Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Argăseală: Steaua poate obţine 14 victorii în tot atâtea etape, dar e nevoie ca şi CFR să piardă

Miercuri, 27 Februarie 2008 (13:50:21)


Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea "roş-albastră" poate obţine 14 victorii din tot atâtea meciuri de disputat în Liga I, dar că pentru a câştiga titlul naţional este nevoie ca şi CFR Cluj să piardă alte meciuri în afara celui direct, din etapa a XXI-a Ligii I.
  "Patronul e realist când vorbeşte de 14 victorii, deoarece pentru a atinge locul 1 e nevoie de aceste victorii. E o logică matematică. Cu toate acestea, trebuie să aşteptăm ca şi Clujul să piardă, altfel e degeaba", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a declarat că are informaţii că membrii din conducerea clubului CFR Cluj le-au transmis jucătorilor formaţiei ardelene să provoace, să lovească şi să înjure tot timpul atunci când arbitrul întâlnirii, din etapa a XXI-a a Ligii I, nu este atent.

"Vizavi de meciul cu CFR mi-e teamă de un lucru: am auzit că a fost o discuţie între conducerea de la CFR şi jucătorii clujeni şi li s-a transmis ca tot timpul să provoace, să lovească şi să înjure, atâta timp cât arbitrul nu e atent. Acest lucru mă pune pe gânduri mai ales că au existat precedente. Antrenorul lor a fost un tip agresiv, iar Iuliu Mureşan se pricepe la astfel de diversiuni. Mi-e teamă foarte mult şi de arbitraj pentru că dacă se umblă cu astfel de lucruri se depăşeşte limita fair-play-ului. Suntem informaţi, avem din diverse surse", a spus Argăseală, care a menţionat că nu îi este teamă de acest meci, ci mai degrabă este îngrijorat.

Valeriu Argăseală este de părere că toate biletele pentru meciul cu CFR Cluj se vor epuiza în cursul zilei de miercuri.

Valeriu Argăseală a menţionat că mijlocaşul Bănel Nicoliţă este afectat după autogolul din înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 2-1, dar că toată lumea este alături de el. "Nicoliţă e afectat, toată lumea a spus că e alături de el, dar această trăire nu poate fi comandată. I-am spus şi eu că suntem alături de el şi să nu îşi facă griji, Lăcătuş de asemenea. Sunt convins că îşi va reveni", a adăugat Argăseală, care a negat faptul că finanţatorul Gigi Becali va sta pe bancă la paritda programată, duminică, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul Steaua.

Componenţii echipei Steaua au efectuat, miercuri dimineaţă, un antrenament la care nu a participat fundaşul polonez Pawel Golanski.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Argăseală: Steaua poate obţine 14 victorii în tot atâtea etape, dar e nevoie ca şi CFR să piardă.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Argăseală: Steaua poate obţine 14 victorii în tot atâtea etape, dar e nevoie ca şi CFR să piardă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte