Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veşti bune

Subvenţiile europene vor fi plătite până la sfârşitul lunii mai

Miercuri, 26 Martie 2008 (18:15:53)
Fermierii suceveni îşi vor primi subvenţiile europene până la sfârşitul lunii mai a.c., Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) urm\nd a începe transferul sumelor către fermierii care au mai mult de un hectar de teren agricol cultivat. Singura întârziere va fi la fermierii care nu au declarat corect suprafeţele pe care le au, şi trebuie reverificate, sau nu au conturile deschise la bănci. 18.863 de fermieri au primit invitaţii de plată şi sunt deja în plată 15.078 de fermieri. La ceilalţi se reverifică suprafeţele de teren declarate. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a făcut un apel la toţi fermierii care urmează să beneficieze de aceste subvenţii de la Uniunea Europeană să-şi verifice codurile IBAN de la băncile la care şi-au deschis conturile, astfel încât să se asigure că acestea sunt funcţionale. Prefectul a arătat că fermierii suceveni vor primi subvenţii europene de 50 de euro/hectar, la care se adaugă plăţile naţionale complementare de 38 euro/hectar. El a mai explicat că fermierii din zona de munte vor primi subvenţii suplimentare, pentru zone defavorizate, în valoare de 50 de euro/hectar. „Este promisiunea noastră că, până la sfârşitul lunii mai, aceste trei categorii de plăţi vor fi făcute în totalitate, iar acest lucru este posibil şi datorită intervenţiilor făcute de directorul APIA, Dragoş Juravle”, a declarat Orest Onofrei, care a mai adăugat că în perioada următoare Guvernul va emite şi actele normative prin care să se reglementeze modul de acordare a subvenţiilor la achiziţia motorinei de către fermieri.   
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subvenţiile europene vor fi plătite până la sfârşitul lunii mai.
 Vizualizări articol: 1785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subvenţiile europene vor fi plătite până la sfârşitul lunii mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Juravle, Flutur te minte trimis de
(27 mar 2008, 09:33:04
Domnule Juravle, lasa-l dracu pe Flutur si vezi-ti de treaba ta la APIA. Faci o treaba buna acolo si esti respectat. La primaria Vicov de Sus nu ai sanse si daca-ti dai demisia din functie inapoi nu mai intri. Flutur urmareste numai interesul personal si pentru a-si atinge telul calca si pe cadavre. Multi vor regreta alianta cu aceasta creatura, pe langa care si porcul este o papusa frumoasa. Nu vezi cum sar pupincuristii si-l perie cand vin eu, un nemernic bun de linsat, si-mi permit sa-l oparesc ca pe o gaina lovita de aviara. Domnilor, il cunosc ca si pe un cal breaz, este bun de legat. De altfel, ca toti cei din cocina PDL-ista. Nu te murdari cu rahat, domnule Juravle.
2.   SPUNE CINE TE FACUT PE TINE? trimis de
(28 mar 2008, 08:52:54
MAI Juravle cine stia de tine pana nu te a scos Flutur la lumina din grajd? da nu i nimic la toamna te duci la muls vaca, daca nu vrei primar!
3.   SPUNE CINE TE FACUT PE TINE? trimis de
(28 mar 2008, 09:42:46
MAI Juravle cine stia de tine pana nu te a scos Flutur la lumina din grajd? da nu i nimic la toamna te duci la muls vaca, daca nu vrei primar!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei