Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Termen

Toate străzile afectate de lucrările ISPA ar urma să fie reparate într-o lună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zeci de străzi care au fost afectate de lucrările ISPA din ultimii doi ani urmează să fie reabilitate în următoarele patru săptămâni, după cum s-au angajat firmele Pfeiffer şi TMUCB, la comandamentul de ieri dimineaţă, de la sediul Primăriei Suceava.

Cele două firme au înaintat conducerii municipalităţii sucevene un plan de refacere a străzilor pe care au lucrat şi unde nu au refăcut carosabilul.

Lista cuprinde 22 de străzi, care vor fi refăcute pe porţiunile afectate, cu beton sau asfalt.

“Acum, că vremea ni se arată mai prielnică, sper să se lucreze ceva mai cu spor. În prima fază, firmele TMUCB  şi Pfeiffer s-au angajat cu termene foarte optimiste, că vor finaliza reparaţiile stradale la lucrările ISPA la începutul lunii aprilie. Ne vom ţine de dânşii ca în luna martie să finalizeze repararea străzilor acolo unde au intervenit. Vom insista ca aceste termene să fie respectate, pentru că în funcţie de acestea vom organiza şi noi programul de reparaţii stradale de anul acesta”, a declarat primarul Ion Lungu, care a insistat ca firmele să îşi respecte angajamentul luat în momentul în care au înaintat aceste termene.

Şeful municipalităţii sucevene i-a avertizat că va merge cât mai des pe teren, să vad dacă cele care sunt declarate în rapoartele care ajung la primărie sunt realizate şi în teren.

Cum Primăria Suceava nu va demara propriul program de reparaţii stradale decât după ce firmele ISPA îl vor încheia pe al lor, cel mai sigur, asfaltările cu bani de la bugetul local nu vor începe mai devreme de luna aprilie.

 

Muncitorii sunt pe şantiere, dar lenevesc la soare

Ion Lungu a apreciat faptul că se lucrează la toate punctele de lucru care au mai rămas de făcut pe ISPA, dar, pe de altă parte, s-a declarat nemulţumit de modul de organizare din şantier.

El s-a plâns de ritmul de lucru destul de greoi, exemplificând cu un caz în care muncitorii iroseau o zi bună de lucru, lenevind la soare.

“Mai am şi nemulţumiri, referitor la modul de organizare a echipelor de lucru. Când am fost zilele acestea la bazinul de la Sf. Ilie am găsit o echipă de vreo zece muncitori care stăteau şi se încălzeau la soare. Am insistat la reprezentanţii firmelor care lucrează să îşi mobilizeze mai bine forţele, să se încadreze în termenul final al proiectului ISPA – 30 iunie 2011”, a adăugat Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate străzile afectate de lucrările ISPA ar urma să fie reparate într-o lună.
 Vizualizări articol: 2307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 6 voturi
Toate străzile afectate de lucrările ISPA ar urma să fie reparate într-o lună1.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI BINE ARATA UN DRUM DE TARA DECAT STR. G. DOJA trimis de
(16 mar 2011, 11:30:03
TURNATI BETON SAU ASFALT IN SANTURILE CARE SUNT PE STRADA GHEORGHE DOJA DE LA CENTROFARM SPRE GARA BURDUJENI ! E JALE CUM SE CIRCULA PE ACOLO! TOAMNA TRECUTA AU TURNAT ASFALT IAR ACUM IAR SPARG SI FAC SANTURI CA MAI AU DEPUS CATE O TEAVA SI PUN UN PIC DE PAMANT SAU BALASTRU DUPA CE PUN TEAVA SI STRADA ARATA CA DUPA RAZBOI ! D-LE PRIMAR TRECETI SI PE STRADA GHEORGHE DOJA SA VEDETI CUM ARATA SAU VA TEMETI CA VA STRICATI MASINA !
2.   Comentariu trimis de
(16 mar 2011, 11:56:12
vorbe goale..... din ce sa repare strazile? banii sunt deja cheltuiti pe comisioanele cu care au fost castigate licitatiile. se pare ca noi, CETATENII acestei localitati FACEM DONATII, PLATIM BIR primariei, ca de impozite si taxe nici vorba. cu impozitele si taxele se incasate se presteaza servicii catre platitori (curatenie pe strazi, iluminat public, siguranta cetateanului, intr-un singur cuvant CONFORT), ceea ce nu este cazul pe mosia lui Lungu. oare tot ca Suceava arata si gospodaria dumisale?
3.   Comentariu trimis de
(16 mar 2011, 13:13:54
Cum sa nu! In aprilie Suceava e ca noua. Si primarul merge sa verifice. Cum adica bai primare "sper să se lucreze ceva mai cu spor"? Ma frec in ce speri tu. Esti acolo sa-i determini nu sa-i rogi frumos! S-au ti-e frica ca vor turna despre banii pentru tine si partid?
4.   MOE pdl ! trimis de
(16 mar 2011, 15:46:37
MINCIUNOSULE! De cel putin un an de zile, ne tot spui, ca lucrarile ispa vor fi reparate! poate prin prelipca ai reparat ceva, ca-n Suceava, absolut NIMIC n-ai realizat! stai calm! DNA-ul va fi si pe urmele tale!
5.   Ce oroare... trimis de
(16 mar 2011, 17:10:29
De cand au lucrat cei de la Pfeiffer la canalizare si au pus capace de canal cu gauri multe,tot orasul pute a rahat.Cine naiba verifica si da avizul lucrarilor facute de mantuiala si in defavoarea cetatenilor?CEI CE IAU SPAGA!!!!
6.   Povesti trimis de
(16 mar 2011, 23:12:29
pe gheorghe doja se fac ca muncesc 5 muncitori cu un singur utilaj. astupa santurile cu pamant, iar peste 2 ore pamantul e degeaba. IN PRIMARIE NU SUNT RESPONSABILI CU VERIFICAREA LUCRARILOR? e o bataie de joc la ce ne supune edilul pe strada asta. macar daca beneficiam de canalizare toti cei din zona. insa sunt trecuti in plan doar cei de la strada si .... cativa oportunisti. au termint de sapat santurile transversale insa nu asfalteaza. probabil o vor face la anul, cu o saptamana inainte de alegeri. multumim pentru bataia de joc la adresa soferilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei