Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iordănescu: Mă aşteptam la mai mult de la Dinamo

Miercuri, 27 Februarie 2008 (20:28:26)

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a afirmat că aştepta mai mult de la Dinamo la meciul cu Dacia Mioveni, scor 0-1, din sferturile de finală ale Cupei României, apreciind rezultatul drept o surpriză, transmite trimisul MEDIAFAX.
  "Sincer, am venit aici cu speranţa că voi vedea un meci bun, de calitate, între două echipe motivate, cu doi tehnicieni foarte buni, atât Dinu, cât şi Cârţu. A fost până la urmă un joc agreabil, dar cred că se putea şi mai mult. Consider că este o surpriză şi sincer să fiu mă aşteptam mai mult de la Dinamo. Jocul a fost influenţat de calitatea gazonului şi de faptul că Dinamo a jucat cu un om în minus din minutul 5", a spus Iordănescu, care în prezent este senator.

Întrebat de nivelul slab al echipelor de pe primele locuri, Iordănescu a răspuns: "E un început de sezon, nu putem trage concluzii. Cred că în ceea ce o priveşte pe Steaua îşi va reveni pentru că este foarte bine motivată, Rapid are ceva probleme de disciplină, de vestiar, dar am încredere că Mircea Rednic le va lămuri pentru că este un antrenor bun".

Echipa Dinamo a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0, de Dacia Mioveni, fiind eliminată în sferturile de finală ale Cupei României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordănescu: Mă aşteptam la mai mult de la Dinamo .
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordănescu: Mă aşteptam la mai mult de la Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte