Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Niciun dinamovist nu a ştiut cu ce echipă a jucat în ultimul amical din Cipru

Miercuri, 30 Ianuarie 2008 (16:06:20)


Niciun membru al delegaţiei dinamoviste, care s-a întors, miercuri, din cantonamentul din Cipru, nu a ştiut numele echipei cehe ce le-a fost adversară în ultima partidă de pregătire, confundând Viktoria Zizkov cu Viktoria Plzen.
  Antrenorul Cornel Ţălnar era sigur că adversara s-a numit Viktoria Plzen. "Cine? Noi? Cu Victoria Plzen", a spus Ţălnar, când a fost întrebat cu cine a jucat. Apoi, la aflarea veştii că adversara se numea altfel, tehnicianul s-a mirat şi a mulţumit ziariştilor pentru informaţie.

Fundaşul Flavius Stoican consideră că numele adversarului nu contează foarte mult. "Cu Victoria Plzen. Nu? Noi aşa ştiam. Cel puţin aşa ni s-a spus. Asta e, bine că am câştigat. Nu are importanţă adversarul. Am întâlnit şi o echipă din Coreea şi o echipă destul de bună. A fost un antrenament reuşit şi am avut de învăţat şi din eşecuri şi din victorii", a declarat Stoican.

Mijlocaşul Ianis Zicu nu a reuşit să reţină decât primele trei litere din numele adverarului de marţi: "Am jucat cu o echipă din Cehia, de pe locul şase, care avea p şi l la început. Plz şi nu mai ştiu".

Meciul amical disputat de Dinamo Bucureşti, marţi, în turneul din Cipru, încheiat cu scorul de 4-2 în favoarea echipei bucureştene, s-a disputat contra formaţiei Viktoria Zizkov şi nu a grupării Viktoria Plzen, aşa cum anunţase site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Conform site-ului oficial al clubului dinamovist, adversara românilor din partida de marţi a fost Viktoria Plzen, ocupanta locului şase în prima ligă a Cehiei, la zece puncte de liderul Slavia Praga.

Site-ul oficial al grupării Viktoria Plzen, aflată în turneu în Antalya, nu oferă nicio informaţie despre vreun meci cu vreo echipă română, însă site-ul clubului Viktoria Zizkov prezintă amănunte de la partida jucată împotriva formaţiei Dinamo, marţi, în turneul din Cipru.

Confuzia s-a repetat şi în cazul amicalului formaţiei FC Vaslui, care a jucat un meci amical, luni, tot împotriva echipei Viktoria Zizkov, echipă aflată pe locul 13 în campionatul Cehiei, şi nu împotriva celor de la Plzen. Meciul dintre cele două formaţii s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

Dinamo a câştigat meciul de marţi cu scorul de 4-2, pentru bucureşteni marcând Bratu (de două ori), Boştină şi Liviu Ganea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niciun dinamovist nu a ştiut cu ce echipă a jucat în ultimul amical din Cipru.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niciun dinamovist nu a ştiut cu ce echipă a jucat în ultimul amical din Cipru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte