Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sârbu: Sindicaliştii care au lipsit azi la miting e posibil să fi înţeles cu adevărat demersul UNPR

Miercuri, 16 Martie 2011 (17:37:04)

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că Uniunea nu votează moţiunea de cenzură, arătând că partidul pe care îl conduce apără mişcarea sindicală şi că este posibil ca cei 40.000 de sindicalişti care au lipsit de la miting să fi înţeles demersul UNPR.

Sârbu a spus că era necesară îmbunătăţirea şi modernizarea Codului Muncii şi că aceasta nu afectează drepturile mişcărilor sindicale.

"UNPR este interesat să apere sindicatele. Cei 40.000 de sindicalişti care au lipsit astăzi de la miting este posibil să fi înţeles cu adevărat demersul UNPR de a apăra mişcarea sindicală", a afirmat Sârbu.

El a spus că este un moment delicat al mişcării sindicale, drepturile sindicale trebuie garantate juridic şi nu sunt atinse prin modificarea Codului Muncii.

Marian Sârbu a mai arătat că nu sunt afectate contractele colective de muncă şi a prezentat argumentele pentru care, în opinia sa, este bine că noul Cod al Muncii este adoptat prin asumarea răspunderii Guvernului.

El a spus că noul Cod al Muncii trebuie aplicat cât mai repede, pentru că nu se poate aştepta ca până la sfârşitul anului cele 1.600.000 de locuri de muncă să fie scoase din economia neagră, la care să se adauge alte 200.000 de noi locuri de muncă.

"Nimeni nu are dreptul să conteste dreptul Guvernului de a avea acest optimism, poate exagerat, dar nici pesimismul opoziţiei", a spus Sârbu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sârbu: Sindicaliştii care au lipsit azi la miting e posibil să fi înţeles cu adevărat demersul UNPR.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sârbu: Sindicaliştii care au lipsit azi la miting e posibil să fi înţeles cu adevărat demersul UNPR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei