Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Efect

Poliţiştii de la Circulaţie şi-au dat jos foliile aplicate ilegal pe geamuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Articolul din numărul de ieri al cotidianului nostru, în care prezentam sfidarea pe faţă pe care o practică unii agenţi de circulaţie, sancţionând şoferi pentru că au aplicate pe geamurile maşinii folii de culoare închisă, asta deşi ei înşişi au astfel de folii pe maşinile personale, nu a rămas fără ecou. Toţi cei trei agenţi de circulaţie despre ale căror maşini am scris ieri s-au prezentat deja la Registrul Auto Român şi au intrat în legalitate.

 

Împinşi de la spate, şi-au dat foliile jos

Agentul Ionuţ Colibaba, posesorul autoturismului Audi cu numărul de înmatriculare SV-99-CID, care era camuflat cu folii negre, cu vizibilitate minimă, pe toate geamurile laterale, pe lunetă şi chiar pe o parte a geamului din faţă, a intrat în legalitate.

Foliile de pe geamurile lateral faţă, cele care obturau câmpul de vizibilitate principal, au fost îndepărtate, la fel şi folia aplicată pe partea de sus a geamului din faţă. Acesta a păstrat doar foliile de pe lunetă şi pe geamurile laterale din spate, unde este permisă aplicarea de folii cu grad de transparenţă redus.

Ceilalţi doi agenţi aflaţi în aceeaşi situaţie, Iulian Tărcăuanu, posesor al unei maşini marca Opel, cu numărul de înmatriculare SV-21-ULY, şi Constantin Păşcănuţ, posesor al autoturismului Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare SV-22-PAS, au renunţat la toate foliile de pe geamuri.

Comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful celor trei agenţi, ne-a spus că ultimii doi au ţinut să-şi îndepărteze toate foliile pentru a nu mai putea fi „agăţaţi” în nici un fel de şoferi sau de presă.

„Avem în atenţie aceste probleme cu foliile aplicate pe maşinile colegilor noştri. Toţi lucrătorii poliţiei vor fi verificaţi în acest sens, cei care au folii urmând a se deplasa la Registrul Auto Român pentru a se stabili dacă sunt sau nu în legalitate”, a explicat comisarul şef.

 

Tupeu dus la extrem

Mai mulţi şoferi din Suceava s-au plâns că agenţi de circulaţie i-au tras pe dreapta şi le-au cerut să-şi cureţe imediat geamurile maşinii de foliile de culoare închisă aplicate pe acestea. Oamenii legii erau drastici cu şoferii, asta deşi şi ei aveau aplicate folii cu o vizibilitate cu mult sub limitele legale pe geamurile propriilor maşini, încălcând, la rândul lor, legea.

Mai mult, dacă marea majoritate a şoferilor „civili” îşi permite să-şi ataşeze folii doar pe lunetă şi pe geamurile laterale spate, toţi poliţiştii despre care am scris aveau aplicate folii închise la culoare şi pe geamurile laterale din faţă, obturând astfel câmpul de vizibilitate principal.

Astfel, şoferul nu poate fi observat dacă are ataşată centură de siguranţă ori dacă vorbeşte la telefonul mobil.

Conform legislaţiei în vigoare, geamurile aflate în câmpul de vizibilitate principal al şoferului, adică cele laterale şi cel din faţă, trebuie să asigure o transparenţă de 75%, asta însemnând că şoferul poate fi văzut cu uşurinţă din afara autoturismului. În cazul maşinii lui Colibaba, de exemplu, foliile ataşate inclusiv pe geamurile laterale din faţă aveau un grad de transparenţă de doar 5%, de 15 ori sub limitele legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii de la Circulaţie şi-au dat jos foliile aplicate ilegal pe geamuri.
 Vizualizări articol: 6356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
Poliţiştii de la Circulaţie şi-au dat jos foliile aplicate ilegal pe geamuri4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo.....ei sunt in legalitate ,dar.. trimis de
( 4 apr 2008, 11:15:21
Foarte bine,politisti sunt in legalitate insa pe cand vedem si masinile inscriptionate ale Jandarmeriei,ale Politiei, ale Parchetului, toate Taxiurile blindate cu folii si cu actipilde pe geamuri de nu se vede nimik E grav ca presa a devenit subiectiva si nu obiectiva iar uni ziaristi scriu articole la comanda!
1.1  RE: Bravo.....ei sunt in legalitate ,dar.. trimis de
( 4 apr 2008, 14:09:10
Bre jimi bre !!! Lasa comentariile si trap la scoala. Tie nu ti-e rusine sa scrii in halul in asta? Vezi ca se intoarce dl. Pruteanu in groapa cand citeste "ultimul" substantiv comun INVENTAT de tine =actipilde ! Mai vanghelie al sucevenilor ! Macar vanghelie a avut bunul simt sa-si plateasca preparator in particular la limba romana. Ia si tu exemplu de la el. Pana atunci pastreaza-ti comentariile la coltul strazii sub forma de barfa.
2.   Sunt mai multi.... trimis de
( 4 apr 2008, 11:17:30
Mai stiu eu cateva mai zic eu cativa din Burdujeni..un A6 condus de un domn Galanton SV-..-GAL , alt A6 SV-..-CUL , SV-.._ABI....
2.1  RE: Sunt mai multi.... trimis de
( 4 apr 2008, 17:12:28
Ai perfecta dreptate mai sunt figurantii aia cu NET-UL: un BMW cu nr.SV 23 TWN si o SKODA cu nr.B 23 TWN, AUDI SV 83 CUL, AUDI SV 79 GAL, AUDI SV 11 ELV
2.2  RE: Sunt mai multi.... trimis de
( 4 apr 2008, 22:04:25
La aceasta lista se mai poate adauga B 52 SUX...
3.   Un inceput trimis de
( 4 apr 2008, 11:19:24
e un inceput bun. au gresit, au recunoscut si au reparat greseala. poate si altii vor lua exemplul lor si vor proceda la fel. om trai si om vedea
4.   Agent de rahat trimis de
( 4 apr 2008, 11:20:03
Mai ALIBABA tu care te dai mare smecher de ce nu esti in legalitate **** mati de jigodie.Cine te-a facut agent mai boule? Cum te tin astia in politie mai ratatule. Mai ti minte cand te-am vazut dormind intr-o dimineata impreuna cu alt ratat VORONIUC pe Traian Vuia? Tot iti umflu eu botu in ****** mati de paduchios. Acum ca nu mai ai folii te vad mai bine. Ptr. tine legea nu este valabila dar o sa fie cu toate pilele tale ****** mati de ****** penala.
5.   Atentie trimis de
( 4 apr 2008, 11:21:58
In imaginea a 2-a unde este prezentat autoturismul Audi al domnului Colibaba fara folii pe geamurile laterala fata..pe fundal se vede un A4 cu folii pe geamurile laterala fata - si culmea ca sunt tot din alea cu vizibilitatea redusa.
5.1  RE: Atentie trimis de
( 4 apr 2008, 11:41:46
Foarte buna obseravtia !!! Dar se pare ca razboiule indreptat impotriva anumitor oameni si nicidecum in spiritul legi!
6.   Prefectul trimis de
( 4 apr 2008, 11:23:57
te rog, sunt curios paiule de ce toaregul prefectului are folie. Cand scrii si acest articol Te rog cat mai curand pana nu uitam de acest subiect "folia". Fii impartial si mergi la toate institutiile publice si vezi unde angajatii acestora au pe masinile personale sau de serviciu folie. Generalizeaza fa mai multe cercetari, asta daca esti intradevar "reporter"

6.1  RE: Prefectul trimis de
( 4 apr 2008, 22:20:02
daca te-ai apropia de masina ai vedea ca are autorizatie si este un negru deschis nu ca cele mai sus mentionate
7.   Admin ceva? trimis de
( 4 apr 2008, 11:24:08
Nu verifica nimeni posturile astea (comentariile) inainte de a fi postate?Sunt permise si dejectile de genul aluia de la nr.4 ?
8.   PT TINE PUI DE SMECHER trimis de
( 4 apr 2008, 11:55:44
DA MAI PAIULE...CHIAR ASA! CA TOT TE DAI TUH MARE MIEZ SI ESTI DORNIC DE AFIRMARE......ACU CA TOT TI-AI PUS POLITIA PE CAP......SA-TI VEDEM CURAJUL EXTRAORDINAR..... MERGI SI VEZI CINE MAI ARE FOLII.....DIN CEI MARI CARE TE CONDUC.....SI DUPA AIA ..... POATE TE VEDEM SI PE TINE AJUNS PE UNDEVA MAI SUS......SAU POATE......NU TE MAI VEDEM DELOC IN PRESA!!!
9.   Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 12:09:03
este nimic mai mult de cat acelasi lucru pe care-l faceau...TIGANII CAND AVEAU CAI, MAGARI SI CARUTE !!!

atarnau tot felul de clopotei si de fel si fel de nimicuri colorate !!

este o dovada de ....inapoiere , primitivism, megalomanie , folclorism si de....prostie !!

se mai poate intalni acum in : bulgaria , ucraina, moldova , rusia si alte tari din rasaritul rusiei .

e o dovada de ca propietarii acestor masini au probleme de genul....moral .

ei tot timpul se tem ca ....societatea nu ii apreciaza ca fiind....VIP-uri !!!
9.1  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 12:24:50
ps. am... uitat sa le spun cine-i poate ajuta , asta in cazul in care vor sa se ...CIVILIZEZE !!!

VIZITA LA UN....CABINET PSIHOLOGIC !!!

DAC NU STITI UNDE PUTETI GASI ASA CEVA , POT SA VA SPUN CA LE GASITI MAI.... USOR PE LANGA CENTRELE DE....DEZALCOOLIZARE !!!
9.2  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 12:48:56
Temida,sincer,esti inapoiata rau tare !!!!

Nu iau apararea polististilor cu folie pe geamurile din fata,insa folia nu se pune doar de smecher,folia are rolul de pastra discretia atunci cand te afli in interiorul masinii,de a retine cioburile in caz de accident,de a filtra razele UV ale soarelui si astfel se protejeaza interiorul,de a accentua eleganta masinii la exterior si multe altele.

Dar nu ai de unde sa stii tu lucrurile astea,si totusi te bagi singura in seama cu clopotei si cd-uri colorate.....
9.3  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 13:00:16
TRAGI....FOCUL LA ...OALA TA !!!

ma tu n-ai auzit de ....geamuri securizate ???

daca asta se numeste....."de a accentua eleganta masinii la exterior " afla aplicatorule ca ...toti producatorii ar ....aplica folie direct pe linia de productie !!!
9.4  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 13:39:34
ah ....era sa ...uit !!!

modelurile masinilor care le-am vazut in fotografii au.....filtru UV de pe linia de...productie !!!

ajunge sa comparati diferenta culorilor dintre ceea ce vedeti prin geamul masinii cu ceea ce vedeti fara geam ( e diferenta de ...nuanta , adica...filtru UV).

asta pentru "aplicatorul de folie" , ca vad ca-i duce in eruare pe saracii de la...."crima organizata" (cum ii numea mai jos "LOCALNIC").
9.5  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 14:38:25
Temida, Temida, p�na acum citindu-ti comentariile mi-am �nchipuit ca ai probleme doar cu cratimele, dar c�nd vad azi ca pomenesti despre modeluri si eruare, stau si ma g�ndesc ca problemele tale lingvistice s�nt cu mult mai vaste...
9.6  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 16:45:14
TEMIDA,habar nu ai despre ce vorbesti ! Geamurile securizate inseamna altceva si nu au nicio legatura cu nuanta sticlei,care variaza de la un automobil la altul. Producatorii de automobile nu aplica folie pe geamuri,ci ionizeaza direct sticla. Ca o paranteza,iti recomand sa te uiti la majoritatea reclamelor la masini,si vei vedea ca toate masinile cu titlu de prezentare ,foto sau video au geamurile negre. Oare de ce? Pentru ca arata mai bine !

Avantajele foliei solare la un automobil ti le-am descris mai sus,si nu are rost sa ma repet,dar la sfarsit as dori sa iti spun,ca daca ai calatorit vreodata in viata ta mai departe de localitatea Bosanci,si ai fi ajuns in Austria,Germania,Franta,SUA,et fi vazut ca 60 % din masinile de pe strada au folie solara,de diferite nuante. Si inca ceva : 3M , Llumar, SolarZone, CFC si restul producatorilor de folie din lume,nu s-au inventat pentru "tiganii" din Suceava sau din alte parti dupa cum spui tu.

Sanatate si multa minte iti dores
9.7  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 18:43:29
Domnule "APLICATOR DE FOLIE",nimeni nu contesta calitatile si avantajele foliei aplicate pe geamurile laterale din spate si pe luneta,dar daca ai umblat prin Occident,spune te rog unde ai vazut folie aplicata pe geamurile laterale din fata?Si mai ales cu grad scazut de vizibilitate....Poate la vreo expozitie,ca pe strada nu au voie cu asa ceva si mai ales oamenii legii.
9.8  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 19:36:31
60 % au folie ??

ESTI UN.....MICIUNOS !!!!!!

degeaba - ti faci.....probleme , n-o sa-ti pierzi din clientela , pentru ca-n suceava folclorul.....e la loc de ....frunte !!!

cat despre felul de-a ma exprima (asta ca raspuns pentru MOSHU)......o parte din cei de la monitorul ......stiu de ce !!!
9.9  RE: Aparitia maniei cu...folie pe geamuri trimis de
( 4 apr 2008, 21:16:24
ptr CINEVA : folia pentru geamurile din fata trebuie sa ai fie de minim 70 % transparenta,pentru a putea fi identificat conducatorul auto.NU am spus ca este permis sa ai aplicat folie dark-black pe geamurile din fata,ci ii explicam in general Temidei de ce se aplica folia si care sunt avantajele ei,pentru ca ea se referea la faptul ca folia aplicata pe geamurile masinii este inutila si alte tampenii .

Si inca ceva Temida,gusturile nu se discuta,daca vrei folie iti pui folie,daca vrei jante pe 22 iti pui pe 22 si tot asa,nu cred ca tu esti Mrs.Perfect si etalonul moralitatii,modei si bun simt-ului din lume.De fapt,din ce scrii imi dau seama "cam cat creier poti sa ai".
10.   Si dl ionut boca??? trimis de
( 4 apr 2008, 12:15:33
si ionut boca cand este si el luat la rost? are audi negru cu nr SV30BOK.
11.   Frustrare trimis de
( 4 apr 2008, 12:32:58
NUma' frustrati:D
12.   Parere trimis de
( 4 apr 2008, 12:44:46
autorul articolului cred k este un frustrat...

- din articolul de ieri,cel putin,nu reiese k domnul ar fi jurnalist.acesta e nivelul m-monitorului de suceava.

-acesti oameni.sa zicem,lucreaza in folosul comunitatii. situatia de a fi expus numele cat si nr de inmatriculare a masinilor personale...nu credeti k ati ajutat la stirbirea autoritatii unei institutii publice?

-cum vor fi perceputi de catre cei care incalca realmente legea?

si as avea o curiozitate...spre deosebire de dvs d-le "JURNALIST" din cunostintele mele minime stiu ca cel de la crima organizata au datoria de a nu se expune prea mult,de aceea se "camufleaza" d-le "jurnalist"...ce ar fi sa strige in gura mare...ha ha..uitati-mi masina..am venit sa va prind fraierilor?

DOMNULE PAIU...PANA SI NUMEE DVS E SUGESTIV....REZOLVATI-VA FRUSTRARILE..SI APOI POATE VA GANDITI(DACA CIRCUMVOLUTIUNILE VA PERMIT:)) SA INVATATI CUM SA SCRIETI UN ARTICOL..POATE SI DESPRE POLTISTI DAK TOT II IUBITI ASA T
12.1  RE: Parere trimis de
( 4 apr 2008, 13:13:01
ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!

ANUNT : deci dupa parerea "LOCALNICULUI" toate masinile pe care le intilniti prin suceava si care sant dotate cu folii pe geamuri sa stiti ca sunt masini ale celor de la...."crima organizata" si sunt ....."CAMUNFLATE ".

deci nu este voie se le ....decamunflati si de asemenea nu aveti voie sa le aratati cu....degetul.

in cazul in care , din ....neatentie abservati o asa masina..."CAMUNFLATA" sa nu faceti ca dl Paiu si sa strigati in ....gura mare !!!

mai bine si mai ...sanatos pentru voi , e sa va faceti ca nu-i...vedeti ca trece masina celor de la..."crima organizata" , desi noi stim ca ei acum cauta sa.....prinda ceva !!!

ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!

ma tavalesc de ....ras !!!!

ma da chiar lumea e ...atat de PROASTA ca ....debiteze asa ceva ??
12.2  RE: Parere trimis de
( 4 apr 2008, 13:41:51
temida gandeste ca un guzgan si se bucura ca un oligofren de un subiect care nu inseamna mai nimic. Fericiti cei saraci cu duhul ca a lor este....prostia!
12.3  RE: Parere trimis de
( 4 apr 2008, 16:46:54
:)))) ,perfect adevarat temidu !!!
12.4  RE: Parere trimis de
( 4 apr 2008, 18:35:40
bre, cum comparati temida netrebnica cu mine?
13.   Oameni nu putei fi? trimis de
( 4 apr 2008, 12:45:27
Au gresit, s-a sesizat acest lucru si intr-un fel si-au reparat greseala. Eu zic ca de data asta nu-i mai putem scuipa pe acest articol. Bravo lor, au dat dovada de respect. Imi place de anumite personaje care in spatele anonimatului isi dau in petec. De ce nu faceti o plangere oficiala daca sunteti asa dornici de afirmare? Totusi imi place grozav de mult cum s-a stins subiectul cu militianul beat de pe radar. Ala ar trebui mancat de viu. Sanatate
14.   Razbunare.... trimis de
( 4 apr 2008, 12:52:43
O sa vedeti ca o sa se razune COLIBABAB asta.Il stiu de mult timp si nu ii place sa primeasca ordine sau sa i se aduca acuzatii.

Si folia si-o va aplica iar peste ceva timp o sa vedeti.

Pt ca asa e el.Cu mult tupeu pe care i l-au insuflat ai lui nelipsindu-i nimic de acasa!

Nu vreau sa ma gandesc daca opreste in trafic pe 1 care sa il cheme PAIU.

Cat despre greata care o are vreau sa ii amintesc ca si lui Vieriu i s-a dat foc la masina acu vreo 4-5 ani.Asa ca las-o mai moale Colibaba Ionut Daniel ca exista lege pt toti.PT TINE CHIAR SI CEA A JUNGLEI.

Ai uitat cum erai in cartier inainte sa te faca tac-tu militist?

Ca nu erai in stare sa legi trei vorbe sa scoti la un suc o fata?

Acum esti Regele Soselelor?

Ca nici acum nu te vad cu vre-una.

Nici nu ma mira.

Cat despre drastitatea ta...Tine minte o vorba tot de la voi copoii:pazeste-ti spatele.

Ca orice nas isi are nasul!!!

Pe tine te asteapta multi sa i
14.1  RE: Razbunare.... trimis de
( 4 apr 2008, 20:55:35
mai nene da nu prea esti informat!COLIBABA ESTE CASATORIT DE APROAPE 1 AN!
15.   Nu e chiar asa trimis de
( 4 apr 2008, 13:07:02
Dvs. chiar credeti ca in ziua de azi e usor sa fii politist la circulatie? Cand toata lumea e cu ochii pe ei.... de parca nu ar mai fi si alte institutii ale statului care au angajati care incalca legea.... dar bineinteles ca acestia din urma nu sunt asa de mediatizati de vreme ce nu pot aplica sanctiuni conducatorilor auto... Ati inceput un razboi care nu isi avea rostul... poate ca unii nu aveau folii autorizate RAR ,dar au remediat situatia. In schimb, acestia nu sunt criminali...adevaratii criminali de pe drumurile sucevene sunt soferii de taxi, maxi taxi si autobuz. Luni in data de 31.03.2008 un sofer de taxi a lovit din plin o fata pe trecerea de pietoni in fata magazinului Bucovina. Fata a fost dusa de urgenta la spital. Soferul sustinea ca nu este vinovat si ca nu a lovit-o cu viteza. Ce viteza putea avea daca Si-a indoit capota si si-a spart parbrizul, iar in momentul impactului fetei i-au sarit pantofii din picioare??? Si vb in cunostinta de cauza
16.   Ce bucurie trimis de
( 4 apr 2008, 13:28:41
moama ce ma bucur ca,colibaba si-a scos foliile=)) se credea tare smecher cu ele:)) era plin de figuri cand cobora din bora ca sa nu mai zic acuma de cand are audi.o curiozitate:cine stie sigur vreau sa imi raspunda.un politai care este cu masina personala si imbracat in civil are dreptul sa te opreasca si sa iti dea amenda?indiferent de ce tip ar fi?
16.1  RE: Ce bucurie trimis de
( 6 apr 2008, 02:22:49
nu are voie sa te opreasca.

17.   Urechea si timpanu trimis de
( 4 apr 2008, 13:38:07
o sa se razbune colibaba and co.? da cine-i frate colibaba asta? o fi fost la vreun curs de rangeri, a participat la misiuni cu legiunea straina, a luptat in irak, a facut studii la harvard? ce-a facut piticu asta de-si da atata importanta? si pentru ce-i dam atata importanta, ca nu inteleg?

suceava e un oras mic si multa lume stie cum a ajuns piticu asta militian.

problema e ca el uita cat e de santajabil chiar de la varsta asta frageda si nimeni nu i-a zis sa nu aplice legea, dar daca tot o aplica sa n-o aplice selectiv si dupa cum are chef micutul.

daca si o singura data ai dat pe gusa despre colegii tai, devii santajabil micutule ionut.

si daca bazarul te-a facut militian, tot bazarul se poate intoarce impotriva cui te-a facu om. adica nu te-a facut vedeta ci un simplu bugetar cu cascheta.

asa ca fii om la locul tau micutule colibaba ca te-ai bagat fara minte intr-un joc periculos pentru tineretea ta.

hai sa traiesti si sa-ti vina mintea la c
18.   11111111 trimis de
( 4 apr 2008, 14:42:16
ce are comentariul din ziar cu treaba cu bazarul lolito? sunt si eu curios, babaciune, sunt f bun prieten cu el, si dupa cum vorbesti de el se pare ca esti tare batrana, asa ca ar trebui sa stai in banca ta, si sa-i lasi pe altii sa-si faca treaba, daca ai ceva de spus spune-i in fata cordaciune-o.
19.   TEMIDA...SAU MAI BINE ZIS TERMITA:))) trimis de
( 4 apr 2008, 14:50:55
AM OBSERVAT CA TE CREZI MARE DESTEPT..SUFERI DE SINDROMUL "HAU HAU".CA SA FIU MAI EXPLICIT.....ESTI UN MAIDANEZ CARE LATRA SI..CAM ATAT:))))
20.   Parere trimis de
( 4 apr 2008, 14:57:10
sa-si puna folie mai deschisa pe fata care sa-i poata permite sa vada si el lumea mai bine ,ca sa fie vazut de alty ,si e valabil si pt toty care au folie neagra pe geamurile din fata.

21.   Ca el trimis de
( 4 apr 2008, 15:29:35
eu cred ca e corect acest articol atita timp cit Militia ne amendeaza pe noi pt folii, centuri, lumini, telefoane etc, ca ei sa fie corecti altfel nu au motiv sa ne o ceara noua.

Am fost si io in 10 ani amendat pt lumini cu toate ca in rest eram legal, dar ei nu sau uitat ca nu aveau liminile aprinse si nu purtau centura, deci nu e corect, sa procedeze si ei ca la lege si atunci vom proceda la fel.

Nu mie ciuda pt acea amenda, pt ca 2 puncte si 50 de ron in 24 ore sincer nu mai facut pe mine. Mie ciuda ca ei se nu sunt corecti si stim cu totii ca se da mita si se ia mita de catre politie, dar macar sa nu mai fim opriti pt ceia ce nici ei nu respecta si at totul ar fi corect.

In legatura cu TAXI metristii cred ca ar mai trebui filtrati, sunt NESIMTITI IN TRAFIC NU RESPECTA DECIT 10 % DIN REGULILE DE CIRCULATIE, azi dimineata un cretin idiont si timpit a iesit de la tribunal fara nici un fel de prioritate si tot el era cu gura mare.
22.   Ca el trimis de
( 4 apr 2008, 15:32:37
continuare.... TATAIE vezi ca iti stiu nr de inmatriculare ........................., mai vb.

cred ca ei si cei de pe autobuze care sunt in transportul public ar trebui sa fie soferi nu criminali pe sosele, chiar daca un timpit de sofer cu o masina particulara greseste (nu e cazul meu azi) tu ca un profesionist ce esti trebuie sa denoti profesionalism si prudenta in circulatie ca de voi depind vieti omenesti mai importante decit a unui sofer simplu pe o masina personala.
23.   Cat de penibil puteti fi.... trimis de
( 4 apr 2008, 16:06:47
cat de penbil poti fi mai d-le editor PAIU?la comanda unor frustrati din randul taximetristilor incerci sa dai dovada ca nu ai absolvit degeaba cursurile de jurnalist si chiar folosesti cuvinte: CAMUFLA, VIZIBILITATE.nu cumva ai si tu taxiuri cu folie si ai suferit din acesta cauza??

in cunostinta de cauza, ei sunt cei care au sesizat acest aspect, mai cu seama unii care se cred taximetristi dar nu au nici o legatura cu acesta activitate(cei care sunt adevaratii taximetristi stiu ca legea nu permite aplicarea foliilor pe geamurile masinilor)...asa ca dragi cititori...nu le faceti reting astora....kiar nu merita cu articolele acestea care sunt platite mai mult sau mai putin sub o forma sau alta.ei cu foloasele ceilalti cu ponoasele.

!!!LA MODUL IN CARE A FOST SCRIS ARTICOLUL!!!saracii de cei care au fost prinsi in acest joc murdar.
24.   Prieteni de prieteni trimis de
( 4 apr 2008, 16:28:39
cititi comentariile pro colibaba de la articolul de ieri si de la cel de azi. comentarii scrise de cei care zic ca sunt prieteni buni ai agentului. sper ca nu toti sunt politisti, pentru ca daca sunt, atunci se vede treaba ca la suceava au ajuns numai uscaturile din promotiile scolilor de agenti. sa vad daca mai am poza cu masina politiei care are portbagajul plin cu brazi. poza a fost facuta inainte de craciunul 2007 in g.enescu pe aleea de langa biserica sf.3 ierarhi. si desi zona era f.aglomerata, 2 zbanghii de agenti foarte veseli rulau cu viteza nepermis de mare si ba calcand frana,ba accelerand motorul masinii incarcate cu brazi. compromitatoare imagine pt. politia suceveana.

probabil ca prieteni de genu asta are si colibaba ca cei doi erau chiar de varsta lui.

neoficial jmecheri de apa sucevei, pupincuristi si lingai, si oficial justitiari si agenti model de pus la gazeta de onoare. RUSINE!
25.   POLITISTI trimis de
( 4 apr 2008, 16:53:33
Adevarul e ca acesti domni platiti de noi toti se poarta ca si cum ar fi stapani peste noi, cerandu-ne sa purtam centura, dar ei vedeti nu o poarta. RUSINE sa le fie!
26.   ADEVARUL trimis de
( 4 apr 2008, 17:13:11
CE TOT VA BATETI CU PALMA PE BURTA CA SUNT PLATITI DIN BANII VOSTRI???

CARE BANI? AIA CARE AR TREBUI SA-I DATI PE IMPOZITE SI ALTE TAXE PE CARE NU LE PLATITI NICIODATA PT CA LUCRATI LA NEGRU SAU VINDETI PRIN PIETE SI BAZAR SI FACETI EVAZIUNE FISCALA SI LA SCOBITORI DACA PUTETI?

GUNOAIE OLIGOFRENE CE SUNTETI!! SA COMENTEZE AIA CARE PLATESC ABSOLUT TOATE TAXELE SI IMPOZITELE , NU VOI...
27.   Platesc tot trimis de
( 4 apr 2008, 17:16:49
si daca sunt la zi cu toate taxele ce am de cistigat ? daca tot aduci atitea injurii , intii gindeste, sunt la zi cu toate taxele inclusiv la 3 masini personala , nu taxi nu altceva, masini personale, si drumurile din suceava sunt de tot ****ul, politistii si altii ca ei ne f.... cum vor ei, jos cu dinsii si cu altii ca ei care nu sunt demni de nimic
27.1  RE: Platesc tot trimis de
( 4 apr 2008, 17:58:19
prietene...de ce esti bou? ai fost vreodata sanctionat degeaba? nu gresi si baietii in albastru nu se iau de tine
28.   Sa fim seriosi trimis de
( 4 apr 2008, 17:33:42
Nu e o crima sa ai folie pe geamuri , asta e prostie care au stranit-o jurnalistii din suceava sau ceva , mare crima au facut ca si-au pus baietii folie pe geamuri , mi se pare o chestie prea mica pentru probleme care sunt in romania , cand nu mai sunt comenatarii se apuca de scris desrpe unu care pescuia ilegal ca face braconaj , altu ca si-a pus folii , mare branza sa fim seriosi e democratie oameni buni , nu e o crima sa ai folie !! e si estetic si mai frumos vara , e o tampenie tipic romaneasca M*E la astia care au starnit scandalul asta si la toti ciudosi care nu-si permit o masina sau nu-si permit sa-si puna folie pe geamuri , mai da-ti si nr in comentarii nu vi rusine zice-tile fata in fata sa-si dea folia jos la numerele precizate periculosilor ...
28.1  RE: Sa fim seriosi trimis de
( 5 apr 2008, 00:26:37
Nimeni nu a spus ca e o crima sa ai folie. Eu, personal, sunt 100% PRO FOLIE! Am avut folie pe toate geamurile si nu era autorizata RAR. Era DARK BLACK si am dat'o jos din motivele mele. In momentul de fata nu am folie pe niciun geam. Dar, precum spuneam, imi place si sunt adeptul unei masini care are prestanta si e foliata.

Revenind de unde am plecat. Nu e crima sa ai folie. Dar mi se pare imoral ca, oamenii legii, cei care ar trebui sa fie un exemplu pt noi, sa ma opreasca dintr'o masina foliata (neautorizata) si sa ma intrebe pe mine de folie. La fel cum, mi se pare imoral sa ma opreasca un politist de la Rutiera si sa ma intrebe de centura sau de tel mobil, iar el vorbeste la telefon si nu poarte centura. E, pur si simplu, chestie de moralitate si de exemplul pe care ni'l dau ei. Exact cum un preot ne'ar spune sa nu preacurvim, iar el se duce cu o minora si face sex...

