Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planuri

Angela Zarojanu va accepta să lucreze cu Ion Lungu în postura acestuia de viceprimar

Miercuri, 26 Martie 2008 (18:18:45)
Liderul liberalilor din municipiul Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat că este dispusă să lucreze în aceeaşi echipă cu actualul primar al Sucevei şi în viitorul mandat, însă ea din postura de primar, iar Ion Lungu în calitate de viceprimar. Zarojanu a făcut aceste afirmaţii după ce primarul Lungu ar fi anunţat că preferă să lucreze în aceeaşi echipă şi în viitor. „Îi transmit că nici eu nu am nimic împotrivă să lucrez cu dumnealui în viitorul mandat. Numai că vom inversa rolurile, eu în calitate de primar şi el viceprimar. Dacă am fost o echipă care a funcţionat foarte bine, vom funcţiona excepţional de bine şi în această postură”, susţine preşedintele PNL Suceava. Angela Zarojanu a adăugat că în condiţiile în care se va ajunge în această situaţie, va face echipă cu Ion Lungu şi nu va adopta atitudinea acestuia faţă de viceprimari. „Nu voi marginaliza niciodată viceprimarii. Nu am să spun niciodată personalului de la primărie să nu ştie domnul viceprimar Ion Lungu ce fac ei. Nu am să-l critic niciodată faţă de consilierii din alte partide. Nu voi lucra cu funcţionarii din primărie din direcţiile subordonate viceprimarilor, fără ca aceştia să nu ştie nimic de programul pe care eu îl pun la cale. Şi domnul Ion Lungu ştie la ce mă refer când spun aceste lucruri”, a declarat Angela Zarojanu.Ea a mai subliniat că Ion Lungu a dat dispoziţie unor angajaţi ai primăriei să nu îi prezinte anumite situaţii şi informaţii la care ar trebui să aibă acces. „S-a dat interdicţie pentru ca eu să nu am acces la toate devizele de lucrări făcute de firma Rosal. De asemenea, s-a dat interdicţie să mi se spună cine se angajează în compartimentele de specialitate pe care le am. Şi voi veni, în viitor, cu alte exemple de acest fel”, a mai spus Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela Zarojanu va accepta să lucreze cu Ion Lungu în postura acestuia de viceprimar.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Angela Zarojanu va accepta să lucreze cu Ion Lungu în postura acestuia de viceprimar5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa este! trimis de
(26 mar 2008, 18:27:37
asa este ! o primarie plina de teroare ! totul la secret , pe la colturi si pe sub masa, dar nimeni nu zice nimic acum , dar la vot ?????!!!!
2.   Siceritate si curaj trimis de
(26 mar 2008, 18:34:17
tot noi suntem cele curajoase si sincere. felicitari d-nei angela ca este dintr-o bucata.
3.   Asa-i la Primarie trimis de
(26 mar 2008, 18:37:31
In sfarsit dna Angela s-a hotarat sa spuna cum este in Primaria Suceava, daa , sa se stie ce edil sef au avut sucevenii . A facut totul numai pt imaginea proprie iar cand lucrurile merg prost da vina pe altii . S-a vazut de la inceput cat de perfid este Lungu in relatiile de serviciu , iar ca om a aratat cat de liberal este . Un demagog care a reusit sa pacaleasca o data alegatorii , ba chiar si colegii din PNL. Doamnelor sucevence votati schimbarea , votati o femeie , dna Zarojanu.
4.   Iubesc adevarul trimis de
(26 mar 2008, 19:17:29
chiar daca sunt barbat , o sustin pe zarojanu pentru ca are curaj sa spuna tot ceea ce este adevarat . eu iubesc adevarul si va invit sa fim sinceri pana la capat. are dreptate si stiu sigur asta. bafta!
5.   NU MAI POT trimis de
(27 mar 2008, 04:50:29
SUNTETI CU TOTII TAMPITI DACA O CREDETI PE RARAITA DE ZARUJANU
6.   Crisan trimis de
(27 mar 2008, 07:34:24
pai sa zicem ca unul este tampit , al doilea tampit, al treilea tot tampit, ,,, deja cand unul spune ca toti sunt tampiti este f clar cine este tampitul. ei, adrian ai inteles? cand doi spun ca esti beat mergi acasa sa te culci,
7.   Femeia primar trimis de
(27 mar 2008, 10:16:30
ce se naste din pisica soareci mananca.si tariceanu a facut la fel cu Basescu.dupa ce l-a pus premier a inceput si el si tariceii lui sa scuipe unde candva au lins indesat.de ce nu a avut demnitatea sa demisioneze daca primarul actual nu e amabil cu domnia sa?pana sa plece dl primar la liberalii adevarati de dreapta,si nu la cei ce stau sub papuc pesedist dna viceprimar era foarte multumita, ca nu am auzit nici o plangere publica.oricum doamna viseaza erotisme politice,in suceava o femeie primar mai trebuie sa astepte destul pana barbatii isi vor schimba metalitatea.
8.   Desteptati-va suceveni trimis de
(27 mar 2008, 16:50:49
nu vedeti ca sunt amandoi mana in mana au afaceri impreuna, pe fata se ataca si la colt se pupa si isi numara banii, dara decit cu dontu mai bine cu horu `laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei