Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţete de post

Turte cu mac

Ingrediente:
500 g făină, 500 g mac, 300 g zahăr, 30 g coajă de lămâie, 1 plic zahăr vanilat, sare

Instrucţiuni:

1) Din făină, apă şi puţină sare se prepară o cocă tare, din care se întind foi de mărimea unei farfurii, se aşează în tăvi şi se coc la cuptor, fără a se rumeni.
2) Macul se dă prin râşniţă şi se pune la fiert în 1,2 l apă.
3) Se adaugă coajă rasă de la o lămâie, zahărul şi zahărul vanilat şi se lasă să fiarbă circa 30 de minute la foc mic.
4) Pe o tavă mare se aşează foile, una câte una, turnând pe fiecare foaie câte puţin sirop de mac. După ce foile s-au aşezat, se taie în porţii şi se mai adaugă la fiecare câte puţin sirop.

 

Colţunaşi cu magiun

Ingrediente:
300 g făină, 200 g magiun (gem de prune), 100 g zahăr, 50 g margarină, 10 g sare

Instrucţiuni:
1) Se face un aluat de consistenţă potrivită din făină, sare şi apă caldă, se frământă bine şi se bate de masă ca să se frăgezească.
2) Se întinde o foaie de 4 mm grosime, se taie pătrate şi pe fiecare pătrat se pune o lingură de magiun.
3) Se îndoaie în formă de triunghi şi se presează marginile cu dinţii furculiţei.
4) Se fierb pe rând în apă clocotită 5 minute.
5) Se scot, se presară cu zahăr şi margarină topită şi se dau la cuptor 10 minute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 7108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
( 4 apr 2008, 12:05:20
DEOSEBIT DE BUN
2.   Ok trimis de
( 4 apr 2008, 13:16:34
da, ai dreptate, este foarte bun

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei