Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Summit cu ruşii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcă de nicăieri, brusc, ne trezim că avem meci. Când joacă naţionala, toţi avem meci, fie el şi amical. Prinşi în vulcanul campionatului nostru, reactivat la cote neatinse vreodată, parcă nici nu ne prieşte pauza asta. Victor Piţurcă s-a ţinut departe de ultimele scandaluri şi bine a făcut. Deşi referitor la stadionul Giuleşti ar fi avut şi el vreo două vorbe apăsate de zis... S-au strâns jucătorii din străinătate, tot ăia pe care îi ştim, plus revenirea lui Marius Niculae şi premiera Sepsi. Acesta din urmă ne arată că drumul cel mai scurt spre echipa naţională este cel ocolit, adică tot lung: un transfer afară! Speranţa noastră este jucătorul Mutu, în timp ce ne pregătim să stoarcem ca pe o lămâie brand-ul cu acelaşi nume. De Chivu va trebui să avem grijă ca de un ou, probabil va juca o repriză sau chiar deloc. Dar problemele adevărate sunt pe banda dreaptă. Contra joacă sporadic, în timp ce Ogăraru e sporadic rezervă! Mai sus, selecţionerul insistă cu Fl. Petre şi Nicoliţă, dar n-ar fi exclus să şi improvizeze. Dincolo, să sperăm că până la turneul final va fi recuperat Zicu. E nevoie şi de glezne fine, nu numai de salahori. În prima categorie intră şi Aliuţă, pe care Piţurcă l-a preferat lui Trică, şi iarăşi bine a făcut. Atitudinea isterică n-are cum să recomande. Iar referitor la criteriile fotbalistice, să nu uităm că este “cel mai în formă jucător” de la o echipă total ieşită din formă! Iar dacă aceasta îşi va reveni la meciul cu Dinamo, nu va fi deloc meritul lui Trică, suspendat fiind.

Vă propun şi un alt unghi de vedere. Meciul de diseară va fi folosit ca vitrină de lux de către suporteri. Rapidiştii şi steliştii vor trece în plan secund susţinerea naţionalei pentru că, din păcate, decizia în cazul “bricheta” se va anunţa tot azi. Vom avea scandări, bannere, posibil incidente. Oricum, toate ca toate, tricolorii să facă bine să joace repede şi să ne lase, fiindcă noi tot în cazanul nostru de smoală ne simţim bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Summit cu ruşii.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Summit cu ruşii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei