Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: PSD şi PNL vor vedea foarte curând dacă merg pe un singur drum sau pe culoare diferite

Vineri, 21 Martie 2008 (15:14:28)

PSD şi PNL vor vedea foarte curând dacă merg pe un singur drum sau pe culoare diferite, un singur drum însemnând "un anumit tip de colaborare”, a declarat vineri, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.
  Năstase a comentat astfel situaţia viitoare a PSD şi a PNL, în condiţiile în care, la întâlnirea de joi seară, conducerile celor două formaţiuni nu au ajuns la nicio concluzie.

Întrebat care au fost concluziile întâlnirii de joi seară, dintre PSD şi PNL, Năstase a răspuns: "Este nevoie de o soluţie clară şi transparentă, dar discuţiile de ieri au fost unele tensionate".

El a precizat că afirmaţiile preşedintelui PSD, Mircea Geoană, potrivit cărora PSD şi PNL nu s-au înţeles în cadrul discuţiilor de joi seară "sună foarte bine" şi sunt corecte.

Năstase a arătat, totodată, că la discuţiile de joi seară nu au rezultat formule consensuale între cele două partide şi că există posibilitatea să mai aibă loc şi alte întâlniri şi discuţii.

Adrian Năstase a mai precizat de asemenea că printre variantele luate în discuţie s-au numărat o eventuală alianţă pre-electorală între PSD şi PNL, precum şi declanşarea alegerilor anticipate. El a arătat că cele două variante menţionate sunt "teoretice".

Năstase a mai spus că întâlnirea a fost una dintr-un şir de întâlniri prin care se încearcă să se clarifice relaţiile directe dintre PSD şi PNL. El a apreciat că în aceste relaţii dintre PSD şi PNL este foarte importantă şi "chimia locală", care poate determina deciziile luate la centru.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a confirmat, vineri, că joi seară a avut loc o întâlnire între conducerile PSD şi PNL, în care nu s-a ajuns la niciun rezultat, el precizând că nu crede că astfel de întâlniri vor mai avea loc prea curând.

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Piteşti, că discuţiile dintre PSD şi PNL sunt legate în mod deosebit de găsirea unor alianţe pentru un acord de sprijin reciproc în turul doi al alegerilor locale.

Nicolae Văcăroiu a declarat că PSD are discuţii în acest moment cu "liberalii, dar şi cu alte partide, pentru susţinere reciprocă în turul doi la alegerile locale a candidaţilor". El a adăugat că nu crede că PSD va face alianţe cu PDL.

Şi premierul Călin Popescu Tăriceanu a confirmat, vineri, discuţia de joi seară între conducerile PNL şi PSD, arătând că au fost abordate multe subiecte, dar "nu s-a prea ajuns" la o concluzie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: PSD şi PNL vor vedea foarte curând dacă merg pe un singur drum sau pe culoare diferite .
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: PSD şi PNL vor vedea foarte curând dacă merg pe un singur drum sau pe culoare diferite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte