Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu, despre întâlnirea PNL-PSD: Nu am prea ajuns la nicio concluzie

Vineri, 21 Martie 2008 (14:09:53)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a confirmat, vineri, discuţia de joi seară între conducerile PNL şi PSD, arătând că au fost abordate multe subiecte, dar "nu s-a prea ajuns" la o concluzie.
  "Am discutat multe subiecte, dar nu am prea ajuns la o concluzie în evaluarea pe care am făcut-o şi unii, şi alţii", a spus Tăriceanu.

Şi preşedintele PSD, Mircea Geoană, a confirmat, vineri, că joi seară a avut loc o întâlnire între conducerile PSD şi PNL, în care nu s-a ajuns la niciun rezultat, el precizând că nu crede că astfel de întâlniri vor mai avea loc prea curând.

Geoană a declarat că joi seară delegaţii ale conducerilor PSD şi PNL s-au întâlnit pentru a identifica o soluţie de deblocare a situaţiei politice.

Mircea Geoană a precizat, totodată, că PSD şi PNL nu s-au înţeles asupra nici unuia dintre punctele esenţiale ale discuţiei. El a arătat că PSD are o viziune diferită de PNL în ceea ce priveşte durata ciclului politic actual.

Întâlnirea dintre liderii PSD şi PNL, desfăşurată joi seară, la Vila Lac 1, a fost una "rece" şi "distantă", care s-a finalizat "fără rezultate", cele două părţi nereuşind să se pună de acord, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Sursele citate au arătat că au fost abordate mai multe teme, privind alegerile locale, anticipatele sau votul uninominal la Consiliile Judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu, despre întâlnirea PNL-PSD: Nu am prea ajuns la nicio concluzie.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu, despre întâlnirea PNL-PSD: Nu am prea ajuns la nicio concluzie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte