Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alba: Închisoare cu suspendare pentru o femeie care şi-a însuşit 40.000 de euro găsiţi la gunoi

Miercuri, 16 Martie 2011 (18:50:43)

O femeie din Alba Iulia care la sfârşitul anului 2009 a găsit la gunoi 40.000 de euro ascunşi într-o gheată a fost condamnată de Judecătoria Alba Iulia la 20 de zile de închisoare cu suspendare pentru că şi-a însuşit banii şi nu i-a predat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sentinţei publicate pe portalul Judecătoriei Alba Iulia, instanţa a decis ca femeia, trimisă în judecată pentru însuşirea bunului găsit, să fie condamnată la 20 de zile închisoare cu suspendare.

Instanţa a admis în parte şi acţiunea civilă, stabilind recuperarea sumei de aproape 9.000 de euro pe care femeia a cheltuit-o.

Decizia dată de magistraţii din Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, care va fi judecat la Tribunalul Alba.

La sfârşitul anului 2009, în preajma sărbătorilor de iarnă, femeia din Alba Iulia a găsit 40.000 de euro ascunşi într-o gheată aruncată la gunoi. Banii fuseseră aruncaţi de o femeie din Alba Iulia care nu ştia că soţul său ascunsese banii într-o gheată. Bărbatul a fost plecat din localitate timp de o zi, iar soţia sa a făcut curăţenie şi a aruncat la un container de gunoi mai multe perechi de încălţăminte, printre care şi cea în care soţul său ascunsese banii.

Bărbatul a sesizat Poliţia, iar în urma investigaţiilor făcute, oamenii legii au reuşit identificarea persoanei care a găsit la acel container perechea de cizme şi banii, respectiv o femei de 54 de ani, din municipiul Alba Iulia, asupra căreia a fost găsită suma de 11.000 de euro.

Femeia a declarat poliţiştilor că în 25 decembrie 2009 a cumpărat, împreună cu concubinul său, în vârstă de 51 de ani, o casă într-un sat din judeţul Alba, cu suma de 22.000 de euro.

După ce au extins cercetările, poliţiştii au reuşit recuperarea sumei de 19.000 de euro de la vânzătorul casei.

Suma de 30.000 de euro care a fost recuperată a fost predată celor doi soţi, iar ulterior aceştia s-au constituit parte civilă în instanţă pentru a recupera diferenţa.

Femeia a fost ulterior trimisă în judecată pentru însuşirea bunului găsit.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alba: Închisoare cu suspendare pentru o femeie care şi-a însuşit 40.000 de euro găsiţi la gunoi.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alba: Închisoare cu suspendare pentru o femeie care şi-a însuşit 40.000 de euro găsiţi la gunoi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei