Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Milici îi reaminteşte lui Flutur de proiectele turistice abandonate de fostul PLD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Suceava, Ovidiu Milici, i-a transmis preşedintelui PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, ca până la punerea în practică a proiectului de promovare turistică a judeţului, intitulat „Athos-ul din Carpaţi”, să realizeze proiectele iniţiate de unii membri ai fostului PLD şi să-şi respecte promisiunile cu privire la urgentarea modernizării DN 17.

Milici a făcut referire la proiectul „Inima Bucovinei”, propus de actualul vicepreşedinte al PD-L Suceava, fostul consilier judeţean Dan Cadariu, dar şi la declaraţiile lui Gheorghe Flutur din anul 2006, când acesta anunţa că intenţionează să promoveze un proiect prin care o statuie a domnitorului Ştefan cel Mare ar fi urmat să fie amplasată pe vârful Toaca din Gura Humorului.

„Până să facă megaproiecte, care sunt utopice, poate ar trebui ca domnul Flutur să-şi respecte promisiunile şi proiectele anterioare. Unul din motivele pentru care turismul în judeţul Suceava are de suferit este starea DN 17. De ce nu se mai termină odată reabilitarea acestui drum, de care dumnealui a susţinut, încă din 2004, că se va ocupa personal? Unde este autostrada pe care tot domnul Flutur a tot promis-o sucevenilor? Poate după ce va răspunde la aceste întrebări, dumnealui poate să lanseze alte 'proiecte' măreţe”, a declarat Ovidiu Milici.

În acelaşi timp, el i-a transmis preşedintelui PD-L Suceava că în cadrul Consiliului Judeţean Suceava funcţionează un serviciu de promovare turistică, InfoTurism, astfel încât nu ar fi necesară modificarea organigramei acestei instituţii pentru a crea un compartiment specializat care să se ocupe de acest domeniu de activitate, aşa cum anunţase Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici îi reaminteşte lui Flutur de proiectele turistice abandonate de fostul PLD.
 Vizualizări articol: 3589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Milici îi reaminteşte lui Flutur de proiectele turistice abandonate de fostul PLD3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Milici ai deja git??? trimis de
( 4 apr 2008, 13:28:41
Milici, dute si sterge nasul si reapra-ti dintii ca iti miroase gura.MAi ai mult de invatat pina sa te contrazici cu Flutur.Esti un putoi inca!
1.1  RE: Milici ai deja git??? trimis de
( 4 apr 2008, 14:53:37
desi sunt impartial nu ma pot abtine sa nu`i comentez unui idiot de sucevean... dragule... daca ai problemele tale si interesele tale in ceea ce il priveste pe flutur te invit sa te documentezi referitor la cele 3 dosare penale, sa aflii cum ajung camioanele de lemne la vila lui nea` Flutur asta al tau si dupa aia sa comentezi la un profesor, atat din punct de vedere didactic cat si politic. ai multe de invatat!
1.2  RE: Milici ai deja git??? trimis de
( 4 apr 2008, 15:00:18
Felicitari "Un Votant'... poate asa "desteptii astia portocalii" vor invata sa nu se lege de altii mai bine pregatiti decat ei... Si ca sa nu zica lumea ca sunt un nesimtit la fel ca toata lumea, in opinia lor, si ne legam de elena basescu sau de elena udrea... avem si noi o elena de moldova... se numeste BARBA... cititi si articolul cu el... pupici votantilor... ne meritam soarta.
1.3  RE: Milici ai deja git??? trimis de
( 4 apr 2008, 22:00:16
nu cumva acest mijici a incalcat legea?

a inceput campania si nu stim? apoi daca e purtator de cuvant al CJ ar face bine sa taca daca mai vrea sa lucreze acolo. nu se gandeste ca va fi primul plecat dupa 1 iunie?
2.   Milici mare papagal trimis de
( 4 apr 2008, 13:43:32
cel mai mare mincinos, a furat baza de date de la pd si a fugit la PSD ....o jigodie pe interes!
2.1  RE: Milici mare papagal trimis de
( 4 apr 2008, 15:02:07
de la tata pentru bebe... acuma plangi ca nu mai aveti baza de date?laughing bine v-o facut... daca nu stiti sa apreciati oamenii valorosi, v`o trag de nu va vedeti si se duc la altii care stiu sa aprecieze... apropo... pd`ul mai exista?laughing cauta`ti partid serios tinere!
3.   Politica trimis de
( 4 apr 2008, 13:54:43
A aparut un nou flamind pe arena politica a Sucevei. Ovidiu Milici. De unde o fi aparut si asta care nici nu stie bine sa vorbeasca. Stimate domn, invata bine L.Romana, invata f.bine discursurile. Fii mai politicos si mai retras putin, fata de Dl.Flutur. Nu-ti este rusine sa vorbesti asa? Sfatul nostru, al tuturor, daca vrei sa ne reprezinti judetul intii invata f.bine. Apoi sa dai cu gura. a fi un politician bun trebuie sa citesti f.mult, sa fii bine pus la punct din toate domeniile nu numai sa reproduci ca un papagal ce-ti ordona Mirza. Ai grija, suntem cu ochii pe tine.
3.1  RE: Politica trimis de
( 4 apr 2008, 14:57:32
Draga elena, noi, restul populatiei iti dorim sa ai parte de multe "succesuri" alaturi de echipa pe care o sustii. In cazul in care si tu ai ramas, la fel ca si suceveanul din primul comentariu, doar la un stagiu de pregatire primara si nu ai avut ocazia nici macar sa porti o conversatie cu Ovidiu Milici (nemaipunand faptul ca ar fi putut sa iti fie profesor), te rog respectuos sa te duci si sa votezi cu cine vrei. Si ca sa il parafrazez pe Mircea Badea... nimeni nu are nevoie de astfel de lepadaturi si papagali pusi de partid sa scrie comentarii in presa.
4.   Sictir trimis de
( 4 apr 2008, 14:21:49
Marii politicieni se nasc din soferi. Milici a fost soferul senatorului de trista amintire Cristian Dumitrescu-PD
4.1  RE: Sictir trimis de
( 4 apr 2008, 16:04:10
Milici n-a fost soferul lui Dumitrescu, asta pot sa-ti spun sigur. Si chiar daca ar fi fost, care ar fi problema? Flutur a fost zilier in Germania si a ajuns ministru...
4.2  RE: Sictir trimis de
( 4 apr 2008, 20:07:53
vrem sa schimbam generatiile de politicieni,sa schimbam mentalitati !!! si cand apare un tanar care vrea sa faca treaba ii dam in cap!!! rusine sclavi ai lui flutur,cel mai mare bandit al Bucovinei!!! aveti mare grija suceveni cu acest mafiot care a taiat padurile Bucovinei,a prostit oamenii cu gripa aviara si acum ne arunca cu bani murdari in fata ca sa il votam!!!!
5.   Fermele promise in 2004 trimis de
( 4 apr 2008, 16:00:55
Ar trebui sa-si aduca aminte d-l Flutur de promisiunile facute in 2004,2005,2006,cu privire la asa zisele ECOFERME de care sa ales praful.

6.   Milici-soferul trimis de
( 4 apr 2008, 16:26:58
Milici, cum ai uitat deja ca ai fost soferul lui Dumitrescu si ai ajuns la PSD tot odata cu el?

Sa iti reamintesc ca nevasta lui Dumitrescu a fost femeia de casa a lui Iliescu ??????????

7.   Milici-un giscan trimis de
( 4 apr 2008, 16:29:44
Ce prfesor ai fost tu, desteptule?Nimeni nu te are cu aprecieri? Daca erai destept ramineai la catedra nu sa stai sub usa lui Mirza si la mila altora din PSD. Ai impresia ca esti bun de ceva?

Mirza plateste niste polite cuiva de la centrul PSD-ului pentru ca te tine acolo.Vai de capul lui
8.   Milici-fripturistul trimis de
( 4 apr 2008, 16:33:30
Iti vine sa te timpesti cind vezi ce maimutoi ajung sa fie purtatori de cuvint ai CJ. Lui Mirza i-a fost rusine sa il prezinte si nu s-a mai prezentat citeva conf de presa ca sa ii faca intrarea maimutoiului astuia. Mirza recunoaste ca este asa....nu ai gasit niste figuri mai prezentabile si mai destepte in Consiliu Judetean la cite sute urca scarile zilnic?
9.   Muoamaaa trimis de
( 4 apr 2008, 18:21:14
bah,da' ,,cresc'' basescienii ca buruienile...mai copii, voi chear credeti ce spuneti ? (ma refer la cei ce posteaza aici) , hmm ? n'are logica, nici sens..balacareala pura...voi va dati seama ca va faceti partiduletu' de cacao ? sau ...tocmai asta e ideea ?(hmm?,hai...dativa'n fapt!)
10.   La obiect trimis de
( 4 apr 2008, 18:48:21
Domnul,, purtator de cuvint" sa precizeze autostrazile realizate de PSD care a condus si mai conduce si azi din umbra.Pentru DN 17 Consiliul Judetean a dat autorizatia de constructie semnata de domnul Mirza cu termene de executie.Cine semneaza trebuie sa si raspunda!
10.1  RE: La obiect trimis de
( 4 apr 2008, 20:10:54
iti aduc aminte ca banditul flutur a promis ca face autostrada! si a fost ministru,a fost la putere! n-a facut nimic! adica a facut: ecscrocherii si jafuri,bagand banul public cu nerusinare in buzunar!!!
11.   Nu ai intuitie politica ba copile de milica tilic trimis de
( 5 apr 2008, 01:34:02
unu :nu ai intuitie ca o sa iasa Flutur la CJ si nu o sa te lase nici portar sau sa speli pe jos sau o sa spele pe jos cu tine ca o carpa

doi:uiti ca ai fost in pd cand acest partid era mic in procente apoi cand a crescut tu erai inconstient si ai fugit la psd crezand ca o sa fii si tu un pui de baron,acum cand pd e mare in procente il critici cu toate ca trageai niste baute cu cei de la tineretul de la pd de se cutremurau soselele,urat ca ii critici pe cei care au supt la aceeasi mama de bere

trei:baronul si psd e in cadere mare si iar o sa bati strazile ca psd va fi mai slab ca udmr si ai sa dai in gropile baronului care il doare in cot de drumul spre Mitoc care e in administratia lui,inca o data nu ai intuitie,apuca te sa vinzi gogosari la piata
12.   Milici, trage de covrigi trimis de
( 5 apr 2008, 07:38:32
Purtatorul de vorbe comuniste, tov. Milici, se baga singur in seama cu numele lui dl Flutur. Ia-s recomanda lui Conul Gica nici sa nu stea de vorba cu zdrente din astea.

Milici sa-si vada de soferia lui acolo, fiindca nu este in pozitie sa conditioneze si sa chestioneze lume de calibrul lui dl Flutur.
13.   SUCCES trimis de
( 5 apr 2008, 11:24:05
DOMNULE PROFESOR, VA DORIM SUCCES IN CONTINUARE! NU VA LASATI INTIMIDAT SI MENTINETI ACEEIASI CONDUITA! VOM VOTA PSD-UL DATORITA DUMNEAVOASTRA!
14.   Lansarea turismului bucovinean trimis de
( 5 apr 2008, 22:23:48
singurul lucru care a miscat ceva in turismul bucovinean este portalul turistic www.sutalasutaturism.ro

este infrastructura turismului romanesc. bravo baieti .succes in continuare
15.   Rusine trimis de
( 6 apr 2008, 12:04:04
toti sunt niste minciunosi dreptate si adevar nu exista nici unul nu merita sa fie sus pus poate alegem oameni fara pata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei