Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Ghiţă Ignătescu este noul preşedinte al PNG Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană a PNG Suceava are, începând de ieri, un nou preşedinte, în persoana lui Ghiţă Ignătescu. Aceasta după ce fostul lider al PNG Suceava, Dan Chiţu, şi-a prezentat demisia din această funcţie, susţinând doar că această decizie a fost luată „din motive de sănătate”.

Din informaţiile pe care le deţinem, demisia lui Dan Chiţu a fost acceptată de preşedintele PNG, George Becali, în locul lui fiind numit Ghiţă Ignătescu, cel care a ocupat până în momentul de faţă funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNG.

„Am decis să mă retrag din funcţia de preşedinte din motive medicale. Însă vreau să precizez că voi rămâne în continuare membru PNG. De asemenea, trebuie să spun că nici unul dintre vicepreşedinţii PNG Suceava nu a mai plecat din aceste funcţii, rămânând în continuare aceeaşi echipă”, a declarat Dan Chiţu.

Noul preşedinte interimar al PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, a declarat, la rândul său, că schimbarea de conducere la nivelul organizaţiei judeţene nu va afecta activitatea acesteia. Astfel, el a arătat că în cursul săptămânii viitoare va avea loc lansarea candidaţilor PNG pentru funcţiile de primar din localităţile judeţului Suceava.

„Activitatea noastră continuă. Iar organizaţia judeţeană PNG Suceava nu este destabilizată, aşa cum s-a încercat să se spună. Suntem în continuare o echipă, domnul Chiţu rămâne alături de noi, şi vom merge mai departe”, a subliniat Ghiţă Ignătescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghiţă Ignătescu este noul preşedinte al PNG Suceava.
 Vizualizări articol: 1562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Ghiţă Ignătescu este noul preşedinte al PNG Suceava4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Becali trimis de
(21 mar 2008, 12:17:42
Se vede ca domnul Ignatescu este un intelectual de marca. Cu siguranta va obtine multe voturi de la cetatenii Sucevei!
1.1  RE: Becali trimis de
(21 mar 2008, 15:33:31
Mda, are fata de INTELECTUAL! Citit, rasat, cult, probabil are si doctratul luat ca tatuca lui sefu cel mare, e evident dupa cit e de incruntat.
2.   Ok trimis de
(21 mar 2008, 13:11:33
se incadreaza si nu face de rusine partidul. desigur ca are si caliati care l-ar recomanda pt PRM. sau spitalul 9. parintii lui stiau asta de cand l-au vazut, altfel i-ar fi dat un nume de om intreg, nu un diminutiv
3.   Orientati-va trimis de
(21 mar 2008, 13:36:01
Pune-ti, d-le Ignatescu un candidat viabil la Primaria Suceava.In 2004 PNG-UL a avut un candidat foarte bun dar partidul deabia se infiintase.Faceti ceva pentru ca aceasta candidata nu are nici macar sansa sa devina consilier local.Va trebuie un candidat cu notorietate.
3.1  RE: Orientati-va trimis de
(21 mar 2008, 16:53:04
nu pot nenica ca asta e fina mea. am cununat-o si acum o fac primareasa. nu conteaza ca nu o duce capul , cum de fapt nu ma duce nici pe mine , da' asta-i politichia . trebuie sa-l pup in fund pe jijica si sa pun fete credincioase ce nu fac prostii sub poala popii.
4.   Haha trimis de
(21 mar 2008, 13:52:37
In 2004 a avut candidat de cauciuc , un anume Alin Popescu , carierist de profesie si migrator la mai toate partidele din spectrul politic. Acum daca a plecat Chitu care parea potrivit pt postul asta,PNG Suceava pleca vertiginos spre 0,5% care in opinia mea e deajuns pt un partid condus de la centru in stil de turma....baciu spune,oile executa. Bravo Chitule, te-ai trezit si tu !!
5.   G i trimis de
(21 mar 2008, 13:53:05
Mare om mare caracter Ghitza.Cand vine parca pleaca iar carabushii dau in hepatita la vederea lui.Ghitza locul tau e la o nunta la o cumatrie nu in politica .Politica e grea eruditule de care esti matale.Bafta multa cap de bivol
6.   Nasule ce tanar esti trimis de
(21 mar 2008, 13:59:39
Candidata surpriza este fina domnului Ignatescu ,are doua maini si doua picioare, afacere in familie precum Ignatestii dela P. C.
7.   BEHEEEEEE trimis de
(21 mar 2008, 14:27:46
BRAVO CHITULE CA TE-AI TREZIT....SAU PROBABIL TEA-I CONVINS CA BERBECUL...BEEEEECALI NU DA BANI,TU CUM ESTI ZGIRCIOB..SI AI ARICI LA BUZUNAR...AI STERPELIT-O...DRUM BUN. A VENIT INSA ALT ZGIRIE BRINZA,CARE SE PRICEPE LA POLITICA CA BABA LA MITRALIERA....HA,HA NU STII IGNATESCULE IN CE ...RAHAT TE-AI BAGAT....NUMAI ASA POT IESI LA IVEALA CE POTLOGARII AI FACUT PINA ACUM.....
7.1  RE: BEHEEEEEE trimis de
(21 mar 2008, 15:37:49
haleala expirata (pui, peste, oua) bagate in magazine.

Sa-ti fie rusine.

Numai de cite ori aparusi in presa tov-ule cu astfel de ****uri?
7.2  RE: BEHEEEEEE trimis de
(21 mar 2008, 17:08:27
Hitleras ti-e mai bine la PDL?

Nu cred!!!!!!!! cu cata minte ai tu nu prea faci mare lucru nicaieri!!!!!!!!!! Urmeaza sa-si dea seama de asta si cei de acolo! Oricum , nu mai este mult pana va fi foarte putin !

8.   Ghiutzuca trimis de
(21 mar 2008, 15:25:09
Il stiu bine pe Ghitzuca, chiar e bun la o nunta sau la o cumetrie nu in politica:))), dar la png-ul lui Becali , partid care va scoate 0,2% cred ca merge. Succes ghitzuca! Pe Baraboi nu-l iei secund?

9.   Sa mai si radem trimis de
(21 mar 2008, 16:01:21
Coliziune frontala intre un Tico shi un Maybach! pe ecranul computerului de bord apare : New hardware found! Install?
10.   Nou sau vechi? trimis de
(21 mar 2008, 16:41:33
Lume, lumeee, auziti aici, mai are Gigi Becali un membru! Intrebare:e unul nou, sau tot cel vechi?
11.   Sa speram trimis de
(21 mar 2008, 16:55:20
ce sa zic!!!ce sa zic!!!eu zic sa-l lasati in pace.sa vedem ce face si dupa aia........ daca e sa faca ceva RAU, ii scoatem noi "ochii"?!?!la scosu' ochilor suntem oricum cei mai buni!!!!si in PLUS il cheama "ghita"!!e moldovean sau bucovinean de-al nostru!!!

11.1  RE: Sa speram trimis de
(21 mar 2008, 17:05:30
mai gospodare, baga nasul in actele ce le ai de facut la firma lui si lasa prostiile. acum te plateste ore suplimentare sa il pupi in funduletz pe internet? baga acolo mare si ascunde marfa expirata si alte nenorociri ce mai face omu' pe la firmele lui.
11.2  RE: Sa speram trimis de
(21 mar 2008, 17:25:24
tu te cam plictisesti in fata calculatorului?????sa inteleg???? nici macar nu sunt angajatu' lui!!!am vb cu el de 2 ori si mi s-a parut OK!!eu sunt doar simplu membru PNG!!!lasa-l pe om sa-si faca treaba!!tu!mai ridicate din fata calculatorului, mai du-te si fa si tu ceva constructiv.mergi in parc cu nevasta sau cu copilu'!!joaca o tabla,un sah .........vezi tu esti om cu cAp?!?!?!daca nu ............... imi cam pare rau pentru familia ta!
12.   Nu ma mai faceti zgarcit!!!!!!! trimis de
(21 mar 2008, 17:02:43
chiar nu sunt zgarcit.am o singura problema : imprumut bani si las gaj masina(gipul). si dau banii inapoi cand imi aduc aminte. ma trag oamenii de maneca sa le dau banii inapoi da imi iau haine mai mari si nu prea simt cand sant tras de maneca si telefonul il dau pe silentios cand ma suna cei carora le datorez bani. in plus...nu sant zgarcit si fac cinste la fiecare sedinta sau conferinta de presa.duc toate resturile de la piterie si ce ramane de la sedinte sau de la conferinte de presa duc inapoi. nu ramane nimic. strang firmitura cu firmitura, apoi le vand engross la mine la depozit. hai pa hahalelelor ca am scris prea mult si e cam scump netu , in plus uzez tastatura la calculator.
13.   ...... trimis de
(21 mar 2008, 17:07:16
vad ca toti de aici se pricem la bascalie.as vrea sa va vad adevaratele voastre nume sau diminutive cum spun unii,sau chiar fata lui ion dojemescu.din cite citesc eu sunteti cam interesati de aceasta persoana de vreme ce scrieti toate timpeniile.sa va fie oare frica de el?simtiti ceva?
13.1  RE: ...... trimis de
(21 mar 2008, 17:16:08
Ma Fanele,stii ca ai nimerit-o?

Ce e cel mai grav e ca aceeasi persoana si-a chinuit neuronul pt toate comentariile asta de "smecheras" muuuuult mai capabil. Dar cand n-ai treaba,iti faci,nu-i asa ?

Sa-l lasam intai pe acest Ignatescu sa faca ceva si apoi mai vorbim.

V-am pupat,ca oricum e singurul gest prietenesc de pe pagina asta.

Mai comentam si alta data..........

14.   ..... trimis de
(21 mar 2008, 17:10:43
se vede ca unii dintre voi sunt pusi sa citeasca si sa scrie numai timpenii.sper ca va umple de bani cei pentru care faceti serviciile.stiti cum se numesc astia ca voi? soricei

14.1  RE: ..... trimis de
(21 mar 2008, 19:23:03
se vede ca cineva e din partid si mai primeste 5 lei, cand il cara pe respectivul acasa de la vreo betie. am facut nitel misto de individ, pentru ca nu ma prea intereseaza persoana lui. daca aveam ceva cu el aveam eu ce sa povestesc
14.2  RE: ..... trimis de
(21 mar 2008, 23:51:15
cint despre tine dojenescu cred ca numele tau spune totul.ca tine sunt o gramada in lumea asta care fabrica povesti, pacat ca nu aveti editori care sa va asculte si va pierdeti ideile pe parcurs.in schimb ptr aia 5 lei de care aminteai te faci de ris scriind cite o fraza.
15.   Mai anti si mai fanel trimis de
(21 mar 2008, 19:24:57
nush cum dracu aveti acelasi ip amandoi?! santeti cumva finu'?...sotul lu' doamna ce se crede primareasa? o astept in bazar in campanie. poate isi cumpara de la mine niste praf de plimbat ursu.
16.   Fan gigi trimis de
(21 mar 2008, 19:33:37
BEY HAHALELELORRRRRRRRRRRRRRRRR .....VB NUMAI SA VA AFLATI IN TREABA......:)))
17.   Sfat GRATIS! trimis de
(21 mar 2008, 20:33:02
Ghitza, nu-i baga in seama. Ignora-i pur si simplu pac pac. Niste hahalere si niste ****ari.

Pac, pac!
18.   CASCAVALUL trimis de
(21 mar 2008, 21:09:48
Chitu a demisionat , dupa ce a aflat ca Becali nu-i trimite cascavalul pentru locale , s-a dat bolnav saracul .Bai Chitule ai fi vrut sa candidezi pentru primarie pe banii lui Becali , dar ce ai tai nu merg ? Daca tot esti invatat sa primesti , mai bine te faceai popa .Bai pngeilor care mai santeti , politica se face cu banii vostri , nu cu ai lui Becali . Dar ce sa mai vorbim , cum e Gigi asa santeti si voi cine se aseamana se aduna.
19.   Pt ghitzaaa trimis de
(21 mar 2008, 21:45:27
ghitzaaa esti cam expirat nu esti bun tu de politica....si o dedicatie speciala pt tine Cleopatra-Ghitabig grin
20.   NEDUMERIT! trimis de
(21 mar 2008, 22:30:27
De obicei urmaresc viata politica suceveana... dar... Cine este Ignatescu??? Cine a fost Chitu??? Ce au facut ei pt Suceava?
20.1  RE: NEDUMERIT! trimis de
(21 mar 2008, 23:42:10
si eu urmaresc politica suceveana...dar de iepurasul bugs bunny chiar nu am auzi decit in desene animate.e clar ca te simti complexat de vreme ce iti iei numele unui iepure.intrebarea se pune ce pot face ei pentru suceava?pentru ca cei care sunt acum stim ce au facut,cred ca e timpul sa apara si altii sa vedem ce pot face,asa ca hai sa ii lasam pe oameni si dupa aia sa ne dam cu parerile
20.2  RE: NEDUMERIT! trimis de
(22 mar 2008, 10:43:36
Este evident ca nu intelegi ce inseamna un pseudonim si nu te-ai prea uitat in copilarie la desene animate. Aceste personaje de la PNG nu s-au aratat pe scena politica suceveana si nu stiu ce le poate capu... sa speram ca ne vor demonstra prin noi conferinte de presa. Prea au stat ascunsi!

21.   Invidia trimis de
(22 mar 2008, 10:05:45
Ce sa mai vorbim ? Numai invidiosi pe aici!!! Ma mir ca avetzi curajul sa va luati de acest om de succes si de munca lui!!! Pariez k n-atzi realizat nimic cu afacerile voastre falimentare si acum bagatzi betze in roate si lui Ghitza pe ideea: "Sa moara si capra vecinului!" O sa vedem cine o sa iasa mai castigat si dupa aia sa vad ce o sa mai ziceti!!! Neghiobilor!!!laughing
21.1  RE: Invidia trimis de
(22 mar 2008, 10:34:54
sa ne mai pupi tu acolo unde nu bate soarele. ejti un dobitoc. stii tu ce curate sunt afacerile lui? bagi mana in foc? las' ca in campanie va iesi unul care sa spuna cam cum ne "otraveste". asteapta inceputul campaniei. o sa regrete amarnic ca s-a bagat in mocirla.
22.   Rabdare trimis de
(22 mar 2008, 12:28:23
Fratilor, hai sa vedem ce va face , si dupa aia ne dam cu parerea . Problema este ca le-au plecat oameni care faceau treaba si dadeau bani , rolul unui lider este acela de a forma o echipa , precum un antrenor de la fotbal . Degeaba ai echipa , daca nu ai antrenor bun , un antrenor bun face din **** bici .
23.   Actul 1 trimis de
(22 mar 2008, 16:50:19
In actul 1 pe scena apare Spartacus in pijama cu ceas la mana. E adus de Tanta de la Constanta , care va sa zica a venit cu burta la gura si cu buza umflata. Draga Ghita Spartacus ai dat de belea ,te pun astia pe Columna aia inalta si te tepuiesc pana ,de caldura mare monser, ti-o iesi revolutiile din cap. Bre ciobane ,dupa cum tii pumnul ai mincat multa branza ,te-ai spalat mult in zer si puti ca dupa prima baie si ultima . Pacat de crestatura ta din... barba.Ziceam ca esti de a lui Columneanu si nu a lui Becali. .
24.   Sanatate trimis de
(23 mar 2008, 10:03:05
Orice om cu capul pe umar, care vrea sa-si pastreze sanatatea, trebuie sa paraseasca partidul lui Becali saun pe cal al lui Vadim, exact din aceeasi pricina: "din motive de sanatate".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte