Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Loteria şi Poşta Română, parteneri în vânzarea produselor tip loto şi loz instant

Miercuri, 16 Martie 2011 (14:10:37)

Jucătorii Loteriei Române îşi pot încerca norocul la jocurile loto şi loz instant în 14 oficii ale Poştei Române, începând de luni, ca urmare a încheierii unui parteneriat de colaborare între cele două companii.

Colaborarea dintre cele două companii naţionale are la bază un proiect pilot, care prevede comercializarea produselor loteristice de tip loto şi loz instant în 14 oficii din ţară ale Poştei Române: Comaneşti 1, Bistriţa 1, Dorohoi, Cluj Napoca 1, Craiova 1, Tg. Cărbuneşti, Iaşi 6, Baia Mare 1, Reghin 1, Piatra Neamţ 3, Slatina 1, Mediaş 1, Sânnicolau Mare şi Băileşti 1. Detalii privind adresele acestora pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro şi al Poştei Române www.posta-romana.ro, informează companiile.

"Dinamica pieţei jocurilor de noroc ne încurajează să abordăm cât mai multe posibilităţi pentru a fi mai aproape de jucători. Ideea extinderii reţelei de vânzare a venit chiar de la ei. Jucătorii sunt cei care ne mobilizează. Sperăm ca proiectul iniţiat de CN Loteria Română şi CN Poşta Română să fie un succes atât pentru cele doua companii cât şi pentru jucătorii noştri. Personal, sper să aud de câţi mai mulţi câştigători care au jucat la loto sau la loz într-un oficiu poştal", spune Gheorghe Benea, preşedintele CA, director general al CN Loteria Română S.A.

La rândul său, preşedintele-director general al CN Poşta Română SA, Dumitru Daniel Neagoe declară că Poşta a răspuns favorabil propunerii venite din partea Loteriei Române, deoarece au conmsiderat că acest parteneriat se înscrie în seria demersurilor întreprinse de compania pe care o conduce în vederea creşterii veniturilor, dar şi din dorinţa de a oferiri o gamă cât mai largă de servicii clienţilor. "Prin demararea acestui proiect, Poşta Română vizează o colaborare cât mai fructuoasă şi de lungă durată, care să aducă beneficii de ambele părţi", spune Neagoe.

Pe termen mediu, Loteria Română şi Poşta Română îşi propun să extindă comercializarea produselor loteristice de tip loto pentru încă 200 de oficii poştale şi comercializarea produselor loteristice de tip loz instant pentru încă 7.000 de oficii poştale.

Pentru extragerea loto 6/49 de joi este înregistrat unreport de peste 6,4 milioane de euro la categoria I, la ultima treagere, respectiv de duminică, niciun jucător nu a ghicit numerele.

Duminică, 13 martie, cu un bilet de 11,7 lei, la categoria a II-a a jocului "noroc", un jucător din judetul Bihor a câştigat un premiu în valoare de peste 52.900 de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loteria şi Poşta Română, parteneri în vânzarea produselor tip loto şi loz instant.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loteria şi Poşta Română, parteneri în vânzarea produselor tip loto şi loz instant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei