Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scurt metraj al unor liceeni suceveni, câştigătorul campaniei naţionale "Alcoolul nu te face mare"

Miercuri, 26 Martie 2008 (18:13:42)

Echipa "The Most" a Colegiului Naţional "Petru Rareş" din Suceava a câştigat, cu filmul de scurt metraj "Labirint în absent" , concursul campaniei "Alcoolul nu te face mare", iniţiată de Poliţia Română şi Ministerul Educaţiei şi susţinută de Asociaţia Berarii României, care s-a derulat în licee.
  Subinspectorul de poliţie Ileana Iacob, din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IJP Suceava, a declarat, miercuri, că această campanie socială "Alcoolul nu te face mare" se adresează liceenilor din toată ţara şi a subliniat că prin promovarea acestei campanii poliţiştii suceveni au contribuit la educarea a 4.105 elevi din judeţ, cu scopul de a forma opinii anti-consum de alcool la această vârstă.

Ea a arătat că o activitate importantă în cadrul acestei campanii naţionale a fost organizarea unui concurs de filme de scurt metraj, iar judeţul Suceava a participat cu patru echipe de elevi din care una a câştigat locul întâi.

Astfel, echipa "The Most" a Colegiului Petru Rareş din Suceava, formată din şase elevi de clasele a XI şi XII, a câştigat concursul cu filmul "Labirint în absent".

De la acest colegiu, au mai participat la concurs alte două echipe, iar o alta a fost de la Liceul Teoretic "Ioan Luca Caragiale" din Vatra Dornei.

IJP Suceava, împreună cu partenerii campaniei, va organiza, joi, premierea elevilor şi participanţilor la acest concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scurt metraj al unor liceeni suceveni, câştigătorul campaniei naţionale "Alcoolul nu te face mare".
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scurt metraj al unor liceeni suceveni, câştigătorul campaniei naţionale "Alcoolul nu te face mare"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei