Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Săndoi: Meciul cu Buzăul se va juca pe viaţă şi pe moarte

Vineri, 4 Aprilie 2008 (15:04:39)

Antrenorul echipei FC Vaslui, Emil Săndoi, a declarat că meciul cu Gloria Buzău, de duminică, din deplasare, se va juca pe viaţă şi pe moarte din cauza situaţiei din clasament în care se află jucătorii pregătiţi de Ştefan Stoica.
  "Buzăul este o echipă aproape într-o situaţie delicată în clasament şi automat meciul de duminică se va juca pe viaţă şi pe moarte. A fost o situaţie confuză la club la începutul acestei săptămâni, dar lucrurile s-au reglat cu fiecare zi care a trecut. Acum este o atmosferă bună în lot şi sper ca jucătorii să dea randamentul maxim la meciul cu Buzăul. Pe noi ne interesează mai puţin că este sau nu a doua echipă a Stelei la fel cum ne intersează şi situaţia în clasament a altor echipe cu care urmează să jucăm. Să nu uităm că venim după două înfrângeri şi avem neapărată nevoie de victorie pentru ceea ce urmează până la finalul campionatului", a spus Emil Săndoi.

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, îşi îndeamnă jucătorii să trateze fiecare meci rămas din Liga I ca pe o finală. "Nu-mi place să mai vorbesc despre fiecare meci în parte, ştiu doar că mai urmează opt finale pentru noi, meciuri la fel de grele, fără nicio deosebire. Ca şi celelalte echipe cu care mai avem de jucat, FC Vaslui e un adversar valoros, pe care îl respectăm şi pe care o să îl tratăm cu maximă seriozitate. Au avut o săptămână mai grea după meciul cu Steaua, e adevărat, însă nici nouă nu ne-a fost uşor după înfrângerea de la Arad. Acum la echipă e un antrenor de mare valoare, care ştie să-şi capaciteze oamenii şi iată cum am găsit un alt motiv pentru care trebuie să luptăm cu o şi mai mare ambiţie. Avem nevoie de linişte şi ca toată lumea din Buzău care este implicată la Gloria, antrenori, jucători, conducători, suporteri, ziarişti să tragă în aceeaşi direcţie. E de ajuns o fisură în această relaţie şi totul se poate duce de râpă", a spus Ştefan Stoica.

În tur: 1-4

Echipe probabile:

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 6. Tudose, 4. Jozici, 26. Eze - 8. Paleacu, 15. Vlaicu, 19. Liţu, 9. Ioviţă - 21. Simion, 99. Nunes. Antrenor: Ştefan Stoica.

Rezerve: 1. Stoicescu, 5. Doicaru, 13. Gheorghiţă, 3. Ochincă, 18. Nejneru, 17. Guda, 14. Bicfalvi.

Absenţi: Cl. Ionescu (suspendat), Filip, Vigariu, Şuleap (accidentaţi).

FC Vaslui: 81. Hăisan - 24. Şt. Apostol, 3. Andronic, 5. Mardare, 17. Bălace - 8. Zmeu, 16. Sabou, 18. Buhăescu, 20. Ljubinkovici, 30. P. Jovanovici - 23. M. Matei. Antrenor: Emil Săndoi.

Rezerve: 22. Puia, 2. Doboş, 4. B. Panait, 27. Hugo Luz, 11. Ad. Gheorghiu, 19. Temwanjera, 9. Neagu.

Indisponibili: S. Frunză (trimis la echipa a doua), Buhuş, Bukvici (suspendaţi), Ndoye, Moraru (accidentaţi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săndoi: Meciul cu Buzăul se va juca pe viaţă şi pe moarte.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săndoi: Meciul cu Buzăul se va juca pe viaţă şi pe moarte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei