Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tadici: Este o grupă echilibrată

Miercuri, 30 Ianuarie 2008 (16:50:16)

Antrenorul echipei naţionale feminine de handbal a României, Gheorghe Tadici, consideră că grupa ce se va desfăşura în România, pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, este una echilibrată, în care principalele adversare ale handbalistelor române vor fi echipele Croaţiei şi Poloniei.
 
  "Este o grupă echilibrată. Croaţia şi Polonia mi se par la fel de tari. Din punctul meu de vedere jocurile cu ele vor fi la fel de dificile", a declarat Tadici despre grupa în care va mai evolua şi formaţia Japoniei..

Tadici a afirmat că locul ocupat de Croaţia la ultima ediţie a Campionatului Mondial nu este relevant. "Croaţia este o echipă foarte bună, cu tradiţie, care a participat la toate turneele finale de campionat european şi mondial din ultimii 12 ani şi a avut o evoluţie bună la ultimul CM, chiar dacă a jucat pentru locurile 9-10. A avut trei jocuri foarte strânse, pierdute greu, în condiţii nu tocmai ortodoxe pentru mine, care am văzut aceste meciuri. Croaţia putea foarte bine să joace pentru locurile 5-6 sau chiar să fie printre primele patru", a menţionat Gheorghe Tadici.

Antrenorul român a adăugat că nici celelalte două adversare nu vor fi uşor de întrecut. "Echipa Poloniei este una pe care eu o văd între primele patru la următoarea ediţie a CM. Este o echipă foarte bună, la care se construieşte de vreo trei, patru ani. Mai este şi Japonia, care a pierdut de data aceasta cu Coreea de Sud, pe care o învinsese la precedentul turneu. Este jocul asiatic şi nu ne va fi deloc uşoară calificarea la JO", a precizat tehnicianul.

Întrebat dacă este un lucru pozitiv faptul că România a evitat Ungaria, Tadici a răspuns: "Da. Dintr-un singur punct de vedere pe care mă abţin să îl pronunţ pentru că ar trece frontierele şi ne-am crea probleme. În altă ordine de idei, sigur că este un plus pentru noi că au trecut în grupa Franţei".

Naţionala de handbal feminin a României va evolua, pe teren propriu, la turneul preolimpic, din 28-30 martie, alături de reprezentativele Croaţiei, Japoniei şi Poloniei, grupă stabilită după disputarea recalificărilor continentului asiatic. Câştigătoarea acestei grupe se va califica la JO de la Beijing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tadici: Este o grupă echilibrată.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tadici: Este o grupă echilibrată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte