Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Popa: Mi-e şi frică să mă mai duc să joc la Bucureşti

Vineri, 21 Martie 2008 (16:41:28)

Tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, că îi este frică de perspectiva ca echipa sa să mai joace în Bucureşti, după incidentele ce au dus la suspendarea derbiului Rapid-Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Sincer mi-e şi frică să mă mai duc să joc în Bucureşti. Păi acolo vine Robin Hood şi-ţi trage cu arcul din tribună! Ar trebui să nu se mai joace în Bucureşti, iar echipele de acolo să nu aibă voie să vină cu suporteri în provincie. Suntem noi mai săraci şi mai proşti, da’ nici chiar aşa...", a afirmat Popa, într-o conferinţă de presă.

Ionuţ Popa a precizat că la Bucureşti se întâmplă lucruri ciudate. "O să ajungem să intrăm cu tancul pe teren. Dacă ăla care a aruncat cu bricheta e rapidist, trebuie împuşcat. Păi ăla a luat trei puncte Rapidului! Ăla trebuie împuşcat sau spânzurat în faţa căminului cultural! Dacă s-ar întâmpla aşa ceva împotriva echipei mele, eu m-aş duce în tribună şi i-aş lua gâtul! Scot pistolul şi-l omor!", a adăugat Popa.

Preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că principalii vinovaţi pentru violenţele din fotbalul românesc sunt conducătorii de club şi patronii. "Pentru situaţia în care s-a ajuns, vinovaţi sunt conducătorii şi patronii de cluburi, care dau tot felul de declaraţii, prin care pun presiune. Şi comisiile au partea lor de vină, pentru că nu respectă regulamentele când judecă astfel de cazuri. Cel mai bun exemplu e decizia care s-a luat în urma incidentului de la meciul nostru de la Buzău. A intrat ăla cu pistolul pe teren şi nu s-a întâmplat nimic", a declarat Boca.

Meciul Rapid - Steaua, derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 74, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. În minutul 71, un duel la cap pentru balon între stelistul Mihăiţă Neşu şi Daniel Pancu s-a soldat cu accidentarea destul de serioasă a amândurora. Arbitrul Deaconu a întrerupt meciul şi a permis echipelor medicale să acorde îngrijiri celor doi fotbalişti. După câteva zeci de secunde, Deaconu a acuzat o lovitură la cap cu un obiect aruncat din tribune. Arbitrul s-a consultat cu asistenţii şi cu observatorul Valentin Alexandru şi a decis să continue meciul, avertizând, în acelaşi timp, organizatorii că dacă se mai lansează vreun obiect spre teren opreşte meciul. De la staţia de amplificare a stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu s-au făcut numeroase apeluri la suporteri în acest sens. O brichetă a fost aruncată în timp ce arbitrul se îndrepta spre zona unde se accidentaseră cei doi jucători pentru a relua partida şi atunci a fluierat sfârşitul meciului. După câteva minute de discuţii cu observatorul Valentin Alexandru şi după discuţii cu oficialii celor două echipe, Deaconu a decis să nu revină şi să menţină întreruperea partidei, la scorul de 1-0 pentru Rapid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popa: Mi-e şi frică să mă mai duc să joc la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popa: Mi-e şi frică să mă mai duc să joc la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte