Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Ilie: Clubul Rapid şi-a pus singur suporterii în cap prin declaraţiile făcute înainte de meci

Vineri, 21 Martie 2008 (17:40:49)

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, vineri, la Sport.ro, că gruparea Rapid şi-a pus singură suporterii în cap prin declaraţiile făcute înaintea derbiului, prin care ameninţau că echipa se va retrage de pe teren dacă va fi dezavantajată de arbitri.
  "Nu e normal ca suporterii Rapidului să arunce cu obiecte, cred că erau numai rapidişti acolo. Cred că Rapidul şi-a pus singură suporterii în cap prin declaraţiile făcute, că ies de pe teren. Suporterii au fost incitaţi. Uitaţi-vă, la orice decizie a arbitrului pentru Steaua se aruncau obiecte. Totul a început de la declaraţiile conducătorilor şi jucătorilor rapidişti. Nu cred că noi am spus vreodată că scoatem echipa de pe teren. Trebuia să moară unul pe teren ca să se întrerupă un meci?", a spus Ilie.

Adrian Ilie a afirmat că jucătorii stelişti au procedat corect atunci când au părăsit terenul de joc după decizia arbitrului de a întrerupe jocul. "Ce vină au jucătorii Stelei că s-a întâmplat asta? Au făcut ce a trebuit, se puteau întâmpla lucruri şi mai grave, râdea toată Europa. Au fost picioare în uşa holului care duce la vestiarul Stelei şi înjurături la adresa conducătorilor şi jucătorilor noştri. Rădoi şi alţi jucători de la noi aruncau în afara terenului brichetele şi telefoanele venite din tribună. A spus domnul Lucescu că arbitrul trebuia să stea departe de zona în cauză? Atunci arbitrii să stea numai în cercul de la centrul terenului şi să lăsăm şi suporterii să sară în teren şi să-i bată pe jucători", a adăugat el.

Meciul Rapid - Steaua, derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 74, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. În minutul 71, un duel la cap pentru balon între stelistul Mihăiţă Neşu şi Daniel Pancu s-a soldat cu accidentarea destul de serioasă a amândurora. Arbitrul Deaconu a întrerupt meciul şi a permis echipelor medicale să acorde îngrijiri celor doi fotbalişti. După câteva zeci de secunde, Deaconu s-a ghemuit acuzând o lovitură la cap cu un obiect aruncat din tribune.

Arbitrul s-a consultat cu asistenţii şi cu observatorul Valentin Alexandru şi a decis să continue meciul, avertizând, în acelaşi timp, organizatorii că dacă se mai lansează vreun obiect spre teren opreşte meciul. O brichetă a fost aruncată în timp ce arbitrul se îndrepta spre zona unde se accidentaseră cei doi jucători pentru a relua partida şi atunci acesta a fluierat sfârşitul meciului. După câteva minute de discuţii cu observatorul Valentin Alexandru şi după discuţii cu oficialii celor două echipe, Deaconu a decis să nu revină şi să menţină întreruperea partidei, la scorul de 1-0 pentru Rapid. Echipa Steaua a părăsit terenul, în timp ce jucătorii rapidişti s-au certat cu arbitrul. Oficialii rapidişti au încercat să-l oprească pe Deaconu să iasă de pe teren, însă el a plecat la vestiare sub escorta stewarzilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Ilie: Clubul Rapid şi-a pus singur suporterii în cap prin declaraţiile făcute înainte de meci.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Ilie: Clubul Rapid şi-a pus singur suporterii în cap prin declaraţiile făcute înainte de meci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte