Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Farul a făcut memoriu împotriva brigăzii de arbitri de la meciul cu CFR Cluj

Vineri, 21 Martie 2008 (19:56:13)

Tehnicianul Ion Marin a anunţat, vineri, că gruparea Farul Constanţa a depus memoriu împotriva brigăzii de arbitri de la meciul pierdut, cu scorul de 1-2, în faţa liderului Ligii I, CFR Cluj, în etapa a XXIV-a a actualei ediţii de campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Astăzi am înaintat memoriul către federaţie împotriva arbitrilor de la Cluj (n.r. - brigada de la meciul dintre CFR Cluj şi Farul a fost formată din Victor Berbecaru - central, Zoltan Szekely, Sebastian Gheorghe - asistenţi şi Florin Marcu - rezervă), care în opinia noastră au viciat rezultatul. Poate că se vor găsi vinovaţii, se vor acorda pedepse prin nedelegarea lor la unele partide, dar noi rămânem fără puncte. Este tardiv să ne dea dreptate comisiile prin nedelegarea arbitrilor pentru că se pierd puncte ce pot retrograda o echipă. Butoanele de care se tot vorbeşte sunt acţionate din toate părţile", a spus Ion Marin.

Marin a făcut referire şi la afirmaţiile preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care a spus că jucătorii Farului ar fi urmat să primească o primă foarte mare dacă ar fi învins. "Îi doresc domnului Mureşan ca acei bani de care vorbeşte să ajungă la el. E uşor să arunci cu vorbe că echipele sunt stimulate şi pe la spate să apeşi pe butoane, care, culmea, se nimeresc numai la ei. Mă întreb însă de ce arbitrii răspund la aceste butoane? Farul este o victimă a arbitrajului până acum", a precizat tehnicianul.

În ce priveşte partida din etapa a XXV-a cu Pandurii Târgu Jiu, Ion Marin este încrezător, deşi nu poate conta pe jucători de bază ca Todoran, suspendat, şi Gerlem, accidentat, în timp ce la Gosici şi Farmache se fac eforturi de a fi recuperaţi până la ora jocului. "Cred în grupul de jucători ce au demonstrat că se pot ridica la nivelul celor mari. Cred că până la final vom acumula punctele care să ne menţină în Liga I. Mai avem nevoie de 14 puncte în următoarele zece etape, după calculele noastre, însă este posibil ca la un moment dat aceste calcule să nu mai fie valabile. Pentru noi, fiecare din cele zece etape ce au rămas reprezintă o filă a paşaportului pentru Liga I. Cei de la Pandurii au renăscut după plecarea antrenorului portughez, joacă şi pun probleme mari sub bagheta lui Eugen Neagoe", a spus Ion Marin.

Tehnicianul consideră că la derbiul Rapid - Steaua, de joi, suspendat după ce arbitrul a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună, centralul Alexandru Deaconu nu ar fi trebuit să decidă oprirea jocului. "La Rapid-Steaua, arbitrul s-a grăbit să încheie meciul, asta este părerea mea. Nu cred că acea brichetă i-a provocat o leziune aşa de mare încât să nu mai poată continua jocul", a afirmat Ion Marin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farul a făcut memoriu împotriva brigăzii de arbitri de la meciul cu CFR Cluj .
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Farul a făcut memoriu împotriva brigăzii de arbitri de la meciul cu CFR Cluj1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte