Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionuţ Popa: Decorarea i-a făcut mai mult rău decât bine lui Deaconu

Miercuri, 26 Martie 2008 (15:47:52)

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că decoraţia primită din partea preşedintelui Traian Băsescu i-a făcut mai mult rău decât bine arbitrului Alexandru Deaconu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Am văzut şi eu că arbitrul Deaconu a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu. Cred că i-a făcut mai mult rău lui Deaconu această decorare decât bine. O să vedeţi cum va fi tratat de acum acest arbitru. O să vină vreun conducător de club şi-o să spună: «Mă arbitrează decoratu’». Nu e bine. Va fi o presiune fantastică de acum încolo pe acest arbitru. Cum va fi judecată la Comisie cazul Rapid – Steaua? Dom’le, dacă ar fi după mine, i-aş pune să joace trei contra trei, din două atingeri. Oricum, indiferent de ce decizie va lua Comsia, precedentul există. O să vedeţi, se va ajunge la lucruri mult mai grave. La noi inteligenţa e pe cale de dispariţie. Mai sunt acolo un procent 5-7% inteligenţi, în rest...", a spus Ionuţ Popa.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal va judeca, astăzi, începând cu ora 17.00, incidentele de la meciul Rapid-Steaua, suspendat în minutul 74 din cauza lovirii arbitrului Alexandru Deaconu cu o brichetă, dar o decizie în acest caz s-ar putea da abia în cursul zilei următoare.

Ionuţ Popa a menţionat că nu se va uita la meciul amical al echipei naţionale a României cu Rusia. "Care meci? Ah, joacă naţionala? Nu cred că mă uit. Astăzi este o zi importantă pentru mine, BNR-ul decide soarta leului. Astăzi sunt interesat de politica bancară. Asta e important, nu un meci amical...", a adăugat Popa.

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că i se pare normal ca membrii Comisiei de Disciplină să ia decizia în cazul incidentelor de la partida Rapid –Steaua conform regulamentelor: "Cea mai bună decizie în acest caz este cea prevăzută de regulamente. Totuşi, nu întotdeauna se judecă confrom regulamentelor. Cel mai bun exemplu este cel din cazul incidentelor de la meciul nostru de la Buzău. Atunci o persoană a intrat cu pistolul pe teren, iar noi am primit 30.000 de lei amendă, în timp ce Gloriei i s-a dat o amendă de 15.000 de lei. Ce să spun mai mult?", a precizat Boca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Popa: Decorarea i-a făcut mai mult rău decât bine lui Deaconu.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Popa: Decorarea i-a făcut mai mult rău decât bine lui Deaconu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei