL, dacă va ajunge la guvernare, întrucât este singurul deziderat, va desfiinţa toate instituţiile care au pus probleme democrat-liberalilor.

"Aştept să văd ce vor face dacă ajung la guvernare. Acum, vor să desfiinţeze Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD). Au o viziune foarte ciudată. Eu i-am scris domnului Boc să-mi spună dacă e solidar cu Valeriu Stoica şi vor să desfiinţeze CNCD doar pentru că Valeriu Stoica are un client de afaceri pe care l-a supărat", a afirmat Olteanu.

El susţine că nu a primit niciun răspuns din partea liderului PDL, Emil Boc, căruia i-ar fi teamă să răspundă.

"Domnul Boc nu a avut nici măcar curajul să spună că propunerea domnului Valeriu Stoica a fost făcută în nume propriu, pentru că atunci se credea că nu este de acord cu desfiinţarea instituţiei care l-a sancţionat pe Traian Băsescu. CNCD este singurul organism care a avut curajul să îi dea o sancţiune lui Traian Băsescu. Este vorba de un avertisment. Să nu vă închipuiţi că l-a luat la palme în piaţa publică", a mai spus Olteanu.

Liderul liberal susţine că pe acelaşi "scenariu" a fost desfiinţat PNA şi înlocuit cu DNA.

"CNSAS a fost desfiinţat pentru că deranja. La fel s-a întâmplat şi cu PNA, care a fost desfiinţat şi înlocuit cu DNA pentru ca Daniel Morar să-l scoată nevinovat pe Traian Băsescu. Performanţa DNA este că în trei ani de zile nu a găsit niciun vinovat, dosare varză, în schimb l-a scos nevinovat pe Traian Băsescu. Este singura realizare a lui Daniel Morar", a mai spus Olteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olteanu: Scoaterea ca nevinovat a lui Traian Băsescu, singura realizarea a lui Daniel Morar.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olteanu: Scoaterea ca nevinovat a lui Traian Băsescu, singura realizarea a lui Daniel Morar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte