Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2008 - Anul XIII, nr. 80 (3761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ilie Năstase, invitat de Bush să ia masa la Casa Albă, după ce l-a aşteptat pe liderul SUA la Guvern

Vineri, 4 Aprilie 2008 (16:40:18)

Ilie Năstase l-a aşteptat pe preşedintele George W. Bush la Palatul Victoria, după ce l-a contactat telefonic pe premierul Tăriceanu pentru a-i cere acordul să vină la Guvern, şi a avut cu liderul american o discuţie amicală, la finalul căreia fostul tenisman a fost invitat să ia masa la Washington.
  "Am văzut la televizor că preşedintele Bush urma să vină la Guvern şi, cum stau la două minute de Palatul Victoria, l-am sunat la telefon pe premierul Tăriceanu, pentru a-l întreba dacă pot să vin şi eu. Mă cunosc cu preşedintele american şi toată familia Bush este mare amatoare de tenis, în special Bush senior, cu care am jucat tenis în anii 1973-1974", a declarat agenţiei MEDIAFAX Ilie Năstase.

El a relatat că, în scurta discuţie avută cu George W. Bush, acesta i-a spus că regretă că nu a avut mai mult timp la dispoziţie pentru o întâlnire separată, dar că l-a invitat la Casa Albă.

"M-a invitat să iau masa cu el, întrebându-mă când prefer să vin: la prânz sau seara ? I-am răspuns că sunt un mare gurmand şi că aş veni atât la dejun, cât şi la cină, iar Bush a fost de acord", a adăugat Năstase.

Fostul tenisman a mai arătat că, joi, i-a transmis preşedintelui SUA, prin intermediul soţiei acestuia, autobiografia sa şi o fotografie pe care liderul american să se semneze, autograf primit vineri, tot prin intermediul Laurei Bush, la spectacolul de gimnastică de la Cotroceni.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele SUA George W. Bush s-au întâlnit, vineri, la Palatul Victoria, pentru aproximativ o oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Năstase, invitat de Bush să ia masa la Casa Albă, după ce l-a aşteptat pe liderul SUA la Guvern.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Năstase, invitat de Bush să ia masa la Casa Albă, după ce l-a aşteptat pe liderul SUA la Guvern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei