Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2016 - Anul XXI, nr. 46 (6159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pui la abur, cu hrișcă

Pui la abur, cu hrișcă. Foto: aroma.ru
Este unul dintre puținele feluri care seamănă cu un pilaf, dar pot fi consumate și de diabetici, de persoane cu intoleranță la gluten sau de cei ce țin diete drastice – cu acordul medicului, desigur. Mâncarea delicioasă se pregătește simplu și se poate face fie la cuptor, într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu, fie în tigaie... Citeşte
  7451 vizualizări    0 comentarii
Reţete precedente (Bucătăria pentru toţi):

Napolitană de casă cu zahăr ars și nuci

Napolitană de casă cu zahăr ars și nuci. Foto: pinterest.com
Este cea mai cunoscută și mai populară rețetă de napolitană pregătită în casă în țara noastră. Foarte gustoasă... Citeşte
  8619 vizualizări    0 comentarii

Sos grecesc de castraveți

Sos grecesc de castraveți. Foto: pyszny-przepis.pl
Răcoritor, ușor și foarte rapid, acest sos se prepară la rece și se poate servi deopotrivă între aperitive, cât și ca... Citeşte
  8884 vizualizări    0 comentarii

Iaurt grecesc de casă

Iaurt grecesc de casă - Foto: letstalkhealth.com
Cremos, acrișor doar cât trebuie, consistent și ușor deopotrivă, iaurtul grecesc este în prezent printre cele mai iubite... Citeşte
  12042 vizualizări    0 comentarii

Mititei din trei feluri de carne

Mititei din trei feluri de carne
Această rețetă este mai apropiată de cea originală, care s-a păstrat de la 1920. În versiunea lor inițială, mititeii nu... Citeşte
  11391 vizualizări    0 comentarii

Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din Straja va fi sfinţită duminică

Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din comuna Straja va fi sfinţită duminică, 21 februarie. Sfânta... Citeşte
  8734 vizualizări    0 comentarii

Supă cremă de dovleac și morcovi

Supă cremă de dovleac și morcovi. Foto: bucataria-sylviei.ro
Este un preparat la modă în prezent printre persoanele care țin dietă, pentru că numai o ceșcuță din această supă... Citeşte
  6941 vizualizări    0 comentarii

Chec foarte pufos

Chec foarte pufos. Foto: sfatulparintilor.ro
Un chec moale, foarte pufos, cu gust fin şi care se păstrează proaspăt câteva zile se poate obţine prin respectarea... Citeşte
  11922 vizualizări    0 comentarii

Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval. Foto: miraskitchen.blogspot.com
Un aperitiv delicios nu trebuie neapărat să fie complicat de preparat. Buletele de cașcaval încântă mesenii de toate... Citeşte
  7361 vizualizări    0 comentarii

Jeleuri de casă

Jeleuri de casă. Foto: ciceu-mihaela.blogspot.ro
Se pregătesc foarte ușor, arată bine și seamănă la gust cu jeleurile moi din comerț, dar nu conțin puzderia de conservanți și... Citeşte
  9004 vizualizări    0 comentarii

Biscuiți digestivi cu semințe și fructe uscate

Biscuiți digestivi cu semințe și fructe uscate. Foto: pinterest.com
Putem înlocui uneori, de dragul propriei sănătăți, obișnuitele ”crănțănele” pe care le ronțăim la televizor cu... Citeşte
  7351 vizualizări    0 comentarii

Gogoși pripite cu mere

Gogoși pripite cu mere
Se fac repede, sunt gustoase și se păstrează moi, ușor umede, câteva zile chiar. Gustul este puțin diferit de cel al clasicelo... Citeşte
  8694 vizualizări    0 comentarii

Ruladă de pui (fără coacere)

Rulada de pui (fara coacere). Sursa foto: pinterest.com
Preparatul este foarte apreciat de copii, pe care îi ”păcălește” să consume doua alimente sănătoase simulta... Citeşte
  9122 vizualizări    0 comentarii

Urs de mămăligă

Urs de mămăligă
Dintre toate preparatele specifice stânelor turistice, acesta este cel mai ușor de pregătit și acasă. Este simplu, gustos și... Citeşte
  7330 vizualizări    0 comentarii

Supă de roșii (versiune de iarnă)

Supă de roșii (versiune de iarnă)
Amatorii de supă de roșii știu bine că preparatul nu iese bine cu tomate luate de prin supermarket, care nu au nici un gust. Există... Citeşte
  7006 vizualizări    0 comentarii

Turte cu hrișcă

Turte cu hrișcă
Sunt gustoase, ușor de făcut și foarte hrănitoare. Au o consistență ușor umedă, foarte plăcută și se păstrează fragede și... Citeşte
  8419 vizualizări    0 comentarii

Pui cu smântână, la cuptor (reţetă rapidă)

Pui cu smântână, la cuptor (reţetă rapidă) Foto: pinterest.com
Este o mâncare delicioasă, care se face în mai puţin de o oră şi pe care o poate reuşi orice începător. Trebuie... Citeşte
  10832 vizualizări    0 comentarii

Supa groasă de mazăre uscată cu afumătură

Supa groasă de mazăre uscată cu afumătură. Foto: semiswede.com
Este un preparat ieftin, foarte comun la noi, în special în zonele de câmpie, ca și borșul de fasole. Este... Citeşte
  8714 vizualizări    0 comentarii

Ciorbă de burtă (din burta prefiarta)

Ciorbă de burtă (din burta prefiarta). Foto: preparatedevis.ro
Este printre preferatele românilor. În special bărbații o adoră. Dacă în versiunea sa clasică este dificil și... Citeşte
  31951 vizualizări    0 comentarii

Budinca de lapte de cocos

Budinca de lapte de cocos Foto:hotcheapeasy.com
Desertul fin are origini portoricane şi este foarte uşor de făcut. Denumirea sa originală este ”tembleque”, ceea ce a... Citeşte
  7461 vizualizări    0 comentarii

Sangria

Sangria. Foto: nutritiouslife.com
Este o băutură ce provine din Spania și Portugalia, ușor de pregătit și acasă. Este acum la modă și pe la noi, mai ales la... Citeşte
  6782 vizualizări    0 comentarii

Concentrat de legume fără conservanți

Concentrat de legume fără conservanți. Foto: gustos.ro
Dacă a devenit o obișnuință folosirea cubulețelor de concentrat la pregătirea oricărei ciorbe sau în sosuri, dar ne dorim să... Citeşte
  6739 vizualizări    0 comentarii

Pui cu măsline și lămâie (rețeta rapidă grecească)

Pui cu măsline și lămâie (rețeta rapidă grecească)
Delicioasa asociere a cărnii dulci de pui cu aroma lămâilor este folosită în multe feluri, în gastronomia... Citeşte
  6899 vizualizări    0 comentarii

Varză ca la Cluj

Varză ca la Cluj. Foto: clujlife.com
Se crede încă, în mod greșit, că varza preparată ” a la Cluj” ar fi doar o versiune de ”sarmale... Citeşte
  7204 vizualizări    0 comentarii

Budinca de cartofi cu lămâie

Budinca de cartofi cu lămâie
Desert cu influenţe germane, după unii chiar de origine austriacă, budinca de cartofi cu lămâie este cunoscută în special... Citeşte
  7350 vizualizări    0 comentarii

Alivenci dulci şi sărate (mălai cu brânză)

Alivenci dulci şi sărate (mălai cu brânză)
Consistente şi hrănitoare, alivencile, fie ele dulci sau sărate, sunt unul dintre deliciile rustice perfecte. Alivanca este, pe scu... Citeşte
  9560 vizualizări    0 comentarii

Cartofi țărănești (rețeta veche autentică)

Cartofi țărănești (rețeta veche autentică)
Cartofii țărănești au fost ”inventați” în vechime de gospodine care găteau simplu, din alimente naturale, și care... Citeşte
  9419 vizualizări    0 comentarii

Ciulama ca la mama

Ciulama ca la mama
Pentru cine ar vrea un pui cu smântână, dar se ferește de mâncarea prea grasă, această variantă de ciulama... Citeşte
  8578 vizualizări    0 comentarii

Chifteluţe cu sos picant în stil italian

Chifteluţe cu sos picant în stil italian Foto: hellofresh.co.uk
Se servesc cu paste şi sos, sunt simplu de făcut, delicioase şi arată foarte apetisant. Chifteluţele cu sos în stil italia... Citeşte
  7216 vizualizări    0 comentarii

Tășcuțe cu portocale

Tășcuțe cu portocale
Sunt clătite cu multă, multă umplutură, aromate, delicate, care mai și arată bine pe orice masă festivă. Avem nevoie de: 6 foi... Citeşte
  7052 vizualizări    0 comentarii

Orez cu lapte în stil portughez (versiunea simplă)

Orez cu lapte în stil portughez (versiunea simplă) - Foto: autumncafe.ro
Cremos, fin și consistent deopotrivă, orezul cu lapte în stil portughez este întotdeauna un răsfăț suprem. Avem nevoie... Citeşte
  9037 vizualizări    0 comentarii

Șnițel vienez (rețetă autentică austriacă)

Șnițel vienez (rețetă autentică austriacă). Foto: dishmaps.com
Nu prea seamănă, în versiunea sa adevărată, cu ceea ce suntem noi obișnuiți să numim șnițel. Cel vienez nu e cu carne de... Citeşte
  12540 vizualizări    0 comentarii

Pui cu gutui

Pui cu gutui
Aceasta este una dintre vechile mâncăruri boierești, probabil de inspirație turcească. Foarte rafinată, combinația parfumată... Citeşte
  6830 vizualizări    0 comentarii

Tocinei

Tocinei
Un deliciu bucovinean precum tocineii nu este greu de pregătit, dar va satisface gustul oricui este amator, deopotrivă, de cartofi și... Citeşte
  10746 vizualizări    0 comentarii

Ouă scoțiene

Ouă scoțiene
Un fel de chiftele gigant, cu un ou fiert în mijloc, savuroase, ușor de făcut și comod de transportat dacă vrem să le luăm cu... Citeşte
  9308 vizualizări    0 comentarii

Prajitura de biscuiți cu mere și zahăr ars

Prajitura de biscuiți cu mere și zahăr ars. Foto: www.facebook.com/BucovinaGustoasa
Este incredibil de simplu de făcut, dar atât de gustoasă, încât mereu avem senzația că porția a fost prea... Citeşte
  8719 vizualizări    0 comentarii

Caramelele bunicii

Caramelele bunicii
De pe vremea când oaspeții erau primiți întotdeauna cu dulcețuri și bombonele de casă al căror gust rafinat nu-l puteai... Citeşte
  9072 vizualizări    0 comentarii

Bulz

Bulz
Bulzul este mâncarea cea mai solicitată de turiștii care vizitează stânele turistice. Boțul de mămăligă umplut cu... Citeşte
  7010 vizualizări    0 comentarii

Sărățele rapide din aluat congelat

Sărățele rapide din aluat congelat
Dacă ne dorim ceva numai bun de ronțăit, dar nu avem nici prea multe ingrediente la îndemână, nici inspirație culinară... Citeşte
  17265 vizualizări    0 comentarii

Cartofi gratinați ( rețetă franceză autentică)

Cartofi gratinați ( rețetă franceză autentică) Foto: inventiiculinare.blogspot.com
Cartofii gratinați sau franțuzești, denumire sub care pot fi regăsiți în restaurante, se pregătesc pe la noi adesea și... Citeşte
  15518 vizualizări    0 comentarii

Friganele dulci din pâine (french toast)

Friganele dulci din pâine (french toast). Foto: ideipentrufemei.blogspot.com
Dintre dulciurile economice din copilărie, friganelele din pâine sunt printre cele mai des pregătite și mai târziu... Citeşte
  8358 vizualizări    0 comentarii

Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri)

Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri). Foto: corazonenplatillo.com
Oricine a băut vreodată câteva pahare în plus (şi a avut un discomfort fizic marcat din această cauză) s-a întreba... Citeşte
  7460 vizualizări    0 comentarii

Frecăței (sau răzălăi)

Frecăței (sau răzălăi). Foto: sidyskitchen.blogspot.com
Probabil că mulți dintre noi își amintesc această denumire legată de ”ceva bun cu lapte”, din copilărie... Citeşte
  9594 vizualizări    0 comentarii

Cremă catalană – versiune dietetică

Cremă catalană – versiune dietetică. Foto: eladerezo.com
În versiunea sa originală, crema catalană este un desert spaniol savuros și foarte aromat, în esență o cremă de ou cu... Citeşte
  7518 vizualizări    0 comentarii

Aripioare acrișoare

Aripioare acrișoare Foto: www.foodpeoplewant.com
Pot fi o gustare rapidă, de ronțăit la televizor sau, alături de o garnitură de orez, devin un fel de bază sățios și apetisant. ... Citeşte
  6426 vizualizări    0 comentarii

Mămăliga de barabule

Mămăliga de barabule Foto: prajituricisialtele.ro
După prea multe mâncăruri grele și consistente cu care ne-am răsfățat la final de an, o variantă simplă și foarte gustoasă... Citeşte
  9722 vizualizări    0 comentarii

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace
În mare vogă la nunțile, petrecerile de familie și revelioanele anilor ‘80, ciorba de potroace revine în forță... Citeşte
  8489 vizualizări    0 comentarii

Tort “Diplomat”

Tort “Diplomat”
Dintre toate torturile, acesta este probabil preferatul românilor pentru masa specială de Revelion. A devenit atât de... Citeşte
  13920 vizualizări    0 comentarii

Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate

Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate
Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că... Citeşte
  9244 vizualizări    0 comentarii

Fursecuri “ un-doi-trei”

Fursecuri “ un-doi-trei”
Este printre cele mai simple rețete clasice de fursecuri fragede, care se pot modela în forme diverse și se păstrează mult timp... Citeşte
  7343 vizualizări    0 comentarii
Cupa Tenis Monitorul 2024Interviurile Monitorul

Prima Pagină

Prima Pagină

Publicitate

USV - Admitere 2024

Publicitate

Scoala Postliceala FEG

Publicitate

Depozitul de flori - Queen Concept Flowers

Publicitate

Tedi - Prietenul Naturii

Publicitate

Prink Suceava

Meniul zilei

Meniul zilei in restaurante sucevene

Publicitate

Fonduri UE

Anunţuri Fonduri Europene

Licitaţii

Anunţuri Direcţia Silvică Suceava

Copiii noştri

Copiii noştri

Hărţi

Alegeri prezidenţiale noiembrie 2014 - Tur I - Harta administrativ politica pentru localitatile din judetul Suceava
Alegeri prezidenţiale noiembrie 2014 - Tur II - Harta administrativ politica pentru localitatile din judetul Suceava
RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui la abur, cu hrișcă Este unul dintre puținele feluri care seamănă cu un pilaf, dar pot fi consumate și de diabetici, de persoane cu intoleranță la gluten sau de cei ce țin diete drastice – cu acordul medicului, desigur. Mâncarea delicioasă se pregătește... Citeşte