Dar, pt ca suntem romani, din acest material am gasit motiv de galceava... Ca la ast
28.2  RE: Sa fim seriosi trimis de
( 5 apr 2008, 07:09:02
Asta cu preotul este valabila si la politie. Fa ce spune politistul, nu ce face el.
29.   De ce nu se scriu de lucruri mai importante trimis de
( 4 apr 2008, 17:36:30
De ce nu scrieti de gropile din asfalt care sunt din metru in metru , numai cei care au masini stiu cati bani bagi in plus din cauza lor , bucsi , telescoape , capete de bare , bai de ulei etc. etc... si in plus sunt un risc f. mare de accident stiti cate accidente s-au produs din cauza gropilor incercand sa le eviti ? Rog ziaristii poate vor aborda si problema asta daca chair vor sa scrie ceva interesant
30.   Paiu prostu trimis de
( 4 apr 2008, 18:01:08
paiule...nu s-a mai intamplat nimic interesant in judet ieri? n-ai mai gasit nimik prin rapoartele de eveniment ale i.p.j. suceava sau dupa articolul ala de ieri esti persona non grata pe la I.P.J.?
31.   "folia" trimis de
( 4 apr 2008, 18:04:23
din cate am citit din comentariile facute si ieri si astazi am putut sa trag o singura concluzie ca cel care va suferi cel mai mult e tot ziaristul care a facut reportajul,nu colibaba sau ceilalti colegi ai lui ,lor le-a dat un avertisment seful au mers ca miei la rar au rezolvat problema si a mai ramas sa se razbune CA NU-I DE -AJUNS CAS PROSTI DAR MAI SUNT SI ORGOLIOSI si nu cumva ca unul dintre noi sa-i supere ,toate trec folie o sa-si puna din nou peste o luna, doua de noi ceilalti soferi tot o sa se lege cu motiv fara motiv,AI GRIJA PAIULE CA DE TINE O SA SE IA PRIMA DATA,DUPA AIA URMAM NOI

numai bine la toti
32.   Presa manank kkt trimis de
( 4 apr 2008, 18:15:29
nush de ce va luati ata de folkiile astea de geam ...domnilor eu lucrez in MIRA si vreau sa va zic k noi aven un risc si un grad de periculozitate ridicat si prin aceasta folie ne mai putem feri de ochii lumii foarte dusmanosi si plini de ura care doresc sa faca numai rau.asa k nu mai faceti gargara atata cu foliie si voi ziaristii si cautati sa va mai vedeti de treaba k va cam bagati nasu unde nu va fierbe oala dak a-ti putea a-ti intra si in curu omului k sa faceti articolele astea de ****.luati-va de drumurile din oras,de banii spalati prin fel de fel de propagande electorale si etc.rusinee ziaristilor .....sunteti mari cacanari....cand se ia unu de viata dumneavoastra repede mediatizati si dramatizati k de altceva nu sunteti in stare

LASILORRRRRRRR!!!!!!!
32.1  RE: Presa manank kkt trimis de
( 4 apr 2008, 18:23:02
apoi daca lucrezi matale in M.I.R.A si folosesti limbajul asta nu ma mai mira nimic. mesajului astuia ii va sta foarte bine pe mailul ministrului david.
32.2  RE: Presa manank kkt trimis de
( 4 apr 2008, 20:28:14
Bai animalule,numai la noi in Romania,toti de la gestionar la postas se vor camuflati,ca -vezi Doamne ce importanti si speciali sunt ei.Ai vazut,gugumanule in filme sau reportaje jachete negre cu FBI mare si alb pe ele?Sau voi asia de la MIRA sunteti mai destepti....
32.3  RE: Presa manank kkt trimis de
( 4 apr 2008, 20:48:27
radu are mare dreptate.

daca lucrezi la MIRA si cred ca ai si studii superioare ar trebui sa adopti un limbaj decent.Nu ca toti cei care se ascund aici sub diferite pseudonime. Toti trebuie sa recunoastem ca ziaristul a semnalat un fapt, ceea ce nu s-a dovedit a nu fi adevarat.

Oare nu ei trebuie sa fie primii care respecta legea?

presa trebuie sa se ocupe in egala masura de toate subiectele, acum ati fost vioi l;a rand, asta e! sper ca urmeaza o campanie sustinuta pentru rezolvarea intrarii in Scheia care dooooare!!!

33.   Multa dreptate yoo trimis de
( 4 apr 2008, 18:24:09
io nu sunt militian si nici nu lucrez in domeniu nici nu-mi doreschappy dar urat tare de tot de ce in america e voie cu geamurile foliate ba chiar unele tipuri de folie sunt acceptate si pe parbriz si la noi face mare gargara ca are unu folie pe geam , de ce nu ziceti nimic de daciile astea sau vechiturile astea de masini care pe langa ca , polueaza trec de rar ca prin branza si mai au probleme si la frana si directie si pun in pericol viata celorlalti participanti la trafic si a pietonilor vreti dovezi ? va dau eu am cateva accidente filmate cu telefonul mobile cum o dacie pierde directia si intra direct intr-un gard abia evitand 2 fetite mici de pe marginea drumului sau va dau accidentu dinspre cetate in care un harb de masina a dat in sant altele 2 facandu-le praf
34.   Unde e problema trimis de
( 4 apr 2008, 18:30:06
O gramada de frustrati ...

In primul rand exista firme care aplica folie cu autorizatie RAR ...si documentele aferente...

Faptul ca majoritatea taximetristilor au folie fara autorizatie , e alta ,

iar unii din politie abuzeaza de functie si nu si-au luat autorizatie RAR e alta si mai grava ...

35.   Fara folii! trimis de
( 4 apr 2008, 18:35:21
Mai este unele aspecte care ma deranjeaza, dar care nu le mentioneaza nimeni. Se impune o transparenta ridicata a sticlei din motive de securitate a traficului (nu neaparat sa vada Politia daca are soferul centura pusa sau nu). Pe mine personal ma deranjeaza in traficul urban, cand nu pot vedea prin geamurile altor masini care fie sunt parcate prin intersectii, fie sunt oprite paralel cu mine la trecerea de pietoni in intersectii. Bine, asta ar putea fi un moft. Dar ma intreb ce vede un individ prin geamul lateral acoperit cu folie, pe timp de noapte, ploaia sau ceata. Cred ca tipul asta care isi apara meseria de "aplicator de folie" trebuie sa fie lovit de o masina pe trecerea de pietoni sa isi dea seama ca securitatea in trafic inseamna mai mult decat aspectul estetic al masinii sau intimitatea in interiorul acesteia. Aaa, inca ceva: este important sa poti comunica vizual cu soferul, mai ales in trafic urban, sa imi dau seama ca m-a vazut inainte sa incerc sa trec strada, etc.
35.1  RE: Fara folii! trimis de
( 4 apr 2008, 21:28:07
intr-adevar Cristian , "mai este unele aspecte" care te deranjeaza,dar care nu ar trebui sa te intereseze,pentru ca treaba ta de pieton este sa traversezi strada pe trecerea de pietoni ,asigurandu-te in prealabil. Ca masinile au geamuri negre sau verzi sau albe,nu e treaba ta,si poate tocmai de aceea si-au montat unii folie neagra pe ele,sa nu fie vazuti de un comunist curios ca tine.Daca nu stii regulile elementare de circulatie ia si invata-le si apoi spune-ti parerea obiectiv si la obiect.

Si inca ceva,nu am sa fiu calcat niciodata pe trecerea de pietoni,ca stiu sa ma asigur inainte de a traversa strada.
36.   Mda... trimis de
( 4 apr 2008, 18:41:59
naspa treaba folie omologate neomologate eu am avut pe o ex masina folie llumar 5% transparenta iar pe fata 70% transparenta pot sa zic ca in spate nu vedeai nimic dar nimic , aku am 3m folie si pot sa zic ca vezi aproape ca si cu fara folie tot autorizata rar , e adevarat folia aia de bazar care se pune prin garaje nu se vede nimic prin ea da nimichappy
37.   M..e paiule trimis de
( 4 apr 2008, 18:43:31
stiati de m..e asta de paiu ca a avut o copilarie f frumoasa cum nu a mai avut-o nimeni dintre noi, niciodata nu a fost vazut sa iasa din casa, sa se joace si el de mic cu copiii in fata blocului, sa-l vada cineva cu vreo fata( cine stie GAY?), nu e de mirare ca are articole de c.c.t, si il mai tine in spate si dobitocul asta de rusu, se pot lua de o mana, ca daca nu ar mai scoate si el ceva nou pe piata, probabil nu va mai avea niciodata sanse sa mai lucreze in alta parte, doar sa se extradeze singur in siberia undeva, si sa pescuiasca ceva marfa si sa de-a mana cu ursul, ca altfel e vai de curuletul lui.
37.1  RE: M..e paiule trimis de
( 4 apr 2008, 19:16:56
limbaj caracteristic stilului beccalian. limbaj caracteristic militianului romanesc devenit agent cu tupeu si fara creier care dupa ce se vede incoltit de propria prostie ameninta ca da amenzi.
38.   Folie trimis de
( 4 apr 2008, 18:48:19
mai YKY incerci sa-ti faci cumva reclama la marfa?
39.   Fraieri trimis de
( 4 apr 2008, 18:54:28
Cu folie,fara folie,un lucru e clar: politistii vor da amenzi iar fraierii vor plati.
39.1  RE: Fraieri trimis de
( 4 apr 2008, 19:12:46
aceeasi mentalitate saraca si acelasi limbaj caracteristic agentilor rutieri cu putina educatie.
40.   Taximetrist trimis de
( 4 apr 2008, 18:56:23
sunt si eu taximetrist, pot sa spun ca sunt in legalitate deplina in primul rand la acte ma refer, acum privind partea cealalta a lucrurilor, vorba aia nimeni nu e curat ca lacrima si respecta legea in totalitate Dar ce vreau sa spun: nu am folie si nici nu am avut vreo data, nu ma oprit niciodata politia in special rutiera daca am stat in banca mea si nu am incalcat legea, si acum care nu respectau legea deloc au facut un tambalau mai mare decat casa lor, pana la urma s-a vazut ca cei din politie au intrat in legalitate, poate nu toti dar cei din ziare am vazut ca da, si acum din cauza lor, vom primi repercursiunile din partea politistilor si vor intra in aceeasi oala toti, din cauza la niste prosti pe care i-a mancat in c.r si din cauza mu..tu..i de paiu si ziarul lor de toata p..a. sa va f.t pe toti in gura.
41.   Mda... trimis de
( 4 apr 2008, 18:58:58
naspa treaba folie omologate neomologate eu am avut pe o ex masina folie llumar 5% transparenta iar pe fata 70% transparenta pot sa zic ca in spate nu vedeai nimic dar nimic , aku am 3m folie si pot sa zic ca vezi aproape ca si cu fara folie tot autorizata rar , e adevarat folia aia de bazar care se pune prin garaje nu se vede nimic prin ea da nimichappy
42.   Cacat obosit ce esti trimis de
( 4 apr 2008, 19:00:21
din parteA tuturor baietilor buni si ai militienilor mmmm.........eeeeeee petru IIIIITTTPPP, esti un obosit, un labar, un infect, ar trebui sa stai in banca ta poponarule ce esti
42.1  RE: Cacat obosit ce esti trimis de
( 4 apr 2008, 19:10:14
limbaj de agent fara studii si fara bun simt

43.   Pt seful biroului rutier trimis de
( 4 apr 2008, 19:10:18
domnule Hermeniuc, agent HAOS, cand veti lua masuri din propria initiativa si cu masinile prefecturii, in special Toauregul prefectului, care este blindat cu folie, cu cele ale jandarmeriei, care de la sef pana la talpasi sunt si ele poate prea fortate cu folie, ma mir ca nu au si pe parbrize, si multi altii? stiu ca urmariti aceste comentarii asa ca faceti ceva anticipat, ca sa nu vina hartii scrise ca dupa aia na cine stie.... si apropo am auzit prin oras ca v-ati deschis un post de radio HERMENIUC FM, poate imi da-ti si mie frecventa sa va ascult, daca am ce asculta. PEACE MAN! keep in touch, kiss
44.   Pt tine fraiere trimis de
( 4 apr 2008, 19:12:44
poate stii si ce numar port la pantof, observ ca stii cam multe
45.   Razbunare trimis de
( 4 apr 2008, 19:19:48
asa ma f....l pe colibaba ca e un inganfat si un fraier, sa nu mai zic de ceilanti cu geamuri fumurii din politie
45.1  RE: Razbunare trimis de
( 4 apr 2008, 19:24:58
"ceilanti" sunt niste dobitoci ca tine. probabil ai incercat sa scrii "ceilalti"
46.   Pt UNU-TARE PROST trimis de
( 4 apr 2008, 19:24:57
ai tupeu sa-i spui in fata si lui si celorlalti? toti sunteti smecheri pe net, scrieti ce vreti, dar in realitate sunteti niste gaste, niste ciocoflenderi
46.1  RE: Pt UNU-TARE PROST trimis de
( 4 apr 2008, 19:33:59
cica daca are omu tupeu sa-i zica in fata nu stiu ce! da cine-i colibaba sau alibaba asta? zici ca e zeus sau vreun axis mundi.

ce luume...
47.   Garcea in tot si-n toate trimis de
( 4 apr 2008, 19:57:45
cele doua articole pe aceasta tema au facut adevarate furori, atat in randurile opiniei publice, cat si in ale Politiei. Ziaristul a fost laudat, dar si spurcat pe masura.

Din punctul meu de vedere, treburile stau cat se poate de simplu: aceste produse de Campina au fost prinse cu mata-n sac si cu asta basta. Si-au dat jos foliile, si-au luat papara de la sefi si mergem mai departe. Nu e cine stie ce infractiune si aici il critic pe dl Paiu pentru titlul de ieri "incalcata grosolan". Daca erau prinsi la volanul unor masini neinmatriculate, da, dar asa, o contraventie banala.

Ce e deranajant insa e faptul ca Politia nu reuseste sa scape de imaginea lui Garcea. La Suceava, sunt multi politisti buni si chiar f buni. Sunt si uscaturi, si astia multi, sunt convins. Din pacate, e o singura oala, in care la suprafata sunt acestia din urma.

Vreau ca toti politistii care au scris aici si au injurat ca la usa cortului sa vina cu un singur argument. Unul singur, atat le cer
48.   Rectific trimis de
( 4 apr 2008, 20:03:25
Mai "sunt" unele aspecte...

Imi cer scuze pt greseala, unii sunt f sensibili.
49.   Respect trimis de
( 4 apr 2008, 20:16:52
respect celui ce a scris comentariul nr 6, esti tare men. mai zii din astea
49.1  RE: Respect trimis de
( 4 apr 2008, 20:37:19
pt tine GOGULE, e greu sa fii prost in ziua de azi, e bine ca rezisti
49.2  RE: Respect trimis de
( 5 apr 2008, 11:54:46
Domnule Trotinel,cat % din populatie are folie? p cati ii intereseaza...subiectul creaza dispute doar intre cei implicati.e drep ca nu e corect ceea ce fac politistii,dr sincer eu am folie si mereu am fost avertizat de catre politisti. N-am fost niciodata amendat pe aceasta problema. poate au ei altele mult mai mari, dr aici chiar nu prea aveti de ce sa va legati.pus si simplu acum nu ati facut altceva decat sa-i starniti si sa va dati la randul vostru foliile jos, dak le aveti.atata tot...si meseria lor nu e sa vegehze strazile, ci sa previna si sa dea amenzi cand este nevoie.,spuneti ca sunteti umblat,pai ati trecut si prin celelalte orase din ROmania, nu se purta centura cu regularitate,ei bine si aici se cere acest lucru,Acum prin amenzi,pt k inainte ce dadeau doar avertismente, dr dak populatia n-a apreciat asta este...chiar nu incerc sa le iau apararea politistilor,dar din punctul meu de vedere si cat am intrat in contact cu ei,chiar nu mi-au lasat impresia k vor sa te jupoaie
50.   Jurnalist???????!!!! trimis de
( 4 apr 2008, 20:26:06
Stimate domnule Paiu, intr-adevar presa suceveana are nevoie de un ajutor, pt a ajunge macar la un nivel minim de prezentare, dar nu cred ca e vb despre un astfel de ajutor.Ati considerat ca ati gasit o tema extrem de incitanta pt cititori si ati dorit sa vi se faca remarcata descoperirea si gandirea prin articolul scris.Un amator care si-ar cunoaste limitele, ar da eventual tema unei redactii care ar sti sa foloseasca sau nu ideea, sau si-ar pastra "articolul" in caietelul cu amintiri. Ma indoiesc ca va numarati printre unii dintre acesti amatori,v-ar fi stat bine...dar in pozitia de jurnalist, cum considerati ca sunteti,mai aveti multe de invatat.Ati uitat primii pasi din asa-zisa cariera de jurnlist: subiectivitatea,aleagerea unei teme pt un public larg,documentarea...etc.

Am vazut ca aveti de obiectat comportamentul politistilor suceveni si despre lipsa de respect pe care acestia considerati ca o au fata de intreaga populatie, prin faptul ca si-au foliat masinile personale
50.1  RE: Jurnalist???????!!!! trimis de
( 4 apr 2008, 20:28:20
ceva argumente, stimabile domn ADR?
50.2  RE: Jurnalist???????!!!! trimis de
( 4 apr 2008, 20:35:09
Dar d-voastra ce respect aveti fata de cititori?? Asta considerati voi articol de Monitorul? Voi nu aveti grija de obrazul redactie d-voastra si va credeti in masura sa comentati serviciul altora? Nu aveti constiinta incarcata cand cititi comentariile facute pe seama articulului redat? Nu observati ca sunt parerilor doar celor implicati direct si doar a celor care chiar se plictisesc? Nu aveti teme si idei, nu este nici o problema, traiti din publicitate.Se castiga bani frumosi si de acolo, nu vindeti hartii scrise numai de dragul de a fi scrise.

Cu tot respectul, domnule PAIU, sunt sigura ca sunteti talentat si in alte domenii...La revedere!
50.3  RE: Jurnalist???????!!!! trimis de
( 4 apr 2008, 20:47:46
tot nici un argument, doar vorbe goale, e drept intr+un ton civilizat. astept argumente....
50.4  RE: Jurnalist???????!!!! trimis de
( 5 apr 2008, 00:42:56
Domnule ADR. Considerat ca acest subiect nu este unul aleagerea "pt un public larg"? Adica faptul ca un politist, cel care reprezinta legea. ma amendeaza pentru ca am folie pe masina, dar se da jos dintr'o masina cu folie pe toate geamurile? Vi se pare normal ca politistii sa nu poarte centura, sa vorbeasca la telefon, sa nu dea prioritate (aviz CID, care era sa intre in mine la Grup pe vremea cand avea BORA), sa se poarte cu tine ca si cu ultimul om? Cu ce sunt ei mai presus de mine? Ahh. ca ei sunt in strada si dau amenzi. Pardon! Ei sunt in strada sa vegheze, nu sa imparta amenzi. Ei ar trebui sa ma avertizeze inainte de a ma pune sa semnez procesul verbal. Eu nu am vazut in Germania sau Austria politisti care sa pandeasca, cu procesul verbal in mana, pe cineva care greseste. Acolo prima data esti mustrat si dupa aceea esti penalizat. Asta in conditiile in care nu ai gafat'o prea tare, ca atunci e normal sa sari cu banul pt amenda. Deci. E subiect cu TEMA PT PUBLICUL LARG!
51.   F bine adr trimis de
( 4 apr 2008, 20:40:51
toate bune, dar faza ca mai este talentat la altceva PAIU_**** nu prea cred sincer, si de fapt si asta e un defect de al lui, calitati nu prea vad sa le aiba.
52.   Belea trimis de
( 4 apr 2008, 20:52:11
nu bine am postat anuntu am mers 20 de metri cu masina si m-a si oprit poltia pentru folielaughing 5 ani nu ma intrebat nimeni nimic de nici o foliehappy si azi am fost oprit , le-am dat jos si eu de pe fata , daca asa e legal... asta e raman alea pe spate pacat de ele foliilaughing
53.   Belea trimis de
( 4 apr 2008, 21:05:06
nu bine am postat anuntu am mers 20 de metri cu masina si m-a si oprit poltia pentru folielaughing 5 ani nu ma intrebat nimeni nimic de nici o foliehappy si azi am fost oprit , le-am dat jos si eu de pe fata , daca asa e legal... asta e raman alea pe spate pacat de ele foliilaughing
54.   Noapte buna trimis de
( 4 apr 2008, 21:23:34
Gata cu povestile la culcare cu voi VITEJILOR
55.   Colibaba morala si bunul simt trimis de
( 4 apr 2008, 21:26:39
dpdv legal, agentii nu se incadreaza la cine stie ce grava infractiune. dar dpdv MORAL au dat-o in gard rau de tot. sa ne fereasca Dumnezeu de evenimente asemanatoare celor din 1989. atunci s-a vazut ca ura oamenilor pt.militieni a fost pe cat de mare pe atat de justificata. iar tinerii agenti gen colibaba repeta greselile colegilor dinainte de 89.

fara cursuri de comunicare, fara codul bunelor maniere, fara bun simt si intelepciune in trafic, noua generatie de agenti nu se vor putea ridica peste nivelul garcea.

56.   Colibaba morala si bunul simt trimis de
( 4 apr 2008, 21:28:51
dpdv legal, agentii nu se incadreaza la cine stie ce grava infractiune. dar dpdv MORAL au dat-o in gard rau de tot. sa ne fereasca Dumnezeu de evenimente asemanatoare celor din 1989. atunci s-a vazut ca ura oamenilor pt.militieni a fost pe cat de mare pe atat de justificata. iar tinerii agenti gen colibaba repeta greselile colegilor dinainte de 89.

fara cursuri de comunicare, fara codul bunelor maniere, fara bun simt si intelepciune in trafic, noua generatie de agenti nu se vor putea ridica peste nivelul garcea.

57.   Paiuleee trimis de
( 4 apr 2008, 21:42:06
ai supt-o!!!!:))))))))))))))

57.1  RE: Paiuleee trimis de
( 6 apr 2008, 02:32:06
gogule...norocutzu tau ca nu ai masina;))
58.   Rusinica trimis de
( 4 apr 2008, 22:01:47
ce aveti cu saracii politisti? sunteti invidiosi pe ei.incercati si voi la campina si la academie si apoi mai vorbim.

Voi stitii cat au studiat? cate diplome au si ce bine pregatiti sunt.

si folia este pt protectie, impotriva smecherilor din sv care le fac viata grea domnilor politisti.
58.1  RE: Rusinica trimis de
( 5 apr 2008, 01:59:01
Sa si-o puna pe mecla!
58.2  RE: Rusinica trimis de
( 6 apr 2008, 01:46:59
ORICUM POLITISTUL ROMAN SE NASTE CU FOLIE PE CREIER...DECI ...DE PE GEAMURILE DIN FATZA MAI POTI DA JOS FOLIA...DAR DE PE CREIERUL POLITISTULUI...POOLAAAAA...
59.   Cei mai buni! trimis de
( 4 apr 2008, 22:09:17
DA SUNT CEI MAI BUNI, CEI MAI DESTEPTI SI CEI MAI BOGATI...SI CEI MAI VANATI BARBATI DIN SV! CU CELE MAI TARI MASINI, CEI MAI PETRECARETI SI CEI CARE ANIMA PEISAJUL SUCEVEAN.

ASA CA LASATI INVIDIA!VEDETI SI CATE ...ALTE LUCRURI BUNE FAC PT SV, SI EI SUNT OAMENI!

CATI DINTRE VOI NU ATI VREA SA FITI IN LOCUL LOR?

VOI CE SUNTETI?

EI SUNT CEI CARE REPREZINTA O INSTITUTIE SI CARE ...PRIN URMARE FAC LEGEA!!!!!!!
59.1  RE: Cei mai buni! trimis de
( 6 apr 2008, 01:49:10
CE SA CERI...DE LA ASTA...VASI...MINTE DE POLITIST

DIN OM NORMAL POTI FACE POLITIST...DAR DIN VASI OM NORMAL...NICIODATA..
60.   Comentariu trimis de
( 4 apr 2008, 23:23:22
frustrarile reprezinta o problema des intalnita in romania!

de la tiganii camatari cu palate si lanturi cat funia la gat intalniti mai ales in sud,pana aborigenii nostri din bosanci casvana sau sfantul ilie,toti si-au uitat originile fie datorita faptului k si-au rupt spatele prin tari straine,au facut bani ,ceea ce nu e de condamnat,sau dupa ce s-au trezit peste noapte ca pamantul din spatele casei face sute de mii de eoro.din pacate toti acestia au impresia ca si-au castigat si un un statut!toata lumea vrea sa impresioneze ..toata lumea se da mare cu ce are si cu ce poate.e cam la modul ca ori il faci tu pe el ,ori te face el pe tine.care are bani ii arata, iarcare din motive nu dispune de ei ori sta in banca lui,ori arunca cu noroi in altii! o folie e o folie si atat..politisti corupti au fost ,sunt si vor fi,nu asta e problema,sunt si in occident si pana la urma politistii astia nu sunt teleportati de pe marte ci tot dintre romanasii ca noi provin, cu defectele noa
61.   Comentariu trimis de
( 4 apr 2008, 23:38:47
dar e pacat k si multi dintre ei au impresia ca si-au castigat un statut.cand la noi intr-o emisiune tv toate lucrurile si toate personajele sunt comentate doar de rau pentru ca asta starneste audienta,ar fi ideal ca toata lumea ,inclusiv politisti la servici sa fie jupani ,dar corecti cu toata lumea,cine greseste ars,indiferent de tencul din buzunar ,iar in timpul liber ,ca oricare romanas dintre noi ca pana la urma suntem intr-o tara libera si putem face ce vrem atata timp cat e legal,ca daca nu e alta treaba. din pacate cine are putere cam isi permite prea mult sa abuzeze.

politistul te prinde si te face de bani,de ce,pentru ca poate,iar presa te face oricum in legatura cu orice si in cazul asta pentru o folie.presa de azi e militia dinainte de 89 ,l-ai suparat pe un membru te-a lucrat cu un articol,doua ,trei pana te face.si te face urat ca iti strica imaginea.poate te face mai urat decat un politist care iti ia banul,un hot care te fura,toti ramanasii sunt la fel
62.   Enemy on the road trimis de
( 5 apr 2008, 10:56:46
SV 99 CID FIRST ENEMY ON THE ROAD
63.   Paiule felicitari trimis de
( 5 apr 2008, 11:16:47
domnule paiu va felicit k a-ti reusit sa va puneti pe cap toata politia,jandarmeria si celelalte institutii si va asigur k in momentul in care a-ti calcat gresit am sa va sanctionez drastic si cu o amneda kre sa va faca sa va dati demisia.dak a-ti fost un mancator de........va sugerez sa va foliati dumneavoastra k sa nu va vada oamneii legii. cu stima ....
63.1  RE: Paiule felicitari trimis de
( 5 apr 2008, 11:34:13
esti un dobitoc amice. ai cascheta pe varful nasului ala borcanat de atata rachiu de duzina si bulane scapate de greaseala peste fata in timp ce incercai sa impresionezi vreo pipitza.

cu stima, alt "mancator de......."
64.   Ceilalti sa taca trimis de
( 5 apr 2008, 11:41:56
cei kre ii iau apararea lu paiu insemna k sunt k el...si..atat ...si asta kre tii cu paiu"pt yoo"cred k tie ti se potriveste mai bine ceea ce ai scris despre mine...oricum ...ai dat dovada de un adevarat coleg de a lu paiuuu.ma gandeam k el o fi o exceptie da vad k ..m-am inselat .
65.   Nu le pasa,"politistilor" trimis de
( 5 apr 2008, 14:00:53
Sigur ca nu se poate spune ca toti agentii de la circulatie sunt" o apa si un pamant",trebuie sa recunoastem asta ,daca suntem impartiali.Daca mai sunt unii este adevarat destul de multi care sfideaza LEGEA,este problema noastra si a conducatorilor lor ierarhici.Am observat si eu ca tot romanul ca nu prea isi fac datoria,te opresc fara nici un motiv,te "verifica" iar daca esti o fire mai "emotiva",incepe calvarul.ART...spune asta si asta,deci ai incalcat LEGEA si esti bun de plata.Merg la masina din "dotare" si asteapta "spaga",daca dai,te alegi cu un avertisment,daca nu,primesti o amenda.Ei incep sa completeze "capul" de pe formular si asteapta.Daca ma mai opresc vreodata fara sa aiba un motiv si ma intreaba unde merg,ce fac etc,le spun: f...t benzina si uzez masina!
66.   Adevaruri trimis de
( 6 apr 2008, 01:52:45
dintre toti care scriu aici 90 % nu au permis de conducere iar restul de 10 % au permis dar nu au masinina.... frustratilor apucati-va de munca k de papagali e plin.

Pai te uiti la unii si te intrebi cum de au masini... pai un agent de politie lucreaza de la 20 de ani in timp ce voi stati si cersiti parintilor 1 leu pt 3 tigari la bucata. Si cand va treziti in viata...deja e prea tarziu. Nici o problema in apa Sucevei e loc pt toti.

Lasati mesaje pe forum... ultima voastra bucurie in viata. Noroc ca s-a ieftinit internetul.

In timp ce voi faceti cheta cate 6 la o sticla de 2 L de bere ... eu o sa-mi conduc masina la care voi visati... si im traiesc viata. Sunt unul dintre aceea care a ales sa faca ceva in viata... va roade invidia. FRUSTRATILOR APUCATI-VA DE MUNCA si o sa vedeti k o sa aveti si voi... lasati gargara.
67.   Esti un fraier trimis de
( 6 apr 2008, 21:12:29
mai fraiere asta e parerea ta cu cei 10% care au permis, da ce sa mai vb dak esti papagal, si nu te mai lauda cu masina pe care o conduci ca e luata din banii nostri adik din banii de pe spagi
68.   DESPRE ARTICOL trimis de
( 6 apr 2008, 21:22:38
.......sunt multi oameni importanti(avocati, procurori, doctori..etc) din Suceava care au masini normale fara FOLII ........dar sunt si personalitati care au FOLII...(dl Ropota de ex.)............Intrebarea mea este.....CUM VEDETI OAMENILOR PRIN ELE???????????...mai ales noaptea cand ploua......Dl Reporter sunt mai multe subiecte....ca de exemplu..faptul ca desi au folii si sunt "smecherii".....mananca gratis pe la restaurante sau chiar nu ma surprinde ca nu ati fost inca invitat sa platiti consumatia lor......si OAMENI BUN EI SUNT PLATITI DIN BANII NOSTRI.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei