Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recunoştinţă

Doctorul Ştefan Puşcaşu, propus „Cetăţean de onoare al Sucevei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava va fi supusă aprobării aleşilor locali acordarea titulaturii de „Cetăţean de onoare” doctorului Ştefan Puşcaşu, fondatorul Asociaţiei Creştine de Caritate Bethesda, al primului spital cu profil chirurgical particular, precum şi al primei policlinici particulare moderne din judeţul Suceava.

Iniţiatorul acestui proiect de hotărâre este primarul Sucevei, Ion Lungu, care consideră că doctorul Ştefan Puşcaşu este o personalitate marcantă a municipiului, care a avut o implicare intensă în activitatea politică, administrativă şi socială a Sucevei, în calitate de preşedinte al ANCD în 2000, consilier judeţean în perioada 2000 – 2004, iar în prezent, ca preşedinte al clubului Pro-Democraţia Suceava, vicepreşedinte naţional al Fundaţiei Renaşterea, preşedinte al Asociaţiei Oamenilor Creştini de Afaceri şi preşedinte al Patronatului serviciilor medicale din judeţul Suceava.

“Om de înaltă probitate morală, domnul Ştefan Puşcaşu este fondator al Asociaţiei Creştine de Caritate Bethesda, care are ca proiecte în derulare căminul pentru persoane vârstnice Ilişeşti şi căminul – spital de boli cronice Fântânele. A înfiinţat primul spital cu profil chirurgical particular din judeţul Suceava, cu 48 de paturi, şi prima policlinică particulară modernă, care asigură investigaţii de laborator, examinări paraclinice şi consultaţii de diverse specialităţi, acordate de cei mai renumiţi medici ai judeţului. Fiind o personalitate marcantă a municipiului, considerăm oportună conferirea titlului de cetăţean de onoare”, spune Ion Lungu, în expunerea de motive ataşată proiectului de hotărâre.

În cadrul aceleiaşi şedinţe va fi discutată acordarea titlului de “cetăţean de onoare” colonelului Zaharie Cojocaru, cavaler al „Ordinului Virtutea Militară”, preşedinte al Filialei Suceava a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava al Persoanelor Vârstnice şi preşedinte al filialei Suceava a Asociaţiei “Cultul Eroilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Ştefan Puşcaşu, propus „Cetăţean de onoare al Sucevei”.
 Vizualizări articol: 2850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 8 voturi
Doctorul Ştefan Puşcaşu, propus „Cetăţean de onoare al Sucevei”3.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pocaitii incearca sa preia o parte din putere trimis de
(27 feb 2008, 11:15:33
Nu-i neg meritele domnului Puscasu, mai ales ca a realizat o clinica moderna si a si adus un aparat tomograf performant la Suceava (bineinteles a carui consultare costa f scump).Problema e ca doctorul puscasu impreuna cu directorul de la scoala de pocaiti philadelphia (din zona belvedere) au decis sa sprijine politic partidul lui flutur, pentru a primi in schimb locuri pe listele parlamentare ale pdl.

Acestia ii vor mani****pe toti sectantii din oras (penticostali, baptisti, etc.) sa voteze cu tradatorii din pdl, ca domnii mentionati mai sus sa-si realizeze interesele.

Flutur, in goana lui spre putere, nu e interesat de faptul ca da o palma serioasa ortodoxiei sucevene, pe care si asa a neglijat-o in chestiunea cu retrocedarea padurilor (dupa ce in 2004 ii promitea cu ardoare lui Pimen ca va face tot posibilul ca padurile sa fie retrocedate).

ASA CA SUCEVENI DACA NU VRETI SA FITI CONDUSI DE POCAITI PRECUM ONOFREI (un mare lachios si prefacut ajuns prefect), AVETI
1.1  RE: Pocaitii incearca sa preia o parte din putere trimis de
(27 feb 2008, 11:38:43
Nu cred ca intereseaza pe cineva de ce confesiune este dr. Puscasu. Atata timp cat a infiintat o policlinica si un spital particular in Suceava merita tot respectul din partea sucevenilor. Eu, personal, am avut parte de servicii ireprosabile atat la policlinica cat si la spital. Stim foarte bine sa spitalele de stat nu fac 2 bani, medicii si asistentele sunt corupti si nu-si fac datoria, mor oamenii cu zile, statul nu are nici o confesiune doar poate este "neortodox".

Nu intereseaza pe nimeni partidul care-l sustune pe dr. Puscasu, important este ca a facut UN LUCRU MARE in Suceava. FELICITARI!!! si sa-i dea D-zeu sanatate si putere pentru a merge mai departe in tot ce si-a propus.

In fine, cred ca ar trebui sa gandim inainte de a arunca cu noroi in cineva pe care nu-l cunoastem.

1.2  RE: Pocaitii incearca sa preia o parte din putere trimis de
(27 feb 2008, 11:57:31
Maria,esti o mare fraiera!ESTE O AFACERE CARE PUTE DE DEPARTE,TREBUIE SA VREI SA O "MIROSI".TIMPUL IMI VA DA DREPTATE!AI PUTINTICA RABDARE!
1.3  RE: Pocaitii incearca sa preia o parte din putere trimis de
(27 feb 2008, 15:43:13
ortodox Maria lucreaza acolo de aceea il lauda
1.4  RE: Pocaitii incearca sa preia o parte din putere trimis de
(27 feb 2008, 19:36:49
Da, Maria, a facut, dar daca nu ai bani... adica nu ai zeci de milioane, te uiti de afara la ele! In final tot pentru cei "punga groasa" se adreseaza, caci daca am nevoie de o urgenta, nu ma opereaza decat... contra cost si sa nu fie complicatii! E firesc sa se poarte foarte bine cu toti, ar fi culmea, daca si cand scoti zecile de milioane.
1.5  RE: Pocaitii incearca sa preia o parte din putere trimis de
(28 feb 2008, 14:42:07
Actul medical costa oriunde pe planeta; la statul rom�n mori cu zile cu toate ca scoti si acolo zeci de milioane. Trebuie sa vedem adevarul acolo unde este mai ales �n privinta sanatatatii. Ceausescu va trata pe gratis - fara medicamente. Era mai bine ?
2.   O mare inselatorie trimis de
(27 feb 2008, 11:43:51
Am fost de mai multe ori la vestita policlinica Bethesda. Acolo profeseaza toti medicii pe care ii gasim si in policlinicile de stat SI CARE AR TREBUI SA NE ACORDE CONSULTATII GRATUITE LA CEI ASIGURATI! Numai ca domnii doctotori vin la programul din policlinicile statului cand vor ei, nervosi de numai numai, isi bat joc de noi, iar la BETHESDA sunt amabili, ca ne storc de bani. CRED CA E UN MARE JAF acest sistem sanitar paralel cu cel de stat atata timp cat sunt aceeasi medici!
2.1  RE: O mare inselatorie trimis de
(27 feb 2008, 11:51:52
pentru toti cei de mai sus pacat mare pacat

aceeasi marie cu alta palarie nu-i asa ,aceleasi cadre medicale dar la alta unitate,totul e sa ai bani......poate si cap daca vrei sa faci ceva
2.2  RE: O mare inselatorie trimis de
(27 feb 2008, 12:03:55
d le pacient si eu am fost la aceasta policlinica si intradevar am platit pentru consultatie si medicamente dar am simtit si eu ca sunt tratat ca un om si ca d ul doctor era interesat cand ma consulta .si nu te astepta ca serviciile medicale private sa fie gratis ca nu ai platit la ei . cine ti a luat banii ( sistemul sanitar adika )asa ca daca nu vrei sa fii jefuit dute la spital cu cu branula in buzunar si fii pregatit ca sa primesti o pastila de durere de cap GRATIS.
2.3  RE: O mare inselatorie trimis de
(27 feb 2008, 16:36:32
mai bine zis te duci la spital sa primesti o pastila de durere de cap pentru durerea de stomac GRATIS
3.   Spital particular trimis de
(27 feb 2008, 11:57:40
La cate spitale particulare sunt in Bucuresti sau Cluj ar insemna sa fie toti cetateni de onoare pe acolo.

In plus am vazut ca ambulanta(le) de la Bethesda duce bolnavii la Spitalul de Stat.

De ce ? Foarte simplu.

Ei acolo la Bethesda fac doar interventii chirugicale simple!

De asta nici durata de spitalizare nu-i prea mare.

4.   Pentru cei care stiu sa comenteze trimis de
(27 feb 2008, 12:02:49
bine ca stiti sa comentati...dar daca nu ar trebui sa platim pentru serviciile acordate la aceste policlinici sau spitale private atunci cine i-ar sustine financiar pe ei?de unde atatia bani?de ce nu ai facut tu "PACIENTULE" un spital si sa acorzi servicii gratuie?daca nu iti convine sa platesti mergi sa spitalul judetean si da mita acolo sa te bage cineva in seama....

si pentru SECTANTUL nu te mai lua de pocaiti ca nu ai nici un drept! fiecare crede in Dumnezeu in ce mod considera ca e mai bine!
4.1  RE: Pentru cei care stiu sa comenteze trimis de
(27 feb 2008, 17:50:51
Ange, eu nu contest faptul ca trebuie sa platesti la Bethesda, dar de ce ACELASI MEDIC la policlinica de stat isi bate joc de pacient, e nervos, izbeste, tranteste,iar la cea privata e amabil si "baga in seama" bolnavul??? NU RESPECTA ACELASI JURAMANT DEPUS LA SFARSITUL FACULTATII? Ai cap sa sesisezi acest lucru? Nu cred!
5.   Jos palaria pt d-l doctor Puscasu !! trimis de
(27 feb 2008, 12:06:22
Le trebuie multa cerneala bauta celor care arunca cu pietre sa ajunga la nivelul profesional si intelectual al celor pe care-i cunosc banuiesc doar de la televizor. Mai slabiti-ma cu apartenenta religioasa a unuia sau altuia, avem o tara libera si o democratie scump platita. Conteaza ce fac ei bun pt societate, si fac din plin...e adevarat ca in campanie se fac si se desfac aliante, se arunca cu noroi cat incape , pt exemplificare uitati-va la ultraortodoxul Beecali !!! Prefer oameni adevarati ca d-l Puscasu si d-l Onofrei decat exaltati ca inchizitorul cioban...sa nu uit, sunt ateuhappy)
5.1  RE: Jos palaria pt d-l doctor Puscasu !! trimis de
(27 feb 2008, 19:40:35
Onofrei adevarat??? Mai ganditi-va!:) Si la Puscas e discutabil, in sfarsit... dar prefectul numai "adevarat" nu e (si e platit din banii publici)!
6.   Medici trimis de
(27 feb 2008, 12:16:54
Nu cred ca trebuie pusa problema asa. Dr.Puscasu nu triaza bolnavii dupa confesiunea teologica. ii trateaza pe toti in mod egal. Intotdeauna,in orice sector, sunt multumiti si nemultumiti. totusi, este f. bine pt. noi tot ce a intreprins d-lui, daca poti si vrei sa beneficiezi de servicii deosebite, ai ocazia s-o faci. este un om intreprinzator si un bun gospodar. FELICITARI!
6.1  RE: Medici trimis de
(27 feb 2008, 15:46:18
S-o crezi tu
7.   Sa faca pocaitii daca nu pot face nimic ortodoxii trimis de
(27 feb 2008, 12:47:22
Ia sa mai lasam prostiile cu pocaitii!!! Sa avem ochi si sa vedem realitatea, ceea ce s-a facut aici in Suceava nu s-a facut nici intr-un oras mare, renumit in medicina ( Iasi, Bucuresti, Tg. Mures, Cluj etc). Eu sunt ortodoxa dar nu critic celelalte confesiuni, ma uit la barna din ochii mei si las paiele din ochii altuia.

Am nascut copilul in clinica infiintata de dr. Puscasu. Nu-l cunosc pe acest medic, nu l-am vazut niciodata, am nascut cu dr. Bolohan care l-am vazut o singura data pana a naste, dar vreau sa spun ca am fost tratata uman si profesional de personalul de acolo, am avut parte de servicii de calitate ceea ce spitalele de stat cu personalul lor nu sunt in stare sa le ofere.

Tarifele serviciilor medicale, atat la policlinica cat si la spitalul Bethesda, nu sunt mai mari ca cele de la cabinetele particulare.

Nu conteaza partidul sau confesiunea din care face parte dr. Puscasu, ideal este ca a facut ceva extraordinar pentu oameni. CINSTE LUI!!!!
7.1  RE: Sa faca pocaitii daca nu pot face nimic ortodoxii trimis de
(27 feb 2008, 13:25:24
Fiissssss....
7.2  RE: Sa faca pocaitii daca nu pot face nimic ortodoxii trimis de
(27 feb 2008, 14:01:03
BAAAAAAAI! da-ti spaga medicilor si asistentelor de la stat ca spagile nu se impoziteaza. Unde a-ti vazut, in Romania, ca serviciile private sa fie gratuite????

La Bethesda nu profeseaza numai medici suceveni, vin si din Iasi.

Interventii chirurgicale simple la Bethesda? Operatiiile de prostata, hernie de disc, san, colicist etc sunt simple? Aducerea copiilor pe lume este simplu?

Faceti si voi , cei care comentati aiurea, ceva pentru Suceava si o sa vi se acorde si voua titlu de "Cetatean de onoare". Va este usor sa criticati pentru ca sunteti obisnuiti cu mizerie si saracie, cand ia fiinta ceva nou, modern si curat vi se pare CIUDAT.
7.3  RE: Sa faca pocaitii daca nu pot face nimic ortodoxii trimis de
(27 feb 2008, 19:46:16
Nu sunt simple nasterile in general si nici o operatie, insa daca apar complicatii, valea la judetean! Cam asta e politica! Ai sarcina cu risc, valea la medicii din spital! Sau la Iasi, ei nu se baga. De sarcini pierdute urmarite de dr. Bolohan ati auzit? Ca nu se scrie pe forum sau in ziar, e alta poveste. Merge gravida, cotizeaza la greu, nu i se depisteaza problemele si hop, pierde copilul si... trauma si suferinta e a femeii, oare ii da banii inapoi? Cand merge brici totul, normal ca ridicam statui! Si dam si bani, adica sunt stimulati financiar suficient cat sa nu faca nazuri!
7.4  RE: Sa faca pocaitii daca nu pot face nimic ortodoxii trimis de
(28 feb 2008, 00:23:58
VOI CHIAR ASA DE PROSTI SUNTETI ???

ASTIA DESPRE CARE SCRIETI ACUM NU SUNT POCAITI !!!

IN BIBLIE ESTE SCRIS CA PANA LA URMA TOTI NE INDREPTAM SPRE POCAINTA, FRAIERILOR !!!

ASTIA SUNT NISTE SECTANTI ORDINARI CARE CUMPARA CU BANII LOR PE TOTI RATATII CA SA "PROPOVADUIASCA CUVANTUL DOMNULUI" ZIUA IN AMIAZA MARE PE STRAZILE SUCEVEI.

TOTI FRAIERII CARE-I PREASLAVITI SUNTETI NISTE LACHIOSI !!!
7.5  RE: Sa faca pocaitii daca nu pot face nimic ortodoxii trimis de
(28 feb 2008, 11:29:25
Wa Talion, esti un mare BOU. Potrivit judecatii tale lipsita de orice cunostinte elementare, majoritatea americanilor sunt "sectanti ordinari". Daca vrei sa stii, la nivel mondial, pe primul loc se situeaza biserica catolica, urmata de neoprotestanti (sectanti ordinari cum spui tu), iar abia pe locul trei sunt ortodocsii. Si nu inteleg de ce va legati de pocaiti, ca doar si ei sunt crestini, sau poate nu stiati asta. Avem acelasi Dumnezeu, dar ne raportam diferit la EL si gata. De ce atita ciuda?
8.   Felicitari trimis de
(27 feb 2008, 15:00:32
UN OM care-L cunoaste pe DUMNEZEU!FELICITARI d-lui PUSCASU!
9.   Ha ha ha trimis de
(27 feb 2008, 15:01:34
Dar de pacientii care sunt operati la renumitul spital particular si ale caror operatii nu sunt reusite si sunt adusi la Spitalul Judetean nu vorbeste nimeni?

10.   Despre dr. puscasu trimis de
(27 feb 2008, 15:02:09
Nu-l cunosc pe domnul dr. Puscasu, dar am nascut doi copii la spitalul judetean , adica de stat, si pana nu dai spaga respectiva la cine trebuie nu se uita la tine nicio infirmiera sa nu mai spunem de doctori. calculati de exemplu pt. o cezariana: spaga la ginecolog, la anestezist, la asistenta care are grija dupa operatie , la cele care au grija de copil, la infirmiere si sigur ajunge mai mult decat tariful practicat la spitalul privat.Nu mai vorbesc de riscurile la care te supui tu si bebelusul nou nascut. Eu am vazut in spital un caz acum 7 ani cand i s-a gresit anestezia unei femei la cezariana si era sa nu se mai trezeasca deloc, si femeia mai avea un copil de 3 ani in afara de cel proaspat nascut.

In concluzie, felicitari domnului doctor pentru ce a realizat. Traim intr-o tara libera unde fiecare asi alege serviciile medicale pe care le doreste. Domnul Puscasu nu a obligat pe nimeni sa vina la clinica lui, fiecare merge acolo unde doreste.
10.1  RE: Despre dr. puscasu trimis de
(27 feb 2008, 19:50:00
Si eu am nascut la spitalul mare (ultima data recent) maxim 10 mil toata povestea cu cezariana si tratament de calitate, nu se risca sa isi bata joc si daca stai la mentinere se poarta f bine (si nestimulat obliogatoriu). Au cam navalit presa si populatia pe ei si isi cunosc drepturile. Daca te urmareste medic bun, nu vad ce risc e? Si acum sunt anestezisit buni, dr. Streanga cel putin, jos palaria.
11.   La covata plina si scroafa-i gospodina!!! trimis de
(27 feb 2008, 15:14:45
Din pacate, la acesti sectanti INCA functioneaza zeciuiala. Din tot (sau aproape tot) ce castiga, 10% pleaca la biserica (casa de rugaciune) pentru a-i ajuta pe "frati". Cunosc o gramada de oameni care "s-au pocait" doar pentru a primi ajutorul de la "frati", sau pentru a emigra in America, Canada, Australia...etc.

Tot ceea ce a facut dr. Puscasu a fost facut pe banii "fratilor" din afara.

Daca va uitati bine pe medicamentele pe care le primesc chipurile gratuit de la policlinica sau spitalul Bethesda, termenul de garantie expira in maxim doua luni din momentul in care au fost primite, asta in cazul in care nu sunt deja expirate.

Este exact ca si in cazul ochelarilor primiti de la niste americani cu vreo doi ani in urma cand s-au calcat sucevenii in picioare. Erau niste gioarse sau ochelari cum se gasesc la noi in bazar la 3-4 lei perechea. Decat sa-i arunce la gunoi, americanii au zis ca-i mai bine sa "arunce praf in ochii romanilor" si sa faca acte d
11.1  RE: La covata plina si scroafa-i gospodina!!! trimis de
(27 feb 2008, 15:24:27
Am demonstrat tuturor celor de langa mine ca o nastere costa mai putin in Spitalul Judetean cu toate spagile decat in acest spital particular. Oare chiar atat de usor poate fi prostit romanul?

Nu-i mai tineti atat de mult palma ca oricine ar fi procedat la fel daca ar fi stat pe sacii de bani. Ca el a avut mai mult noroc decat altii, asta e alta problema.

Maine, poimaine ii fac si statuie si urmeaza strada (poate bulevard) cu numele lui.

Mai usor cu penibilitatea si cu pupincu_ismul ca e molipsitor. Din 1989 numai de astea aud si intalnesc la tot pasul.
11.2  RE: La covata plina si scroafa-i gospodina!!! trimis de
(27 feb 2008, 15:51:48
asa este dar LUNGU se da bine pe langa Puscasu ca sa-l opereze de prostia care o are in cap
12.   Nu e chiar asa trimis de
(27 feb 2008, 15:22:29
vreau sa va spun ca lucrez in spital de ceva vreme si intradevar nu am avut incredere in medicii din spital. mare greseala

am mers sa nasc la policlinica d-lui Puscasu. am facut cezariana si dupa o peiroada am mers la control la medicul respectiv.m-a progamat la control in spital cand era de garda, pentru ca stia ca lucrez acolo.

vreau sa va spun ca nu am mai primit aceleasi ingrijiri ca la spitalul privat, chiar daca am platit consultatia. domnul doctor era foarte obosit, surmenat si mi-a spus ca totul este OK. de bine ce mi-a fost peste doua zile am fost reintrnata la spital cu infectie iar domnul doctor nici macar nu m-a mai recunoscut.

nici macar copilul meu nu a fost vazut in spita, pentru ca m-au trimis acolo unde l-am nascut, adica la dr. Puscasu.

spune-ti dv. este corect ce se intampla?

12.1  RE: Nu e chiar asa trimis de
(27 feb 2008, 15:53:48
se mananca intre ei si romanul sufera
13.   Bravo!!!!!!! trimis de
(27 feb 2008, 16:05:42
Felicitari! Intotdeauna vor exista oameni invidiosi pe ''capra vecinului''!Ar fi minunat daca fiecare dintre noi am putea face macar un lucru de care sa fim mandri!Dar asa suntem noi ranchiunosi si o natie de frustrati!!!!!!!FELICITARI inca o data domnului doctor Puscasu!!!!!!!
13.1  RE: Bravo!!!!!!! trimis de
(27 feb 2008, 16:21:38
haida de,un mare papagal...mare smecher...se va desumfla curand...
14.   Nu e chiar asa trimis de
(27 feb 2008, 18:21:28
Pentru "DIN SPITAL". MINTI!!!! din spitalul judetean profeseaza la clinica Bethesda o doctorita, nu un doctor, o stii foarte bine. An nascut si eu cu cezariana la Bethesda, este imposibil sa apara probleme, doar daca paciente nu se ingrijeste acasa, nu are grija de ea, este nespalata etc, atunci apar probleme. Cand te externezi din spitalul Bethesda, mai intai te consulta medicul daca este totul OK iti face foaia de iesire, nu externeaza pe nimeni din spital daca apar complicatii. Doctorita din spitalul judetean profeseaza la Bethesda ca "mana a doua", "prima mana" este dr. Bolohan, el nu profeseaza la Spitalul judetean. Deci...minti cu nerusinare numai pt. faptul ca lucrezi la Spitalul jud., ii faci reclama dar degeaba, se stie ca voi toti de acolo sunteti....asa cum sunteti, numai spaga asteptati!!!!!
15.   Nu mai mintii trimis de
(27 feb 2008, 18:59:43
hai sa nu mai seriem minciuni ca de fapt ne mimtim pe noi insasi oare e frumos sa aruncam cu acuzatii in pocaiti nu faii sa ii lasam in pace ca de copii domnului se ingrijeste chiar el multa pace si bucuri sa aveti

16.   De la onoare la oroare nu-i mult trimis de
(27 feb 2008, 19:12:52
Doctore sa ne traiesti

Rar am vrea sa te vedem

Insa bine, ca esti

Lungu te-a facut de-onoare

Si-a starnit mare oroare

17.   Vai de noi trimis de
(27 feb 2008, 19:23:18
Am ajuns o tara de tigani si pocaiti....Vai de neanul nostru!
18.   Prea mult venin dauneaza sanatatii trimis de
(27 feb 2008, 20:30:16
FRUSTATILOR!!! Ar trebui sa va intereseze toate afacerile care se deruleaza in Suceava, Romania si in intreaga lume, daca tot va intereseaza atat de mult "afacerea" doctorului Puscasu. Stiti, dragilor, CAINELE MOARE DE PREA MULT MERS IAR PROSTUL DE GRIJA ALTUIA.

Ce importanta are de unde vin fondurile???????

Bravo lui ca-i ajuta pe "frati" si ei sunt oameni. Daca nu sunteti in stare sa acordati un ajutor cuiva asta nu inseamna ca trebuie sa-i criticati pe cei care pot sa ajute oamenii.

Chiar daca nu-l cunosc pe dr. Puscasu il felicit pentru tot ce a facut in Suceava. BRAVOO LUI!!!!
19.   Traiasca pocaiala pedelista trimis de
(27 feb 2008, 21:37:42
Noi pocaitii il sustinem pe dl puscasu si pe echipa dlui flutur ca sa ne mai imbogatim oleaca, ca nu ne ajung banii pe care ii primim cu nemiluita din afara.Noi suntem adevaratii credinciosi in Dumnezeu si restul sunt niste fraieri.Noi pocaitii avem dreptate si otrodocsii nu.Hai sa il facem pe pocaitul asta cetatean de onoare ca a facut nu stiu ce, pe cand TOTI CEILALTI MEDICI SUCEVENI CARE AU LA ACTIV MII DE VIETI SALVATE NU MERITA SA FIE CETATENI DE ONOARE.

SUCEVENI TREZITI-VA SI NU VOTATI CU mincinosul de flutur, PENTRU CA ECHIPA LUI VA AVEA GRIJA IN PRINCIPAL DE INTERESELE POCAITILOR SI NU DE CELE ALE NOASTRE !!!!TUTUROR!!!!!!!!!Ceea ce face lungu acum e doar in scopul utilizarii lui puscasu in campanie, mai ales ca pocaitul vrea sa candideze la senat la toamna pe liste pdl, el si directorul de la scoala de pocaiti philadelphia!!!
19.1  RE: Traiasca pocaiala pedelista trimis de
(28 feb 2008, 18:57:25
nu inteleg ce aveti cu puscasu.daca vrea s candideze l pdl, e alegerea lui. credeti ca daca era l psd sau prm sau pc sau mai stiu eu care partid, facea mai mult? ceea ce conteaza e ce fac cei din partide (luati individual) pentru cetateni. eu nu mai cred in nici un partid. am auzit destule bla-bla-uri electorale.
20.   Un simplu troc trimis de
(27 feb 2008, 21:37:50
Ceea ce pana acum nimeni nu a sesizat este faptul ca avem de-a face cu un troc pentru ca dl.LUNGU da titlul de cetatean de onoare d-lui PUSCASU la schimb cu voturile pe care acesta le va aduce de la fratii care vor vota cum vor fi invatati la adunare.In rest sa fie foarte clar fratele PUSCASU nu a facut decit sa-si infiinteze si sa-si dezvolte o afacere privata pentru el si familia sa cu foarte multi bani din afara si nu pentru suceveni ci numai pentru beneficiul personal si asta ca sa nu intram in amanunte financiare.
21.   DUMNEZEU SA LE DE-A INTELEPCIUNE SI MULTA PACE trimis de
(27 feb 2008, 21:44:09
Cint ai sufletul incarcat cu rautate tot ce-i bun ti se pare rau ,da D-ZEU nu se uita la fata oamenilor si ne iubeste pe toti ,ne rabda asa cum sintem.SA NU UITAM CA A FOST PE PAMINT SI A FACUT VINDECARI SI NUMAI BINE ,SI IN SCHIMB A PRIMIT BADJOCORA,URA ,DISPRETUIRE CUIE IN PALME,CUNUNA DE SPINI PE CAP ,RASTIGNIRE SI IN LOC DE APA I-AU DAT OTET SA BEA.Sa nu ne mire faptul ca sunt atitea jicniri aduse unui Doctor bun care a facut si vre sa faca ceva bun pentru oamenii din jud. SUCEAVA.D-nule doctor sa va de-a D-ZEU MULTA SANATATE SI PUTERE DE SUS SA INVINGE-TI RAUL SI SA MERGE-TI INAINTE CU TOT CE-I BUN.,,DOAMNEAJUTA,,
21.1  RE: DUMNEZEU SA LE DE-A INTELEPCIUNE SI MULTA PACE trimis de
(28 feb 2008, 09:21:16
Acolo la adunare nu va invata sa scrieti si sa vorbiti corect limba romana? Hai bai (statiune) ca v-a crescut si scoala particulara !!! Inapoi la scoala si dupa aia mai vorbim !!!
22.   Merita..... trimis de
(27 feb 2008, 21:47:03
FELICITARI ...DOMNULE PUSCASU...daca ar mai fi in Suceava macar 2-3 OAMENI ca Puscasu ar fi altceva DE ACEST ORAS...e un OM care merita tot respectul ....nu injurii...nu conteaza religia...conteaza sa fii OM...
23.   Felicitari trimis de
(27 feb 2008, 22:21:18
am mers si eu la doctorul puscasu..

este un doctor ffff bun,la spitalul judetean au vrut sa ma opereze de ampeticita,(fiind internata) dar de fapt nu era decat vorba despre o lipsa de calciu (o spasmofilie abdominala) Cu toate ca am dat multi bani la doctori, nu au prea avut mare interes.ultima data am fost la bethezda la tomograf,saptamana trecuta,am dat un ban dar am scutit un drum pana la iasi si bineinteles alti bani...asata e viata....urcusuri si coborasuri.. multe felicitari domnului doctor. dumnezeu sa ne binecuvinteze si sa ne arate calea cea buna fiecaruia dintre noi,,,. adevarul ca traim intro lume nedreapta.. multa sanatate la toata lumea si sa nu fie nevoie sa mergeti la doctori...
23.1  RE: Felicitari trimis de
(28 feb 2008, 00:15:56
Bre alina, bre !!! AMPETICITA de care vorbesti tu e o afectiune a creierului ? Cred ca mai degraba a calcaiului ca de acolo iti vin ideile si cu calcaiul gandesti. La tine nu a fost vorba de lipsa de calciu (bine ca esti tu desteapta si ne desenezi noua ce inseamna spasmofilia) ci de materie cenusie. Are rost sa-ti mai explic ca se scrie BETHESDA si nu bethezda (probabil ca esti obsedata sexual cata vreme se termina in zda). Mai pune si tu punct cand termini cate o propozitie.

Apropo...ia legatura cu domnul George Pruteanu poate introduce in DEX si cuvintul ASATA pe langa AMPETICITA !!!

Poate veni AMPETICITA de la mintea ta IMPLETICITA ???

Las pe altii sa se ia de INTRO (in loc de intr-o) si de faptul ca Dumnezeu se scrie...TOTUSI cu D.
24.   Pentru penticostalul care a scris mai sus trimis de
(28 feb 2008, 00:59:03
Domnule, in primul rand ai mari probleme cu gramatica limbii romane, ia si invata sa scrii corect ca e dezastru.

In al doilea rand, ca sa ma exprim clar si FARA IRONIE SAU AROGANTA, nu am nimic cu pocaitii, chiar am prieteni pocaiti cu care am copilarit si cu care am ramas amic.

Faptul pe care il condamn are legatura cu modul in care pdl si lungu (manat de flutur) se foloseste de dl puscasu si alti lideri ai cultului baptist pentru a obtine voturi.NU CONTEST IN NICI UN FEL BUNATATEA DOMNULUI PUSCASU SAU PROFESIONALISMUL SAU!!!!

Te rog domnule penticostal sa observi cum lungu a decis tocmai acum, la mai putin de 3 luni de la alegeri, sa mai faca cativa cetateni de onoare ai orasului , si in special un reprezentant de baza al pocaitilor, pentru a obtine ceva capital politic in plus.Se stie ca dl Puscasu are o afacere personala, din care castiga bani, chiar daca finalitatea ei are legatura cu tratarea medicala a bolnavilor.MOPANUL nu trebuie premiat ca ne hraneste zil
25.   Replica trimis de
(28 feb 2008, 04:52:16
comentati pe la spate -pocaitii- bla ,bla,bla... iar daca aveti nevoie de dr.Puscasu,pareti mai pocaiti decit oricine,rusine romani,cu doua fete.In Canada unde locuiesc,nu vorbim despre culoare,religie as per Canadian Constitution,halal romani
26.   Constatare trimis de
(28 feb 2008, 08:01:46
oamenii se impart in doua tabere: cei care fac ceva si cei care comenteaza
26.1  RE: Constatare trimis de
(28 feb 2008, 10:23:19
BRAVO! ai dreptate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte