Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primul model produs de Ford la Craiova va fi un vehicul comercial uşor

Vineri, 21 Martie 2008 (14:12:40)

 Primul model produs de Ford la Craiova va fi un vehicul comercial uşor, Ford Transit Connect, aceste urmând să fie lansat în România la jumătatea anului 2009, an în care vor fi vândute 30.000 de unităţi, a declarat, vineri, directorul general al Ford Europa, John Fleming.

Ford va vinde 30.000 de unităţi din noul model în 2009, iar ulterior va livra anual 50-60.000 de unităţi, a declarat Fleming după ceremonia prin care producătorul auto american a preluat Automobile Craiova.

În 2010, uzina din Craiova va lansa o maşină de dimensiuni reduse, care va fi vândută pe piaţa locală şi exportată în Europa. Uzina din Craiova va fi producătorul exclusiv al acestui model, a afirmat Fleming.

Noul model din clasa mică va ataca o nişă neexploatată în prezent, a spus directorul general al Ford Europa.

El a participat, vineri, la ceremonia de finalizare a tranzacţiei prin care Ford va prelua Automobile Craiova.

"Au fost foarte multe speculaţii, atât în România, cât şi în alte părţi, cu privire la primul autovehicul care se va construi aici. Permiteţi-mi să pun punct acestor speculaţii, anunţându-vă că, începând de anul viitor, vom produce aici în Craiova, mult-premiatul Transit Connect", a declarat John Fleming înainte de ceremonie.

El a precizat că toate fabricile Ford din Europa lucrează la capacitate maximă, inclusiv uzina din Kocaeli, Turcia, unde se produce modelul Transit Connect.

"Cererea de vehicule continuă să crească în toate pieţele noastre tradiţionale şi noi oportunităţi apar la tot pasul. Am anunţat de curând că modelul Transit Connect urmează să intre la vânzare în anumite pieţe din America în vara anului 2009. De aceea, am luat decizia de a folosi capacitatea fabricii din Craiova pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute pentru Transit Connect", a arătat Fleming.

Referitor la cel de-al doilea vehicul, maşini din clasa mică, Fleming a spus că acesta nu va fi noua Fiesta.

"Din raţiuni de confidenţialitate, nu vă pot dezvălui mai multe în acest moment", a spus el.

Reprezentantul Ford a amintit că echipa managerială desemnată de producătorul auto american pentru a lucra alături de managementul actual al uzinei din Craiova va funcţiona sub conducerea lui Dioni Campos. Acesta va fi preşedintele Ford România SA. Printre managerii Ford care vor lucra la Craiova se numără şi Angella Alexander, director resurse umane, şi Len Meany, director de operaţiuni financiare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul model produs de Ford la Craiova va fi un vehicul comercial uşor.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul model produs de Ford la Craiova va fi un vehicul comercial uşor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte