Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gest corect

Poşetă cu 1500 de lei, găsită pe stradă şi predată poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O poşetă cu în care se aflau mai multe documente, precum şi suma de 1.500 de lei a fost găsită pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi predată poliţiei.

Cea care a găsit şi adus poşeta la poliţie este o pensionară din localitate, Viorica Melinte, în vârstă de 58 de ani.

Toată povestea s-a petrecut, luni, în jurul prânzului. “Era pe jos, chiar lângă gardul şcolii generale nr. 3”, explică Viorica Melinte. Pensionara s-a uitat să vadă ce e înăuntru şi când a văzut bani şi acte s-a dus imediat la poliţie.

Aici, în prezenţa poliţiştilor, s-au numărat banii, 1.500 de lei, şi s-au verificat documentele găsite în interior, dându-se astfel de urma proprietarei poşetei, fiind vorba de o femeie din comuna Sadova.

Contactată de poliţişti, femeia a mărturisit că îşi luase gândul că-şi va mai recupera banii, sperând ca măcar actele pe care le avea în interior să le mai găsească.

Proprietara poşetei a povestit că a fost la Câmpulung Moldovenesc în acea dimineaţă, a scos de la bancă 1.700 de lei, din care, după ce a plătit o factură, a mai rămas cu 1.500 de lei.

Femeia din Sadova a povestit că avea mai multe plase în mână şi, cel mai probabil, poşeta i-a căzut pe când se grăbea să urce într-un mijloc de transport în comun.

“Eu am pensie de 740 de lei şi consider că aşa trebuie să procedeze toate persoanele care s-ar afla în situaţia mea şi ar găsi un bun care nu le aparţine”, ne-a declarat, ieri, Viorica Melinte.

Şeful Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, comisarul Dan Zoltan Apopei, a ţinut la rândul său să o felicite pe Viorica Melinte, pentru atitudinea civică de care a dat dovadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poşetă cu 1500 de lei, găsită pe stradă şi predată poliţiei.
 Vizualizări articol: 2899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poşetă cu 1500 de lei, găsită pe stradă şi predată poliţiei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 mar 2011, 13:07:02
Foarte frumos. Felicitari si multa sanatate dnei ce a gasit poseta .
2.   Multumiri trimis de
(16 mar 2011, 13:42:02
Luna trecuta am patit si eu sa pierd portofelul in carrefour.Tocmai am scos indemnizatia de crestere a copilului in acea zi. Multumesc pe aceasta cale persoanei care l-a gasit si l-a predat la persoanele de paza. Mai greu in ziua de azi sa gasesti asa oameni.
3.   BRAVO! trimis de
(16 mar 2011, 15:45:24
De admirat acest gest! Felicitari!
4.   Bravo trimis de
(16 mar 2011, 17:25:08
Acesta poveste nu este singulara. Cei care citesc presa regulat au ocazia sa vada destul de des asemenea articole. Ma gandesc ca daca stii cum se castiga banii si ai un pic de respect de sine nu te poti bucura de paguba altuia. Bravo acestei pensionare. Se vede ca noi romanii la origine suntem oameni corecti, pacat ca sunt si cei incorecti si o mare parte din ei pleaca in UK, Italia Spania si ne fac de ras. In aceiasi nota trebuie apreciati si romanii care pleaca peste hotare si is fac treaba cu seriozitate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei