Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chiacu despre eliminarea echipei Dinamo: Cred că alţii plâng, eu râd cu amândoi ochii

Miercuri, 27 Februarie 2008 (20:29:32)

Mijlocaşul Hristu Chiacu, împrumutat de Dinamo până în vară la Dacia Mioveni, a declarat că râde "cu amândoi ochii" după ce formaţia argeşeană a eliminat campioana en-titre în sferturile Cupei României, învingând-o, miercuri, cu scorul de 1-0, transmite trimisul MEDIAFAX.
  "Sunt fericit pentru această calificare. Sincer, sunt chiar bucuros pentru ce am realizat azi, mai ales că vine după înfrângerea suferită cu FC Vaslui în campionat. Sper să o ţinem tot aşa, cel mai important e meciul cu Dinamo de sâmbătă, pentru că vrem să ne salvăm de la retrogradare. Aş vrea să jucăm o finală şi, dacă ar fi să ajungem acolo, să şi o câştigăm. Cred că alţii plâng, eu râd cu amândoi ochii", a spus Chiacu.

Întrebat dacă nu îi pare rău că, în urma acestui rezultat, Dinamo, formaţie la care ar urma să revină în vară, ar putea pierde calificarea în cupele europene, Chiacu a răspuns: "Nu ştiu ce să zic, deocamdată eu joc la Dacia şi mă simt bine aici. Sper să reuşim să ţinem echipa în prima divizie. Dinamo avea nevoie de Cupă, pentru că nu stau foarte bine în campionat şi doreau să fie siguri de un loc în cupele europene".

Jucătorul formaţiei argeşene a afirmat că tehnicianul Sorin Cârţu i-a pus pe el şi pe fundaşul Adrian Scarlatache, împrumutat tot de la Dinamo, să promită că nu se vor da la o parte din faţa jucătorilor dinamovişti. "Aşa se face, pentru că nu mergea după meci să ne găsim scuze. A vrut să fie sigur că suntem sinceri şi că nu ne e frică să jucăm", a adăugat Chiacu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chiacu despre eliminarea echipei Dinamo: Cred că alţii plâng, eu râd cu amândoi ochii.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chiacu despre eliminarea echipei Dinamo: Cred că alţii plâng, eu râd cu amândoi ochii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte