Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maia Morgenstern le va vorbi despre România soţiilor oficialilor prezenţi la summit-ul NATO

Miercuri, 26 Martie 2008 (18:43:37)

Actriţa Maia Morgenstern a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că le va face o prezentare a României soţiilor oficialilor prezenţi la Bucureşti cu ocazia summit-ului NATO.
  Actriţa a afirmat că această prezentare este programată pentru data de 3 aprilie.

Ministerul Culturii va organiza şase manifestări culturale, pentru participanţii la summit-ul NATO de la Bucureşti, respectiv un concert susţinut de Alexandru Tomescu şi unul de Big-Bandul Radio, un spectacol Dan Puric şi unul folcoric şi vizite la Muzeul Naţional de Artă şi Muzeul Satului.

Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) va deschide seria manifestărilor pregătite pentru participanţii la summit-ul NATO cu un concert susţinut de Alexandru Tomescu la Ateneul Român. Programat pentru data de 3 aprilie, la recital vor participa şefii de stat şi guverne şi miniştrii.

"Va fi un program de muzică cultă, în care se vor regăsi şi compoziţii ale lui George Enescu. În plus, va fi un concert pe muzică de Vivaldi, în care violonistul Alexandru Tomescu o să cânte pe vioara Stradivarius", declara, în urmă cu o lună, pentru MEDIAFAX, Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii şi Cultelor. În paralel, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Dan Puric va susţine o reprezentaţie de pantomimă cu spectacolul "Don Quijote".

Seria de evenimente va continua cu vizite ale soţiilor invitaţilor la summit la Muzeul Naţional de Artă al României şi la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti".

"La Muzeul Naţional de Artă vor vizita două galerii, cea de artă românească veche şi cea de artă modernă, iar la Muzeul Satului vor fi organizate un spectacol folcloric şi o expoziţie de artizanat", a explicat Iorgulescu.

Manifestările culturale dedicate participanţilor la summit-ul NATO nu puteau să-i excludă pe jurnaliştii acreditaţi la eveniment. Astfel, MCC a pregătit un concert susţinut de Big Band-ul Radiodifuziunii Române (3 aprilie) şi un spectacol folcloric (4 aprilie).

Summit-ul NATO se va desfăşura în perioada 2 - 4 aprilie, fiind aşteptaţi aproximativ 3.000 de delegaţi, iar 24 de şefi de stat, 26 de premieri şi 87 de oficiali cu rang de ministru au confirmat deja participarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maia Morgenstern le va vorbi despre România soţiilor oficialilor prezenţi la summit-ul NATO.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maia Morgenstern le va vorbi despre România soţiilor oficialilor prezenţi la summit-ul NATO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei