Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Moţi dă emoţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un necesar update la articolul precedent. Iată că şi alţi comentatori mai răsăriţi (ori măcar de la o televiziune care ridică oarecari pretenţii) dau cu oiştea în gard. La meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, cei doi antenişti au clacat impardonabil. Serios, de ce se mai deplasează la stadion, dacă nu sunt capabili să semnaleze şi alte lucruri pe care telespectatorii n-au cum sa le observe, poate doar să le intuiască?! Am văzut şi eu, ca toată lumea, un fault clar al lui Moţi în careu, pe final, dar, fiind un om dubios de felul meu, am avut alte dubii despre faza respectivă în ansamblu. A doua zi, citind presa, mi-am pus o întrebare legitimă: de câţi oameni este nevoie pentru a observa că un tuşier "arborează drapelul"?! N-am decât un răspuns relativ: oricum mai mult de doi! Aşadar, la faza respectivă se semnalizase ofsaid în prealabil, dar comentatorii au ţinut-o langa cu neacordare de penalty, cu viciere etc. Culmea este că nu-i exclus să fie corectă concluzia lor, fiindcă ofsaid s-o fi semnalizat dar n-avem de unde şti că a şi fost, reluările insistând pe infracţiunea lui Moţi. N-ar fi prima soluţie exactă, cu premisă falsă!

În schimb, ofsaidul s-a văzut clar la meciul CFR-ului. N-o fi fost el chiar de doi metri cât a măsurat Adrian Ilie pe plasma lui, dar linia careului mic a fost un bun reper. Se spune că un campionat se câştigă cu echipele mici, iar clujenii încearcă să respecte această regulă. După ce au reintrat în meci, a venit şi golul secund după o cursă marca Dubarbier. Acesta şi-a confirmat strălucit renumele de vitezist cu care a sosit în fotbalul românesc. La faza respectivă, demarcat fiind, a încercat să-şi facă preluarea pe direcţia de alergare însă a ratat-o, ceea ce i-a permis fundaşului să se replieze. Însă asta nu l-a descurajat pe argentinian, care, conştient de calitatea sa principală, şi-a aruncat din poziţie statică o minge de urmărire în lung de linie, iar sprintul său a făcut restul. În prealabil, Andone îl aruncase în luptă, în disperare de cauză, şi pe Peralta. Dar faţă de conaţionalul Dubarbier, acesta este la polul opus. Cu toate că ştie cu mingea şi are alură de conducător de joc, conform unei expresii tocite, nu reuşeşte să-şi pună amprenta asupra jocului. Dar şi Aliuţă a fost resuscitat până la urmă, nu-i aşa?! Şi apropo de timişoreni, altă explicaţie pentru acel 0-3 de la Vaslui, în afară de "în fotbal există şi zile din astea", nu pot găsi!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moţi dă emoţii.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moţi dă emoţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte