Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paleologu: Liberalii să voteze cum le cere conştiinţa; Haşotti: Atitudinea e penibilă

Miercuri, 16 Martie 2011 (17:38:22)

Deputatul PDL Teodor Paleogu le-a cerut liberalilor, în plen, să voteze la moţiunea de cenzură cum le dictează conştiinţa, nu preşedintele de partid, şi a menţionat că plecarea PNL din dreapta politicii este "o pleaşcă" pentru PDL, el fiind calificat de Puiu Haşotti, în replică, drept "Mama Omida".

Paleologu a spus că liberalii se află într-o dilemă şi mulţi dintre colegii din PDL "îşi freacă mâinile" după ce PNL "a adoptat atitudinea de a pleca din dreapta politică". "Strategia adioptată de PNL este o pleaşcă pentru PDL", a afirmat Paleologu.

"Este o dilemă foarte dificilă şi mulţi dintre colegii din PDL îşi freacă maîinile din faptul că aţi adoptat această linie politică şi spun că, în felul acesta, nu mai au concurenţă la dreapta. Cum spune colegul Puiu Hasotti, este într-adevăr o pleaşcă pentru PDL. Strategia adoptată de PNL în acest moment este o pleaşcă pentru PDL", a afirmat Paleologu.

El a spus că îi pare foarte rău că, în acest fel, liberalii zădărnicesc o reală alternativă de dreapta pe care ar putea-o reprezenta. "Fără gânduri ascunse, îi încurajez să ţină cont de caracterul secret al votului la moţiunea de cenzură. Nu vă obligă nimenea să votaţi aşa cum dictează şeful partidului dumeavoastră", le-a spus Paleologu parlamentarilor PNL.

Paleologu a mai arătat că fiecare partid are "bolşevicii" săi, adăugând că îi încurajează pe cei care sunt cu adevărat liberali să voteze după cum le dictează valorile partidului, nu o strategie de moment.

"Vă spun să nu sacrificaţi şansa de mai târziu de a fi o alternativă de dreapta împreună cu noi, sau nu împreună cu noi", a adăugat deputatul PDL.

Puiu Hasotti, în replică, a spus că Paleologu are o atitudine penibilă şi se comportă ca "Mama Omida".

"Aţi făcut un apel la ce? La o colaborare politică între PNL şi PDL? Pentru că nu se va face. Ştiţi de ce? Pentru că, în 2012, chiar dacă am vrea să o facem, nu o să avem cu cine", i-a răspuns Hasotti lui Paleologu.

Toader Paleologu a revenit la tribuna Parlamentului şi a spus că el nu s-a referit la nicio colaborare, ci a a făcut apel la liberali să nu voteze împotriva unui Cod al Muncii care este o măsură liberală.

"Din punct de vedere liberal, puteţi spune că am pus apă în vin. Nu este vorba de nicio colaborare", a explicat Paleologu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paleologu: Liberalii să voteze cum le cere conştiinţa; Haşotti: Atitudinea e penibilă.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paleologu: Liberalii să voteze cum le cere conştiinţa; Haşotti: Atitudinea e penibilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei