Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FC Rapid consideră că Mircea Sandu s-a antepronunţat în cazul Rapid - Steaua

Vineri, 21 Martie 2008 (18:58:06)

FC Rapid consideră că preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a antepronunţat prin declaraţiile făcute vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, în cazul incidentelor de la partida cu Steaua, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.
  "Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a ieşit, nu se ştie de ce, la rampă astăzi şi a dat deja linia în privinţa judecării cazului Rapid - Steaua. Probabil că nici nu va mai fi nevoie să se întrunească vestita Comisie de Disciplină, pentru că verdictul a fost dat de la vârf. Ce rost avea această conferinţă de presă, numai Mircea Sandu ştie! Pentru că, e limpede, s-a antepronunţat şi a anulat toate şansele ca acest caz, deosebit de complex, să fie judecat corect! Mulţumim frumos, domnule Mircea Sandu!", se arată în comunicatul de pe site-ul www.fcrapid.ro.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a întrerupe meciul Rapid - Steaua, în minutul 74, a fost regulamentară.

"Deaconu a fost lovit în cap cu o brichetă metalică şi s-a procopsit cu un cucui. A avut o discuţie cu secretarul general al LPF (n.r. - Valentin Alexandru), care a fost observator la acest meci, acesta a fost de acord să continue, dar în momentul în care s-a apropiat de zona de repunere, cel puţin un obiect a mai zburat şi, conform regulamentului, a oprit meciul. Bine că s-a luat această măsură. Este un gest inuman, de neacceptat pe un stadion. Decizia este regulamentară, urmează sancţiunile. Arbitrajul a fost foarte bun, jucătorii şi-au văzut de joc, dar incitarea a dus la acest eveniment. Cine pierde? Pierde echipa din punct de vedere sportiv. Bravo steliştilor că au plecat. Cine a avut această idee, a avut o idee foarte bună pentru că s-au oprit incidentele", a declarat Sandu, care a menţionat articole din regulament în acest sens.

Mircea Sandu a reamintit că a fost observator la meciul AS Roma - Dinamo Kiev, din 2004, atunci când arbitrul Anders Frisk a fost lovit de un obiect aruncat din tribune. "S-a aruncat cu o monedă care i-a spart pielea capului lui Frisk, arbitrul a decis să oprească meciul. UEFA a decis ca formaţia AS Roma să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu Dinamo Kiev. Asta a fost decizia UEFA, vom vedea sancţiunea comisiei noastre miercuri", a spus Sandu.

Derbiul Rapid - Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. O decizie în acest caz ar urma să fie luată săptămâna viitoare.

În minutul 71 al partidei, un duel aerian între stelistul Mihăiţă Neşu şi Daniel Pancu s-a soldat cu accidentarea destul de serioasă a amândurora. Arbitrul Deaconu a întrerupt meciul şi a permis echipelor medicale să acorde îngrijiri celor doi fotbalişti. După câteva zeci de secunde, Deaconu s-a ghemuit acuzând o lovitură la cap cu un obiect aruncat din tribune. La staţia de amplificare a stadionului s-a anunţat că meciul va fi oprit dacă din tribune se va mai arunca vreun obiect. În timp ce Deaconu se îndrepta spre locul de unde urma să se reia meciul, aflat în dreptul tribunei a II-a, pe teren, în spatele său, a căzut un alt obiect aruncat din public, iar arbitrul a fluierat finalul întâlnirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FC Rapid consideră că Mircea Sandu s-a antepronunţat în cazul Rapid - Steaua .
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FC Rapid consideră că Mircea Sandu s-a antepronunţat în cazul Rapid - Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte