Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorohoi: Un profesor de liceu a fost bătut de elevi după ce a reacţionat violent la gluma unui elev

Vineri, 21 Martie 2008 (18:56:31)

Un profesor de la un liceu din municipiul Dorohoi a fost bătut de elevi chiar în timpul orelor de curs, după ce acesta a reacţionat violent dând o palmă unui elev care a vrut să glumească cu el făcându-se că îl loveşte, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  În timpul unei ore de curs, joi, un cadru didactic de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod" din Dorohoi, a apostrofat un elev de clasa a XI-a care-l ironiza în timp ce preda. Liceanul s-a făcut că îl loveşte pe profesor, iar acesta a reacţionat lovindu-l cu palma.

Imediat, elevul i-a tras profesorului un pumn în faţă.

"Mi-am ieşit din pepeni când au început să mă jignească în clasă. Vina mi-o recunosc şi, dacă mi se cere, îmi voi da demisia, dar cer şi exmatricularea lor. Cu Claudiu A., cel care m-a lovit în clasă după ce eu i-am tras o palmă, aş fi putut să rezolv conflictul pe cale amiabilă, dar, din păcate, un alt elev i-a luat apărarea şi acesta m-a lovit mai rău. După oră, în timp ce mă îndreptam spre alt corp de clădire, mai mulţi elevi, printre care i-am recunoscut pe Claudiu A. şi Sergiu Robert P., au tăbărât pe mine şi m-au umplut de sânge", a declarat profesorul agresat.

Profesorul a sesizat imediat Poliţia, care a început să cerceteze cazul.

"Profesorul ne-a sesizat telefonic, prin sistemul 112, cu privire la agresarea sa în timpul orei de curs. Din primele cercetări s-a stabilit că a fost un incident în clasă, însă exista indicii că el a continuat ulterior în curtea şcolii. Aceste aspecte fac obiectul unei cercetări pe care o efectuăm. Dacă cel agresat îşi va menţine plângerea şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale vom dispune măsurile procedurale ce se impun", a declarat subcomisarul Manuela Ieremie, purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani.

Inspectoratul Şcolar Judeţean s-a întrunit, vineri, în şedinţă de Consiliu de Administraţie, stabilind o comisie de cercetare a incidentului, audierile urmând să fie făcute luni, după ce vineri a avut loc o cercetare prealabilă.

"În funcţie de rezultatele anchetei, vom dispune sancţiuni atât pentru elevi, cât şi pentru profesor", a declarat inspectorul general ai ISJ Botoşani, Pavel Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorohoi: Un profesor de liceu a fost bătut de elevi după ce a reacţionat violent la gluma unui elev.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Dorohoi: Un profesor de liceu a fost bătut de elevi după ce a reacţionat violent la gluma unui elev4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anunt trimis de
(23 mar 2008, 13:00:29
daca esti din ghica si tii la colegii tai de liceu alatura'te la protestul care va avea loc luni...trebuie sa aratam ca suntem uniti la bine si la greu si sa nu-i lasam pe toti psihopatii sa ne calce in picioare...daca vrei sa spui adevarului pe nume nu ezita...impreuna vom putea dovedi care e adevaratul vinovat...
2.   Anunt 2 trimis de
(23 mar 2008, 13:01:53
la ora 14:00,cu banderole albe...fie ca acest protest sa fie si un avertisment pt toti profii care "uita" sa pastreze distanta si respectul dintre ei si elevi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte