Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2016 - Anul XXI, nr. 5 (6118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oricine a băut vreodată câteva pahare în plus (şi a avut un discomfort fizic marcat din această cauză) s-a întrebat măcar o dată în viaţă cum or putea mexicanii să-şi revină rapid după renumitele lor ”cure” şi întreceri masculine cu băuturi foarte tari, precum tequila. Secretul refacerii după abuzul de alcool în Mexic se pare că este tot o băutură, uşor  ciudată după gustul nostru, foarte picantă, dar care este, paradoxal, răcoritoare, reconfortantă şi face mahmureala să dispară ca prin farmec în câteva minute.

Avem nevoie de:

 4 lămâi ( sucul lor), o bucată de limetă, o linguriţă sos iute Tabasco ( sau un vârf de linguriţă de boia iute ori fulgi de ardei iuţi), 2-3 linguri Sos Worchestershire, piper, sare, cuburi de gheaţă, o bere la 500 ml ( preferabil brună sau nefiltrată)

Preparare:

Umezim marginea unei halbe cu bucata de limetă şi o presăm într-o grămăjoară de sare, pentru ca sarea să se lipească. Turnăm zeama de lămâie cu grijă, fără să atingem partea cu sare. Punem cuburi de gheaţă în halbă şi bucata de limetă cu care am umezit halba. Presărăm puţin piper măcinat proaspăt peste gheaţă. Turnăm sosul englezesc şi sosul de ardei iute sau fulgii de ardei, iar deasupra turnăm berea. Lăsăm să stea la macerat 10 minute şi savurăm în înghiţituri mici minunea rece şi picantă care ”ia cu mâna” toate simptomele neplăcute ale mahmurelii şi conferă imediat bună dispoziţie şi relaxare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri).
 Vizualizări articol: 7457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri)0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Michelada (băutură mexicană pentru mahmuri) Oricine a băut vreodată câteva pahare în plus (şi a avut un discomfort fizic marcat din această cauză) s-a întrebat măcar o dată în viaţă cum or putea mexicanii să-şi revină rapid după renumitele lor ”cure” şi... Citeşte