Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pe sticlă goluri cumpăr!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lovitura adevărată nu mi se pare să fi fost dată de Antena 1 (“Liga Pătruleasa”, cum bine titra un ziar), ci de prăfuita TVR. Cum or fi reuşit bugetarii din Pangratti să le subtilizeze proteviştilor nestemata coroanei, nu-mi pot explica! Oricum, pică la ţanc, ca alternanţa la putere. Dar să sperăm că meritul principal al ăstora noi nu va fi doar că ne-au scăpat de ăia vechi! Am scăpat de Mironică, această Alice în Ţara Minunilor, cu ale lui “pase şi respingeri minunate”, obsesiv minunate. Şi de Costi Mocanu, şeful care nu-şi poate refuza plăcerea comentariului în direct, precum preşedintele şofatul. În consecinţă, nici accidentele nu pot lipsi. Numele brazilianului Mancini de la Roma este pronunţat precum antrenorul Interului, probabil în ideea “dacă aşa am apucat să-i spunem prima oară...”. Acum ceva vreme, cineva, cred că Ioan Alexandru sau poate chiar Mironică, a avut o tentativă de normalitate, spunându-i “Mansini”, precum toţi comentatorii italieni. Iar asta s-a întâmplat chiar în timpul unui meci, Mocanu o ţinea pe-a lui cu Mancini, celălalt îi dădea cu Mansini. Ulterior, pentru că şeful nu poate fi chiar aşa sfidat în direct, s-a dat directivă că Mancini face excepţie de la pronunţia în portugheză şi aşa a rămas. Săptămâna asta, probabil de supărare, au uitat şi ce ştiau... “Roma nu are jucători care să ameninţe poarta la corner, dar iată-l pe Panucciiii!”. Care Panucci, la viaţa lui, a dat mai multe goluri cu capul decât cu piciorul!

În fine, ca să trecem şi la obiectul muncii, meciurile din Ligă au respectat, în mare, previziunile. Roma, veleitară, dar fără pic de baftă la finalizare, n-avea cum rezista în faţa celei mai în formă echipe de pe continent, Manchester arătând şi un oportunism feroce. Pentru retur, risc afirmaţia că englezii nu vor învinge. În singurul meci fără englezi, Barcelona s-a adunat şi a pus calificarea la adăpost încă din primul meci. Liverpool, “echipa de cupă”, a reuşit să impună pe terenul lui Arsenal exact scorul care-i convenea. Astfel că peste o săptămână se prefigurează 0-0, 1-0 sau 1-1, acest din urmă scor fiind singurul care-i  menţine în cărţi pe tunari. Doar Chelsea a făcut un neaşteptat pas fals, dar acest 1-2 nu e mult diferit de acel 0-0 înregistrat în turul precedent cu Olympiakos, urmat, pe teren propriu, de un festival de goluri. La fel trebuie să procedeze şi cu turcii, altfel riscă păţania Sevillei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe sticlă goluri cumpăr!.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pe sticlă goluri cumpăr!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei