Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Mîrza: „Îi suspectăm pe cei de la PD-L de rea-credinţă şi rea-voinţă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, i-a acuzat pe deputaţii PD-L, Romică Andreica şi Dumitru Pardău, de „rea-credinţă, rea-voinţă şi necunoaştere”.

Aceasta după ce parlamentarii PD-L au acuzat Consiliul Judeţean Suceava că ar avea conturi secrete cu banii din creditul de 86 milioane de euro, contractat pentru realizarea proiectului „Suceava – utilităţi şi mediu la standarde europene”, dar şi faptul că CJ a efectuat plăţi în lei prin bănci comerciale şi nu prin Trezorerie.  

În replică, Gavril Mîrza a precizat că declaraţiile celor doi deputaţi nu reprezintă altceva decât o încercare de „intoxicare” a opiniei publice. Mîrza a ţinut să le transmită parlamentarilor PD-L Suceava că existenţa unor conturi secrete reprezintă o „aberaţie”.

„Au fost controale de la toate instituţiile statului, de la toate nivelurile, iar proiectul a fost verificat în toate felurile. Şi trebuie arătat că aceste controale au fost făcute tot în urma reclamaţiilor celor de la PD-L. Iar în cele din urmă s-a constatat că totul e în regulă în privinţa folosirii fondurilor”, a declarat Gavril Mîrza.

El a ţinut să le explice democrat – liberalilor că tot creditul contractat de la Deutsche Bank a fost depozitat la băncile Raiffeisen şi BCR.

„Consiliul Judeţean Suceava are cesionate toate contractele către Bucovina

Ecotermgaz, şi face doar transfer de bani, din cont, către această firmă. Iar plăţile sunt făcute numai de către Bucovina Ecoterm Gaz”, a arătat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

 

„Acel om care vorbeşte de aşa ceva nu a avut tangenţă cu viaţa”

Gavril Mîrza a adăugat că transferurile de bani către Bucovina Ecotermgaz se fac în baza unor solicitări, în momentul în care trebuie să se efectueze plăţi pentru decontarea unor lucrări executate.

În acelaşi timp, el a calificat ca nefondate şi acuzele legate de folosirea de către Consiliul Judeţean Suceava a dobânzilor aferente depozitelor bancare, în detrimentul Consiliilor Locale asociate în proiectul „Utilităţi şi mediu”.

„Dobânzile pe care le-am încasat au fost folosite pentru plata dobânzilor la banca de la care am luat creditul. Iar plata s-a făcut pentru toate localităţile. Pe de altă parte, vreau să spun că oare cum poate să-i treacă cuiva prin minte ca la credit extern, şi într-un proiect în care sunt implicaţi bani publici, să aibă conturi secrete. Acel om care vorbeşte de aşa ceva cred că nu a avut tangenţă cu viaţa, de când trăieşte el. Din acest motiv cred că este rea-credinţă şi rea-voinţă.

Şi l-aş întreba pe Dumitru Pardău dacă în viaţa lui a derulat un proiect. De la el mă aşteptam la mai multe, având în vedere că are şi diplomă de economist”, a mai spus
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „Îi suspectăm pe cei de la PD-L de rea-credinţă şi rea-voinţă”.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza: „Îi suspectăm pe cei de la PD-L de rea-credinţă şi rea-voinţă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hotii striga hotii trimis de
(26 mar 2008, 11:52:37
Trebuie sa cauti mult ca sa gasesti pe cineva cu mintea intreaga in cadrul fermei "Flutur cap de Mort", majoritatea sunt dusi cu sorcova. Se vad castigatori, impart posturi, isi dau cu presupusul in probleme stict de specialitate, precum conturile secrete ale C.J, ce mai, nebuni in toata regula. Basescu, Leana 1 si Leana 2, Berceanu, Flutur si alti intangibili PDL-isi gasesc nereguli numai la altii dar despre ale lor tac precum porcu in papusoi. De altfel, dupa cum se comporta, asta si sunt. La pastele gainilor o sa mai castigati ceva in Suceava si in Romania, poate incercati in Afganistan.
1.1  RE: Hotii striga hotii trimis de
(26 mar 2008, 12:01:28
mai fratioare Stan ...eu cred ca esti Stan de la falticeni ...cica inca deputat ....nu mai fa comentarii pentru ca ai intrat in direct la Bucovina TV bat clampa ....deputatul Stan de la PSD e cel mai mare alcolist ....si sa mai stiti ceva ...de cand simte Marza ca pierde cam le trage la masea cu Wisiky....Aveti grija cei dein PSD ca va imbatati frecvent cu apa rece!!!
1.2  RE: Hotii striga hotii trimis de
(26 mar 2008, 12:54:26
Frate draga, sa vezi ce clampa o sa te faci cand Fluturas al tau nu va prinde sefia CJ. Si sa vezi ce liniste o sa fie fara nebunaticii tai prieteni PDL-isti in viata politica a judetului si, sper din tot sufletul, si la nivelul tarii. Flutur si cu ai lui, sa se duca ....in Afganistan.
1.3  RE: Hotii striga hotii trimis de
(27 mar 2008, 06:11:40
Ba Rapannosule!!!!Daca se verifica conturile nu inseamna ca tre sa faci valuri grassule!Taci shi supunete la verificarile amanuntzite shi nu mai da din clantza aia de securist ca daca te prin i-tzi trag un shut in dorsala.Eshti un comunist imbacsit!
1.4  RE: Hotii striga hotii trimis de
(27 mar 2008, 07:05:49
Din cauza ca Severin a promis nishte bani lui Marza in caz ca va cashtiga licitatzia hotelului Bucovina si nu sa tinut de cuvant ,de aceea Severin mai are inca un dosar acuma.Licitatia a fost pregatita tot de Marza si COZMANCA.Cat despre autobuzele vandute oricum erau niste epave la care Severin nu vroia decat proprietatea si cand s-au vandut acele autobuze Severin era in deficit chiar articolul arata cum gireaza Bucovina si imprumuta 2,5 miliarde vechi.E adevarat ca a facut magarii ca atunci era cam singuru cu bani multi in Suceava si dornic sa intre pe piata imobiliara din Judet.Baieti de germania(hotii de sifuri) se spargeau in figuri pe litoral iar Severin investea.Si la ora actuala daca t-i se deschide o usa esti tentat sa dai spaga.Faza ca Severin a blufat cu hotul de Marza si asta este comunist care ia venit de hac.La un moment dat se credea sefu orasului si de aceea Dumnezeu l-a ingaduit pe Marza.Oricum nici sarlatanu de Marza nu mai are zile multe la SUCEAVA!!!JOS COMUNISTI!
2.   Marza cel mai mare escroc trimis de
(26 mar 2008, 12:06:48
marza si-a cumparat multi oameni din suceava cu bani destui , asa ca greu de dat jos dar nu imposibil! are multe bube si numai eu stiu cum in anul 2004 in campanie umblau persoane de la finante cu japca la firme si ziceau: "nu va dam amenda dar dati si dumneavoastra 10.000.000 pentru campania domnului Marza". Santajul a fost in floare in 2004 asa ca asta au facut cei de la PSD tot timpul , santaj si mafie. Sa ne spuna Artene cat a cotizat la Marza sau Nutu de la General Construct, sau etc etc
3.   Mare e gradina ta doamne trimis de
(26 mar 2008, 12:09:53
a sosit si ceasul nostru ,acum avem noi painea si cutitul ,toti se lauda cu realizari iar noi traim din ce in ce mai prost.votati schimbarea din temelii .
4.   Are "dreptate" trimis de
(26 mar 2008, 16:44:22
Daca dvs d-le Marza suspectezi,si noi te suspectam de vreo 10 ani de mai multe potlogarii.Daca intelegi,gandeste-te ca am dreptate si recunoaste.
5.   Ptr.mirza trimis de
(26 mar 2008, 16:49:02
gata unflatule de mirza ..ti-a sunat ceasul...va cistiga sefia cj suceava,d-nul flutur la distanta mare...voi tragetii in continuare cu minciunile,stresati oamenii....si o sa va duce-ti,dracului..in frunte cu alcooolcolistul de stan....sictir,jigodiilor...!!
6.   Minte mirza si iar minte trimis de
(26 mar 2008, 19:18:22
pai daca toate controalele au fost parfum si totul s-a constatat ca e in regula de ce parchetul a dat curs urmaririi penale in 3 procese penale pentru expiratul din fruntea consiliului judetean?

de ce directia de finante sustine ca firma cu care lucreaza mirza ca nu era beneficiar direct si nu avea dret de rambursare tva?
7.   Jos cu Mirza trimis de
(26 mar 2008, 20:10:08
ar trebui ca Mirza nici macar sa nu mai existe pe plan politic...dar sa mai aiba puterea sa " creada"
8.   O trimis de
(26 mar 2008, 20:30:35
....CU GIRIGAN MIRZO, VEZI AFACERE "PAVILION S.P.I.T. BUCOVINA actuala BETHEZDA ".....nu se uita se va gasi cineva sa va intrebe CEsi CUM...!
9.   O trimis de
(26 mar 2008, 20:35:03
.....si dir.adj.DOHOTARU de la finante......!
10.   Jos cu securistii umflati trimis de
(26 mar 2008, 20:53:47
adio butoi de rhahat...suna ceasul caderii psd ucilor naparci
11.   Maleficul mirza trimis de
(27 mar 2008, 04:37:40
in 12 ani de condus judetul in afara de utilitati si mediu altceva nu am auzit din gura lui a maleficului din fruntea consiliului judetean.expiratul trebuie sa plece ca ne-a plictisit destul!
12.   Mirzak, phorkul Sucevei! trimis de
(27 mar 2008, 06:34:03
Phorkul Mirza, si-a facut echipa si conectiile din PCR, astea si puii lor il sustin. Un om de rand, nici nu vrea sa auda de acest mare comunist si hot.

O sa scapam curand de acest Phorkan.

Ce va face tov. Nechifor fara lumina, care vine din bhucile lui Mirzak?
13.   Marza trimis de
(27 mar 2008, 18:17:08
stan patitu,citeste cu atentie...ce partid e psd de isi plateste oamenii sa improste pld-ul si pe flutur cu orice mijloace?halal de voi oameni buni

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei