Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Copos e desfigurat, suferă foarte mult

Miercuri, 26 Martie 2008 (18:24:18)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la ieşirea de la audierile Comisiei de Disciplină a FRF, că George Copos "e desfigurat" şi suferă foarte mult de când a vândut pachetul majoritar de acţiuni la FC Rapid.
  "Am vorbit cu Copos şi el e desfigurat mai mult fizic. I-am spus că a vândut Rapidul... Suferă foarte mult acum. Nu ştiu de ce l-a mai vândut. De două zile nu arată bine. El nu-şi dă seama ce a făcut. Rapid e ceva ce nu o să mai poată avea niciodată. Nu ştiu cum o să fie fotbalul fără Copos. Poate să fie mai bun pentru Rapid, poate să fie mai rău, cert e că a făcut mare lucru la Rapid", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că miercuri a fost pentru prima oară când s-a prezentat la Comisia de Disciplină după ce a fost chemat. "Am promis că eu, Becali, nu voi mai face niciun fel de declaraţie jignitoare sau calomnioasă la adresa altor persoane din fotbal. Am venit azi pentru că am vrut să răspund la chemarea comisiei, să fiu judecat, să plătesc pentru ceea ce am făcut şi să înţeleagă toată lumea că nu se mai poate. În campionatele de afară, jucătorii joacă mingea, nu vezi faulturi agresive. Rar vezi un cartonaş roşu. Trebuie mai multă severitate în arbitraj. După câteva luni se vor obişnui jucătorii şi se va juca fotbal de mai mare tehnicitate", a punctat Becali.

La ieşirea de la Comisia de Disciplină, Gigi Becali a mai spus, pentru Sport.ro, că nu are emoţii în privinţa verdictului în cazul derbiului Rapid - Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce din tribună s-au aruncat în teren mai multe obiecte, unul dintre acestea lovindu-l în cap pe arbitrul Alexandru Deaconu. "Mi-aş dori o victorie cu 3-0 la masa verde. Rapidiştii au şi ei dreptatea lor, e normal să-şi apere clubul, dar n-am prea mari emoţii, regulamentul e clar. Dacă eram în locul lor aş fi făcut la fel ca ei, dar apărarea lor e cu exemple din Spania şi Germania, dar acolo sunt alte regulamente, acolo se permite rejucarea, aici nu", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că dacă s-ar întâmpla ca un incident similar celui care a dus la întreruperea meciului cu Rapid să se petreacă pe stadionul Stelei, gruparea "roş-albastră" va suporta consecinţele prevăzute de regulament. "La stadionul nostru controalele sunt stricte, avem camere video, nu se poate întâmpla, doar dacă îşi bagă dracul coada, dar rar să se întâmple să fie lovit în cap arbitrul ca în acel meci. Dacă se va întampla la noi, suportăm consecinţele regulamentului, trebuie să ne învăţăm odată minte, trebuie să se liniştească suporterii. Intensitatea agresiunilor va fi din ce în ce mai slabă, vor fi şi arestări, şi condamnări, vă garantez că de frică se vor cuminţi", a spus Becali, care a precizat că jucătorii stelişti nu au pretins "încă" prime pentru meciul cu Rapid şi că înaintea unei decizii în acest sens se aşteaptă decizia forurilor abilitate.

Gigi Becali a comentat şi faptul că preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe arbitrul Alexandru Deaconu pentru că a avut curajul să oprească derbiul Rapid - Steaua. "Ca suporter s-a pronunţat preşedintele? Nu, a spus că nu vrea să se interpreteze, îl decorează pentru că a avut curajul să puna piciorul în prag. Cine are curajul să oprească un meci Rapid-Steaua? Nu aveau cum să iasă incidente la final, ce pot să facă galeriile? Huliganism, la puşcărie, 3, 6 luni. Ia să facă doi, trei. Nu mai vin nici la meciuri de frică, numai de frică ştie omul", a punctat Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Copos e desfigurat, suferă foarte mult.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Copos e desfigurat, suferă foarte mult0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei