Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Listă

Ghilea şi Vitcu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Fălticeni

Vineri, 4 Aprilie 2008 (16:40:32)

Preşedintele organizaţiei municipale Fălticeni a PSD, deputatul Ioan Stan, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că PSD a definitivat lista de candidaţi pentru Consiliul Local la alegerile locale din iunie. Potrivit lui Stan, lista este deschisă de Sabin Ghilea, viceprimarul în exerciţiu şi totodată candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului. El a precizat că la poziţia a doua va figura fostul deputat şi şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, consilierul judeţean Mihai Vitcu, care va fi urmat de tânărul Cătălin Coman. Deputatul Stan mai a spus că PSD Fălticeni şi-a propus câştigarea postului de primar şi a unui număr de 10 mandate de consilier local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghilea şi Vitcu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ghilea şi Vitcu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LISTA trimis de
( 4 apr 2008, 20:05:02
gandesc profund cei ce au facut lista ... Vitcu a fost basma curata la ISJ...Este cunoscut ce mult l-a ajutat inspectorul Coman , pus de Vitcu , cand a avut probleme cu directiunea. CUI PE CUI SE SCOAte,. Ce lista...
1.1  RE: LISTA trimis de
( 4 apr 2008, 20:15:16
au aparut deja mancatorii de rahat si aruncatorii de noroi ai PDL ? probabil aveti gripa aviara ! vaccinati-va va rog !!!
1.2  RE: LISTA trimis de
( 4 apr 2008, 22:12:00
Coman nu cumva e inspector de sport sim acum? Carcalete, ce ai facut? lasi dusmanul sub nasul tau?
1.3  RE: LISTA trimis de
( 4 apr 2008, 22:30:00
cum adica? cine nu-i cu noi e impotriva noastra? lasati oamenii sa candideze,e vorba de alegeri locale,e vorba de administratie si mai putin de politica.lasati alegatorii sa decida cine poate sa faca ceva bun pentru urbee,indiferent de partid,simpatii si profesie.oricum Dl. Carcalete este un domn care intradevar nu face politica la locul de munca!!!!
2.   Lasa-ne trimis de
( 4 apr 2008, 20:16:53
credeti ca falticenenii sunt chiar asa de prosti incat sa se intoarca la pedeseristi. Ei s-au saturat si de balivernele proaspatului PD L. Gandesc. Adio gasti si infratiri.
3.   Care proaspat?! trimis de
( 4 apr 2008, 20:26:17
pdl partid proaspat ??? deja s-a stricat ca pute!
4.   PARTIDUL E-TOATE trimis de
( 4 apr 2008, 20:58:54
SI MAINE VOM RADE LA SOARE DACA NU NE TEZIM. ORI VOTAM CE TREBUIE ORI NE MUTAM IN ALTA TARA . NE-AM SATURAT de COMUNISM ,PROMISIUNi, POMENI ELECTORALE SI DE tofan. Sa se stie.
4.1  RE: PARTIDUL E-TOATE trimis de
( 4 apr 2008, 21:23:17
Si totusi cu cine o sa votati?
5.   FRAIERILOR trimis de
( 4 apr 2008, 21:55:45
NU TIN NICI CU UNUL NICI CU ALTUL DAR VOI CEI DIN FALTICENI SUNTETI CHIAR FRAIERI,VA LASATI CONVINSI DE NISTE OAMENI FARA SCRU****CARE SE INTALNESC PRIN RESTAURANTUL GLORIA LINGA PREFECTURA SAU STIBINA SI PUN LA CALE LISTE CARE SA-I FRAIEREASCA PE OAMENI SA CASTIGE VOTURI DE LA VOI CEI CARE NU STITI SA PUNETI PUNCT CORUPTIEI LUI MARZA SAU BALIVERNELOR LUI FLUTUR NU VEDETI CA ASTIA SUNT VANATORI DE VOTURI PENTRU CA OSUL SUNT BANII DIN CONSILIUL JUDETEAN ,FONDURI CARE SE DAU PENTRU DEZVOLTAREA JUDETULUI SI CARE SUNT MANCATI DE FIRME ALE CAROR PATRONI SUNT ASOCIATI CU EI ARI PRIMESC COMISIOANE GRASE DE LA ACESTIA...STITI CINE A FACUT CADOU CABANA LUI NASTASE DE LA CORBU...SUNT SURSA SIGURA CA PERSONAL AM FOST IMPLICAT..DL.MARZA PLATITA LA NEGRU PRINTRO FIRMA DE LA GURA HUMORULUI CU BANI DIN CONSILIUL JUDETEAN...OK AVETI GRIJA CU CINE JUCATI MECIUL LA ALEGERI

5.1  RE: FRAIERILOR trimis de
( 4 apr 2008, 22:33:33
Cornu, nu Corbu... Vorbesti de COMINCO?
6.   Forzza falticeni trimis de
( 5 apr 2008, 09:22:59
Ce conteaza ca vine Ghilea ,Tofan,Cornea sau altul?Ei oricum traiesc bine si vor trai si mai bine iar noi traim prost si vom trai si mai prost.Important e sa nu punem botul si sa ne imbatam cu apa rece.Pentru imbatat folosim cu incredere apa de ploaie din ziua de salariu.Noi sa fim sanatosi caci occidentul ne asteapta.FALTICENI RULES!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei