Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andone despre derbiul cu Steaua: Nici noi nu suntem la fel de buni

Miercuri, 27 Februarie 2008 (13:33:08)

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, miercuri, că echipa sa nu mai este la fel de bună ca în turul campionatului, nefiind nemulţumit de jocul prestat cu Universitatea Craiova, în ciuda faptului că a învins cu 4-1.
  "Nu îmi place să comentez ce se întâmplă la alte echipe, dar nici noi nu mai suntem cei care am fost în tur. Nici noi nu suntem la fel de buni. E un început de retur, îţi creează după două luni de pauză probleme în relaţiile de joc. Noi cu Craiova am dat patru goluri, dar nu am jucat foarte bine. Nu pot să vă spun dacă Steaua va câştiga 14 din 14, fiindcă noi dacă vom câştiga 12 din 14 meciuri, suntem campioni. Pe mine nu mă interesează ce fac alţii, mă interesează ce fac eu. Campionatul e lung, nu ştiu ce se va întâmpla. Suntem primii candidaţi, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Mai avem 14 meciuri, se poate întâmpla orice", a declarat Andone.

Tehncianul grupării clujene spune că meciul de duminică, cu Steaua, nu este capital, considerând că mai imprtant este meciul de joi, cu FC Braşov, din sferturile de finală ale Cupei României. "Jucătorii mei sunt profesionişti şi ştiu că cel mai important e primul meci, care va fi mâine seară şi trebuie să-l câştigăm. Avem timp până duminică să ne gândim şi la meciul cu Steaua, care pentru noi nu e un meci capital", a mai spus Andone.

Referindu-se la declaraţia atacantului Cristian Fabbiani care a spus că îi va rupe picioarele lui Jose Moreno, Andone crede că argentinianulva fi amendat în cazul în care ar proceda astfel: "Cred că l-a scăpat gura, dar nu cred eu că va face aşa ceva, pentru că amenda e destul de consistentă şi nu îşi permite el să-şi bată joc de munca echipei. Am avut o discuţie cu el, că el nu a spus chiar aşa. I-am spus că nu mă interesează ce i-ai spus, dar dacă se întâmplă ceva te exclud de aici. Să nu creadă ca a venit aici să se bată, aici e fotbal. Trebuie să fie mai bun decât cine vrea el pe teren".

Partida Steaua-CFR Cluj, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andone despre derbiul cu Steaua: Nici noi nu suntem la fel de buni.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andone despre derbiul cu Steaua: Nici noi nu suntem la fel de buni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte