Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel public

Sucevenii, rugaţi să sesizeze Primăria de gropile apărute în asfalt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu puţin timp înaintea demarării campaniei de reparaţii stradale pentru 2008, pentru care municipalitatea suceveană a alocat o sumă record, de 25 de milioane de lei, conducerea Primăriei a lansat un apel public la cetăţeni, să le sesizeze zonele unde ar trebui să intervină pentru astuparea gropilor.

„Din păcate, constatăm că după o iarnă destul de aspră, starea drumurilor este una deplorabilă. Fac apel la cetăţeni să vină să ne sesizeze zonele cu probleme, unde ar trebui intervenit anul acesta, pentru a facilita traficul rutier, pentru că puţinii inspectori care se ocupă de drumuri nu au cum să acopere întreg oraşul. Oamenii pot să sune la Primărie, să ne scrie ori chiar să ne caute personal, iar, în funcţie de gravitatea problemei şi de complexitatea acesteia, vom interveni în cel mai scurt timp posibil, să reparăm drumul afectat”, a declarat viceprimarul Angela Zarojanu.

Starea proastă a drumurilor din municipiul Suceava a fost şi subiectul discuţiei dintre conducerea Primăriei Suceava şi reprezentanţii firmei SC. CF Iaşi Grup Colas.

Primarul Ion Lungu a precizat că firma care se ocupă de asfaltarea străzilor Sucevei va fi obligată să repare din fonduri proprii străzile asfaltate anul trecut şi care s-au deteriorat, deşi sunt încă în perioada de garanţie.

 

Termen de garanţie extins la doi ani

La propunerea viceprimarului Angela Zarojanu, termenul de garanţie pentru lucrările noi, de investiţii, pentru modernizarea drumurilor, ar putea fi extins la doi ani, termenul de un an fiind considerat prea mic.

“Dacă se face o lucrare de calitate, ar trebui garantată minim doi ani, nu unul, încât firmele să aibă o responsabilitate mai mare atunci când se apucă de lucru. În plus, ar trebui ca toate lucrările de asfaltare şi reparaţii stradale să fie făcute numai de firma cu care are contract Primăria, pentru ca nimeni să nu poată apoi să se scape de responsabilitate, spunând că acolo a mai intervenit o altă firmă, de aceea nu mai este bună lucrarea”, a adăugat Angela Zarojanu.

Nu în ultimul rând, la discuţiile de ieri s-a solicitat ca la toate lucrările de asfaltare să fie schimbate mai întâi căminele şi capacele de canal, din cauza vechimii acestora, acolo fiind primele zone în care străzile se deteriorează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, rugaţi să sesizeze Primăria de gropile apărute în asfalt.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sucevenii, rugaţi să sesizeze Primăria de gropile apărute în asfalt5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(27 feb 2008, 11:05:42
si daca sesizes ce se intampla .... o p.. mare ca pana acum ... dar na sunt alegeri si trebuie sa faca ceva si m... astia ..
1.1  RE: ... trimis de
(27 feb 2008, 21:08:19
Dictatura trimis de CETATEANUL (2008-02-27, 15:29:16)

Doi oameni cunoscatori, doi oameni inteligenti si culti, doi oameni de inalta competenta politica, doi oameni cu judecata logica, fara nici o legatura directa intre ei, prof. dr. Adrian Nastase si socilog dr. Adriana Saftoiu, descopera suportul puterii lui Basescu si al PD-L: FRICA ! Frica pe care a intronat-o in partid, in familie, in anturajul apropiat, in randul subalternilor, la CSAT, la presedentie, la SPP. la SRI si SIE (aici mai putin - ca-l au la mana), etc. Basescu si ai lui oameni, inspira frica ! Lipsiti de scrupule, de caracter, de cuvant, dupa ce te foloseste te arunca-n strada ! Pe acest comportament isi bazeaza Basescu si ai lui PD-L -sti puterea ! Ca orice dictatori in devenire ! Deci, atentie dragi suceveni pe cine sustineti si pe cine votati. Am scapat de un dictator, nu mai vrem unul.

1.2  RE: ... trimis de
(28 feb 2008, 10:31:24
acum va sesizez doamna viceprimar Zarojanu :Nomenclatorul strazilor din municipiul Suceava

de la A pana la Z si nu am pretentia de a fi inspector in primarie.

2.   Uite o sesizare...sa vedem ce se intampla trimis de
(27 feb 2008, 11:12:20
Pe strada Viitorului, la intersectia cu Victoriei, in cartierul Obcini, este o groapa nu foarte mare dar destul de adanca , la nici doi metri de asfaltul nou turnat toamna trecuta pe strada Victoriei.

Atat de interesati de starea strazilor sunt cei care se ocupa de aceste lucrari, incat nu au putut pune o roaba de asfalt in gaura respectiva desi era la doi pasi de ei. Au pus asfalt la intrarea in curtile unor proprietari de case dar n-au nimerit o groapa la doi pasi de ei. Succes anul acesta !
3.   Gropi trimis de
(27 feb 2008, 11:15:53
domnule primar va rog sa va deplasati an cartierul obcine si o sa vedeti strazi care nu au fost facute niciodata,eu locuiesc an acest cartier de 20 ani,nu mi se pare corect sa platesti impozit la primarie si sa i-mi tocesc ancaltamintea pe asa niste strazi.
3.1  RE: Gropi trimis de
(28 feb 2008, 00:29:54
daca ai sti limba romana ai fi mai destept, ai face mai multi bani si nu ai sta in obcini , tarane. (i-mi tocesc??)
4.   Gropi trimis de
(27 feb 2008, 11:16:43
domnule primar va rog sa va deplasati an cartierul obcine si o sa vedeti strazi care nu au fost facute niciodata,eu locuiesc an acest cartier de 20 ani,nu mi se pare corect sa platesti impozit la primarie si sa i-mi tocesc ancaltamintea pe asa niste strazi.
5.   CUTREMUR !!!! trimis de
(27 feb 2008, 11:19:43
La MARATON, in intersectia ce se reparase oarecum, s-au cascat niste gropi imense dupa "reparatiile" din toamna trecuta, astfel incat, locatarii din blocul T49 se CUTREMURA FOARTE SERIOS de zeci de ori PE ZI !!!! Traficul este INFERNAL, TIR-urile sunt FARA NUMAR, FARA NUMAR.... astfel incat, Domnule Primar, BLOCURILE RISCA SA SE PRABUSEASCA !!! Si NU ESTE O EXAGERARE !!! Blocul se zguduie foarte serios !!! TREBUIE FACUT CEVA URGENT !!!
6.   Rusinica! trimis de
(27 feb 2008, 11:28:20
Consider acest lucru o mare bataie de joc fata de noi, un fel de a ne duce cu zaharelul.Cum adica putinii inspectori nu fac fata orasului? Eu si oricine altcineva, in 2 zile de lucru se poate plimba tot orasul asta si sa vada cum sunt strazile.Oricum tot orasul este ca dupa razboi, si din pacate din punct de vedere estetic am fost intrecuti de majoritatea oraselor.Ce sa ii faci, asa e pe la tara pe la noi.
6.1  RE: Rusinica! trimis de
(27 feb 2008, 11:47:35
ai perfecta dreptate! dar na ...vin alegerile...iar constatarea starii tehnice -in doua zile -este bine apreciata.Nu mai angajati inspectori cu,, pile ''si sa vedeti ca treaba merge...
7.   REVOLTATOR trimis de
(27 feb 2008, 11:32:19
Locuiesc pe str.Narciselor nr 10 ,zilnic imi spal incaltamintea .Gropile sint fara numar .

Strada este f.ingusta , arata ca dupa razboi .

Incercati o alta dimensionare ,cred ca trebuie ingustate spatiile verzi ,prin mutarea bordurilor spre interior si cistigat spatiu ca strada .

Aici este imposibil sa circule o masina mare de salubrizare ca agata alta mica stationata .Veniti cu solutii noi ,infrumusetati ,personalizati o strada ,lasati ceva frumos in urma d-stra .

DOAMNE AJUTA !
8.   VA ROG SA REPARATI STR 6 NOIEMBRIE trimis de
(27 feb 2008, 11:42:39
ARATA CATASTOFAL ,CRED CA INTRECE SI STRADA DE SUB PODUL SCHEIA,ESTE PLINA DE GROPI IMENSE DE PARCA AU CAZUT BOMBE ACOLO.
9.   Garantie??? trimis de
(27 feb 2008, 11:45:50
Hai sa fim seriosi cu termenul asta de garantie. Daca s-ar lucra ca lumea si nu s-ar fura atat, drumurile ar trebui sa tina si 5 ani, nu doar cateva luni. Astia fac drumurile asa proaste fiindca vor sa ia bani in fiecare an pe aceeasi treaba. Simplu nu?

Si ar mai fi ceva, daca la licitatie nu ar mai fi primite firmele care nu au respectat termenul de garantie (chiar si asa de 1 anrolling on the floor ), poate se schimba ceva...
10.   Pregatiti-va de promisiuni trimis de
(27 feb 2008, 11:46:22
stati linistit ca o sa iasa mos lungu sa inspecteze strazile in campania electorala

si o sa faca promisiuni SI ATAT !
10.1  RE: Pregatiti-va de promisiuni trimis de
(27 feb 2008, 11:56:11
la intrare pe strada mirauti,e dezastru.camioanele grele cara pamant de la fostul iups ,si au distrus tot ce era asfalt bordura...dar in schimb mai jos la tigani e covor ......atat de bun e drumul..
11.   ! trimis de
(27 feb 2008, 12:03:04
Ar fi fost mai simplu sa sesizam strazile fara gropi.
11.1  RE: ! trimis de
(27 feb 2008, 13:01:53
TOATA STIMA PENTRU �NTELEPCIUNE !

Propun TUTUROR CONDUCATORILOR AUTO din municipiul Suceava (oare nu am scris gresit MUNICIPIU ? ) sa aducem la cunostinta PRIMARIEI MUNICIPIULUI Suceava strazile pe unde sa poti circula macar decent.PROPUN SA FACEM ESPLANADA .

Un cetatean �n cartierul Obcini.

12.   Sofer si el trimis de
(27 feb 2008, 12:27:40
ce sa mai sesizam? sa se sparga ei in figuri mai ales doamna zarojanu? ca au reparat? anul trecut au facut citeva si sau si stricat de atunci? ce le mai faceti oameni buni?

O strada care ar trebui facuta de ani de zile e cea de la scheia, serpentinele, centura, astea nu se vor face? drumul de la mitoc in care sunt adevarate cratere de acum, am vazut straini care au vizitat manastirea si au ramas cu roata in craterele alea. Pacat ca nu aveam un aparat foto la indemina. Strazile din sv sunt N care trebuiesc reparate, cred ca ar trebui sa isi miste cururile batucite de scaune cei de la primarie nu noi ca de aia le platim salariile, noi prostii de contribuabili.

Domnilor mai faceti traseu ca de luati bani pt asta
13.   Cu sesizarile trimis de
(27 feb 2008, 12:42:26
VOI CHIAR NU V-ATI DAT SEAMA CA ASTA E O CAMPANIE ELECTORALA?

daca vreti sa stiti astia la primarie au personal angajat pt astfel de "depistari".. adica este cineva acolo care ii comunica primarului ce probleme sunt si unde.

ce dracu, ca Suceava nu e New York sa aibe 423947092795402 de strazi si stradute.
14.   Asta nu a sfintit locul. trimis de
(27 feb 2008, 12:52:03
Strazile Sucevei ,distruse ca dupa bombardament,repatate in bataie de joc ,garantie un an , intalegere intre hoti. Aspecte care arata realizarile marete ale NEGOSPODARULUI care mai conduce orasul .Primarul fara chemare si fara cuvant,traseistul politic, spagarul , ion lungu , os albastru , sange de PeNaL , PD---L. Votati-l cu incredere !!!!!!
15.   GROPICELELE trimis de
(27 feb 2008, 13:08:14
STR.A.VLAICU UNDE NU SE TINE SEAMA DE INDICATOARELE RUTIERE SI TIR-URILE CIRCULA TOATA ZIUA APARTINE CUMVA DE SUCEAVA D-LE PRIMAR?

DE UN GOSPODAR BUN ARE NEVOIE SUCEAVA SI NU DE UN MINCINOS
16.   Sare pe rana trimis de
(27 feb 2008, 14:00:50
Asa mi se pare mie SARE PE RANA , SI O BATAIE DE JOC .
17.   Sare pe rana trimis de
(27 feb 2008, 14:02:00
Asa mi se pare mie SARE PE RANA , SI O BATAIE DE JOC .
18.   Promisiuni desarte trimis de
(27 feb 2008, 14:06:08
In campania electorala din 2oo4 domnul Lungul a promis marea cu sare,ca se vor asfalta strazile si trotoarele.In bdul G.Enescu,unde circulatia petonala este mare,de circa 2o ani si mai bine nu s-a facut nici o reparatie la trotuare,gropi peste tot.

Ce sa ii mai deranjam pe inspectorii de specialitate de la cafeluta si caldurica,s-ar putea murdari pe pantofiori.Asa ca suceveni sa nu ne mai deranjam sa alegem din nou niste mincinosi,mai bine lasam lucrurile sa curga de la sine.Se vad cu ciolanul in mina si promisiunile la sfintul asteapta.Ori cine v-a veni la conducerea urbei,nu se v-a tine de promisiunile facute,iar suceveni vor plati in contiunare taxe si impozite.
19.   ZAMCA trimis de
(27 feb 2008, 14:06:37
II INVIT PE CONDUCATORII ACESTEI LOCALITATI(nu pot sa-i spun municipiu) PE STRAZILE CARTIERULUI ZAMCA SI ANUME GRIGORE URECHE, ION NECULCE SA TREACA ZILNIC CU MASINILE PROPRIETATE PERSONALA, SI PE URMA SA VEDEM CE SE INTIMPLA.

ORICUM A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA. EU CU CINE VOTEZ......
20.   Noi? trimis de
(27 feb 2008, 14:16:36
De ce trebuie cetatenii sa sesizeze unde sunt gropi?

Voi ce faceti acolo?? Trebuie noi sa va spunem ce si unde aveti ceva de facut?

Sa va facem noi treba? HALAL PRIMAR
21.   Peste tot sunt gropi trimis de
(27 feb 2008, 14:25:24
gropi sunt peste tot in nenorocitul asta de oras...sa-mi spuna cei de la primarie care drum este asfaltat si nu are gropi.
22.   Bataie de joc trimis de
(27 feb 2008, 14:58:20
sunt un locatar al blocului E8 de pe strada statiunii din obcine, dupa lucrarile de reabilitare a retelei de apa calda si caldura , in jurul blocului au ramas adevarate santuri antitanc, de abia mai poti merge cu masina, sa nu mai zic de noroiul care este, cei care au lucrat acolo si parca se mai fac ca lucreaza au dat dovada de indifernta fata de lucrarea insasi (pe limba am alte cuvinte) . Haide fratilor daca facem ceva sa facem de calitate daca tinem unul la altul, eu unde lucrez ma stradui sa-mi fac meseria la cel mai inalt nivel, ca o fac pentru romani nu pentru politicieni sau patron , haideti si voi si de abia atunci se va schimba ceva.
23.   ... trimis de
(27 feb 2008, 15:20:45
Asa e ar fi mai simplu sa sesizam strazile fara gropi...Adica din toate strazile sa scadem 0...
24.   N-am timp trimis de
(27 feb 2008, 15:21:13
n-am timp timp sa stau la primarie toata ziua, sa le zic pe unde is gropi. pentru asta ar trebui sa fie non stop deschisa primaria si tot ar veni sesizari noi.
25.   Babele trimis de
(27 feb 2008, 16:13:11
Saracele gropi din cartier ! Sint mai multe probleme si propun domnului primar poate construieste si niste pasaje peste trotuare,sa aiba pe unde circula batrinii care merg dupa lapte si copii cind merg la scoala ,ca nu mai au loc din cauza masinilor...!
26.   BATAIE DE JOC PE BANII NOSTRII trimis de
(27 feb 2008, 17:22:53
Intersectia strazilior DORNELOR cu BISTRITEI din cartierul OBCINE este DEZASTRU !!!

Betonul vechi de 20 de ani sfarmat , la fel si portiunea de strada a Bistritei de la ITM la METRO ...

Imbinarile de la Pasarela Burdujeni , unde se rup masinile si noile autobuze ..

Linia ferata inutilizabila de pe Calea Unirii de lenga Peco NEgru ...

Strada UNIVERSITATII care reprezinta o adevarat bataie de joc ...

Calea Obcinilor ... traversat de tot felul de santuri ...

B-dul ANA Ipatescu cu Piata 22 Dec ... in care dupa deranjul din toamna au ramas santurile asa zis plombate ...

Si exemple sunt cu sutele ......
27.   Care strazi? trimis de
(27 feb 2008, 17:49:49
Poate isi fac timp cei de la primarie sa vada ce dezastru e in obcini, pe victoriei si magurei, statiunii si dornelor. Vai, dar ei chiar sunt interesati, dar nu au primit sesizari, ca altfel de mult erau gata cu asfaltatul. Campanie electorala facuta moka pentru prosti.
28.   Dezastru si multi hoti trimis de
(27 feb 2008, 18:15:47
wa faceti dracului ceva;nu mai furati banii nostri;orasul arata ca unul din asia sau america de sud,nu ca unul european
29.   Nebuni sau orbi trimis de
(27 feb 2008, 19:40:23
Cred ca cei din Primaria Suceava sunt nebuni sau orbi. Este suficient sa circuli doar o ora prin oras - de la trecerea pe sub calea ferata de la Scheia si p�na la Burdujeni - ca sa vezi o mie de gropi. Primaria Suceava sfideaza cetateanul si �n acelasi timp bunul simt. Dec�t sa consume energie si timp pentru sondaje mai bine s-ar apuca sa reparare strazile, indiferent din ce partid politic fac parte �n prezent. Singurul lucru bun este ca se apropie alegerile locale. Cea mai mare nedreptate o simti atunci c�nd constati ca te conduc INCOMPETENTII .
30.   Sofer si el trimis de
(27 feb 2008, 20:14:33
mei degeaba dati cu rahat in primar, dupa ce am cetit si io articolul aici ce vb de nesimtita de Zarojanu care vrea sa fie primar nu de Lungu, ea vrea sa ne umple gura cu sarmale ca sa fim HAPPY. Lungu nu ca ii tin partea dar nu iam vazut numele pomenit in articol decit intr-un rind acolo, care a spus un lucru drept pt ca nu el a facut strazile ci firmele, ca sa furat ii partea a 2. Furati am fost si vom fi, aducetiva aminte de articolul in care Doamna Zarojanu era in "cumpana" cu pamintul si hotelul (constructia) de la iesire din SV spre FLT, tot in monitorul de sv dat.
31.   Str 6 noiembrie e de rasul lumii trimis de
(27 feb 2008, 20:34:50
cu toate ca pe str. 6 noiembrie locuiesc presedintele consiliului judetean, prefectul si subprefectul acolo e strada cu cele mai multe gropi,nu pot sa mi dau seama chiar le convine sa si strice masinile sau merg numai cu masini de serviciu?sau nu au niciun cuvant de spus in acest oras?chiar nu asculta nimeni de ei!
32.   Gropile sucevei trimis de
(27 feb 2008, 20:46:10
toate strazile au gauri ,daca nu mai multe dar una o are sigur . vor fi astupate cumva cu pavele?
33.   ATI NIMERIT IN SFARSIT GROAPA.... trimis de
(27 feb 2008, 21:26:52
Putini innspectori......RUSINE MAAAAARE....cum adica? de cati inspectori este nevoie stimata Zorojanu? nu va este RUSINE sa veniti cu asemnea NIMICURI sa amagiti sucevenii?...nu mai sunt ASA MULTI PROSTI>>> si un chior vede gropile de peste tot...nu trebuie sa fii inspector.....mare pregatire iti trebuie sa vezi niste gropi....eu cred ca voi dati in GROPI...
34.   Gropi in asfalt trimis de
(27 feb 2008, 22:37:45
locatii: -in fata primariei(daca se uita primarul pe geam o vede - e mare -jumatate din intersectie), pe strada universiatii, pe mihai viteazu, pa anaipatescu, pe alxandru cel bun, pe calea unirii(piata 23 august), nicolae balcescu

toate sunt strazi din centru unde cu onor, primarul si societatile agreate(ex.test prima)au stricat asfaltul, trebuiau sa-l repare si acum (probabil) vor fi reaparate din banii nostri.

oare curtea de conturi cand verifica primaria ce spune?

succes in cursa promisiunilor si minciunilor electorale!
35.   Doamna care da in gropi trimis de
(28 feb 2008, 06:35:40
Doamna Zorojanu dumneta esti pr.... de dai in gropi.

36.   OMUL SFINTESTE LOCUL trimis de
(28 feb 2008, 07:45:51
Doamnelor si domnilor conducatori auto,

Va invit sa vizitati Municipiul Suceava pe strazi fara gropi,AOLEU,aici scrie OCOLIRE !!
37.   URGENTA trimis de
(28 feb 2008, 08:13:16
MARATON - intersectia care distruge blocurile !!!! URGENTA MARE !!!! Blocurile se DARAMA domnule primar, doamna viceprimar !!! Ni se rastoarna lucrurile prin casa cand trec TIR-urile !!! CUTREMURE, CLAXOANE NENUMARATE, HAOS la intersectia MARATON !!! LUATI MASURI URGENTE !!!
38.   Bataie de joc trimis de
(28 feb 2008, 08:39:05
Locuiesc la E8 pe Statiunii, invit pe oricine de la primarie sa vada in ce hal arata accesul la parcarea din spatele blocului si parcarea. Varza. Am masina noua si mi se rupe inima, bucsa si amortizorul. In SIBERIA cu voi! Ne-am saturat de minciuni!
39.   BATEIE DE JOC trimis de
(28 feb 2008, 09:52:36
EU LOCUIESC PE STR STATIUNII BLOC F1... DEJA AM UITAT K MAI AM SI ALTE TREPTE LA MASINA... FOLOSESC DOAR 1 SI 2... CAND INTRU PE SENSUL UNIC PARALEL CU DORNELOR AM IMPRESA K MERG CU TRACTORUL LA ARAT... SI DE AKOLO PANA AKSA, E CALE LUNGA SI PLINA DE GROPI.
40.   Bataie de joc trimis de
(28 feb 2008, 10:32:11
Ar trebui sa treceti si prin zona strandului sa vedeti ce zona de agrement avem cu ajutorul firmei,,CELSY,, si bineinteles cu ajutorul alesilor nostri spagari!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte