Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stelea se gândeşte la retragere după ce a avut un conflict cu antrenorul Dan Petrescu

Miercuri, 30 Ianuarie 2008 (16:15:16)

Portarul Bogdan Stelea a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că s-a certat cu tehnicianul Dan Petrescu, care i-a cerut să plece de la Unirea Urziceni, fotbalistul părăsind deja cantonamentul din Spania al formaţiei cu gândul la retragere dacă nu îşi va găsi o altă echipă în scurt timp.
  "După meciul amical cu ŢSKA Sofia (n.r. - disputat luni, scor 1-2, în Spania), m-am contrat cu antrenorul Dan Petrescu, care mi-a spus apoi să-mi fac bagajele şi să plec. În consecinţă, am părăsit cantonamentul. Încă nu am plecat din Spania. Sunt şanse minime să mai rămân la Unirea, probabil îmi voi rezilia contractul. Sper să îmi găsesc echipă în scurt timp. Este posibil şi să renunţ, în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla", a spus Stelea.

Bogdan Stelea, în vârstă de 40 de ani, a mai fost legitimat la formaţiile Dinamo, RCD Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor, Steaua, UD Salamanca, Akratitos şi Oţelul Galaţi. Stelea are 190 de meciuri jucate în Liga I şi 91 de selecţii la reprezentativa României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stelea se gândeşte la retragere după ce a avut un conflict cu antrenorul Dan Petrescu.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stelea se gândeşte la retragere după ce a avut un conflict cu antrenorul Dan Petrescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte