Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţălnar pune rezultatele slabe din amicale pe seama antrenamentelor fizice intense

Miercuri, 30 Ianuarie 2008 (14:26:55)

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, miercuri, la sosirea din cantonamentul din Cipru, că a dorit neapărat ca antrenamentele să se desfăşoare la intensitate maximă, aceasta fiind o cauză a insucceselor din primele trei meciuri de pregătire.
  "În mare ne-am atins obiectivul, acela de a face antrenamentele pe care ni le-am dorit, acumulările fizice. La început, rezultatele nu au fost pe măsură, pe final au venit şi rezultatele, dar în turneul din Antalya o să concretizăm munca pe care băieţii au depus-o acum. A fost mai greu, am ţinut neapărat ca aceste antrenamente să se desfăşoare la intensitate maximă. Cred că şi rezultatele din primele două meciuri nu au fost pe măsură şi din cauza încărcăturii pe care am băgat-o în antrenamente", a declarat Ţălnar.

Tehnicianul dinamovist spune că mai aşteaptă întăriri în afara jucătorilor care au semnat în această iarnă contracte cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Toţi jucătorii s-au comportat bine, deşi omogenizarea echipei nu s-a făcut încă. Mai au mult de lucru pentru că sunt jucători tineri, dar sper ca în turneul din Antalya să confirme şi să putem alege cea mai bună echipă. Am pierdut însă şi doi jucători. Pe Niculescu care a plecat la Duisburg - şi noi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru Dinamo. Pentru Ştefan Radu mă bucur foarte mult pentru că este un jucător de mare talent crescut în curtea lui Dinamo. Sper ca împreună cu acest lot şi poate cu ceva întâriri să ducem la bun sfârşit acest campionat. Blay va rămâne în continuare la noi", a mai spus Ţălnar la Aeroportul Henri Coandă.

În turneul de pregătire din Cipru, Dinamo a obţinut o singură victorie, 4-2 cu Viktoria Zizkov, după ce în primele trei partide a fost învinsă de letonii de la Metalurgs Liepajas şi de cehii de la Mlada Boleslav, cu acelaşi scor, 2-0, şi a remizat, scor 2-2, cu formaţia coreeană FC Gyeongnam.

În perioada 3-15 februarie, Dinamo va efectua un program de pregătire în Antalya.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţălnar pune rezultatele slabe din amicale pe seama antrenamentelor fizice intense.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţălnar pune rezultatele slabe din amicale pe seama antrenamentelor fizice intense0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte