Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control

Pardău cere comisie parlamentară de anchetă pentru Vatra Dornei

Vineri, 4 Aprilie 2008 (16:36:15)
Deputatul PDL de Suceava, Dumitru Pardău, a anunţat că va cere, luni, în Camera Deputaţilor, constituirea unei comisii de anchetă care să verifice modul în care o firmă din Iaşi a câştigat licitaţia organizată de Casa Naţională de Pensii pentru a presta activitate balneoclimaterică din staţiunea Vatra Dornei, deşi nu are nici un fel de autorizaţii în acest sens. Dumitru Pardău a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că măsura de sistare a activităţii firmei ieşene în staţiunea Vatra Dornei, dispusă de OJPC săptămâna trecută, nu este suficientă; el vrea să afle cine a sprijinit această firmă în prestarea unei activităţi pentru care nu are autorizare şi condiţii. În opinia sa, firma Incom SRL Iaşi a adus prejudicii de imagine staţiunii deoarece un număr mare de pensionari şi-a exprimat nemulţumirea faţă de condiţiile de cazare şi de dotarea necesară pentru tratament, ceea duce la scăderea numărului de turişti, şi aşa descurajaţi de drumurile proaste să vină la Vatra Dornei. Pardău a precizat că firma menţionată a avut doar o autorizaţie provizorie, valabilă numai pentru perioada întocmirii documentaţiei. “Voi solicita constituirea unei comisii parlamentare care să verifice modul de organizare a licitaţiei deschise de către Csa Naţională de Pensii. Să vedem cum s-a ajuns la această situaţie care aduce prejudicii de imagine staţiunii Vatra Dornei. Este o bătaie de joc de banul public, de pensionari, de Vatra Dornei”, a mai spus deputatul Dumitru Pardău.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău cere comisie parlamentară de anchetă pentru Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pardău cere comisie parlamentară de anchetă pentru Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E timpul schimbarii, dorneni! trimis de
( 5 apr 2008, 09:27:26
bravo coane mitica! ar fi timpul schimbarii si in administratia locala dorneana! hutanu si-a aratat limitele profesionalismului (minime), dar si ale coruptiei (maxime). e timpul echipei pdl pentru primaria din vatra dornei. aveti oameni de valoare, in frunte cu candidatul de primar, mircea rusu, dar si cu candidatii pentru consiliul local...mie imi place acest tanar marius ripan, am auyit multe lucruri frumoase despre el si l-am vazut foarte implicat, cel putin din ceea ce reflecta mass-media locala!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei