Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Mă mir că după alegerea lui Năstase apar brusc cetăţeni care au de luat ceva de la partid

Miercuri, 27 Februarie 2008 (13:36:09)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că dacă firma RP Media Production are de recuperat legal o sumă de bani, atunci PSD îşi va onora obligaţiile, însă dacă solicitarea este "o chestiune politică, este altă discuţie".
  Geoană a spus că este de aşteptat ca înaintea unor campanii electorale să apară astfel de situaţii, el referindu-se la solicitarea RP Media Production de recuperare a aproape 120.000 de lei pentru realizarea mai multor materiale promoţionale în campania din 2004.

El a spus că, dacă firma respectivă are de recuperat vreo sumă de la PSD, trezorierul partidului, Aristide Roibu va clarifica situaţia, iar PSD îşi va onora obligaţiile legale.

"Dar nu mă mir că brusc după alegerea lui Adrian Năstase la Consiliul Naţional apar tot soiul de cetăţeni care au de luat bani din urmă cu patru ani de zile", a adăugat Geoană.

RP Media Production din Bucureşti a mandatat agenţia de colectare debite Urban şi Asociaţii să negocieze cu Consiliul Naţional al PSD plata datoriilor provenite din campania electorală a anului 2004, pentru executarea a 17.000 de căciuliţe şi fulare cu sigla partidului.

"Între cele două tururi de scrutin din noiembrie 2004, Consiliul Naţional al PSD a comandat către societatea creditoare executarea a circa 17.000 de căciuliţe şi fulare cu sigla PSD, care au fost utilizate în campania electorală. Valoarea contractului a fost de circa 120.000 RON, însă, după eşecul înregistrat în alegeri, PSD a uitat să îşi mai plătească aceste restanţe", se arată într-un comunicat al agenţiei Urban şi Asociaţii, remis marţi agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, în anul 2005, întrucât Fiscul blocase conturile societăţii RP Media Production din cauza neachitării TVA aferentă acestui contract, conducerea PSD a făcut o plată parţială, însă aceşti bani au fost ultimii plătiţi până la acest moment în contul datoriei din campania electorală.

Potrivit aceleiaşi surse, urmare a primelor contacte stabilite cu PSD, colectorii de debite de la Urban şi Asociaţii au obţinut promisiunea prezentării unei eşalonări de plată, care era aşteptată să vină din partea trezorierului PSD, marţi, 26 februarie 2008.

"Sperăm să găsim un partener de dialog care să ţină cont de faptul că, în aceşti patru ani de zile, pe lângă debitul principal, s-au acumulat şi dobânzi legale în valoare de încă circa 30.000 RON, plus majorările de întârziere plătite de clientul nostru faţă de bugetul de stat, întrucât neîncasând la scadenţă banii de la PSD, acesta a întârziat la rândul lui plăţile către bugetul de stat, pierderile lui fiind extrem de mari", precizează Urban şi Asociaţii.

Agenţia avertizează că, dacă debitul principal şi dobânzile nu vor fi acoperite până la 1 martie 2008, PR Media va fi nevoită să se adreseze instanţei de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Mă mir că după alegerea lui Năstase apar brusc cetăţeni care au de luat ceva de la partid.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Mă mir că după alegerea lui Năstase apar brusc cetăţeni care au de luat ceva de la partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte