Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfaturi

Onofrei le recomandă primarilor să nu se comporte ca „moşierii”

Miercuri, 26 Martie 2008 (18:17:18)
Prefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, le-a solicitat primarilor suceveni să nu abuzeze de funcţia pe care o au şi să nu perturbe organizarea alegerilor locale din acest an sau să adopte atitudini discriminatorii faţă de unii candidaţi. Onofrei a cerut primarilor să se implice în buna organizare a alegerilor locale, chir dacă unii dintre aceştia vor candida pentru un nou mandat. „Nu e normal ca unii primari să se comporte ca pe moşia personală. Ei nu trebuie să uite că mandatul lor încetează în momentul în care se validează următorul mandat. Pe această perioadă el trebuie să-şi respecte mandatul de primar şi să nu fie părtinitori”, a subliniat Orest Onofrei. Prefectul a făcut referire la solicitările pe care primarii le primesc din partea formaţiunilor politice locale pentru a organiza diverse acţiuni sau mitinguri electorale în spaţii publice. El a arătat că deja a apărut o situaţie în care un primar a refuzat să dea aprobările necesare unui partid pentru a organiza o acţiune într-un cămin cultural, iar reprezentanţii respectivei formaţiuni politice au fost amendaţi de Poliţie. Primarul PNL din Cornu Luncii a refuzat să aprobe cererea social democraţilor de a organiza un miting în căminul cultural din localitate.Pe de altă parte, prefectul a făcut apel către o serie de instituţii implicate în procesul de organizare a alegerilor, cum ar fi Poliţia sau Jandarmeria, să dea dovadă de echidistanţă şi să nu-şi depăşească atribuţiile pe care le au în desfăşurarea procesului electoral.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei le recomandă primarilor să nu se comporte ca „moşierii”.
 Vizualizări articol: 1347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei le recomandă primarilor să nu se comporte ca „moşierii”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fermitate din partea guvernului trimis de
(27 mar 2008, 09:55:15
Domnule Onofrei, de ce permiteti dezordine in judetul pe care cu onoare il conduceti in calitate de prefect, reprezentant al guvernului. De ce este admis ca aceasta creatura numita Flutur Gheorghe si clona acestuia Gheorghe Flutur sa umble hai-hui si sa destabilizeze primarii cu ineptiile lui idioate. Vrem liniste si ordine in judet, care nu se consemneaza, la cotet cu ei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei