Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2008 - Anul XIII, nr. 68 (3749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adomnicăi:

PDL, „partid de dreapta, cu trandafirul socialist în mâna stângă”

Vineri, 21 Martie 2008 (15:05:31)
Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, recomandă democrat-liberalilor să nu mai fie preocupaţi de aşa zisă alianţă PSD –PNL, ci mai degrabă să fie preocupaţi „de clarificarea confuziei ideologce în care se află partidul lor întrucât la ora actuală PDL este un partid care se prezintă de dreapta dar ţine trandafirul socialist în mâna stângă”. „Până în prezent, singurul mesaj adresat de PDL electoratului de dreapta este că a fost trădat de PNL, în condiţiile în care marea majoritate a celor care fac parte din PDL sunt trădători”, a precizat Adomnicăi. Parlamentarul PSD de Suceava a subliniat că toate mesajele şi promisiunile făcute de PDL sunt de stânga şi consideră că este un lucru firesc ţinând cont de faptul că marea parte a electoratului este de stânga iar problemele cu care se confruntă ţin de palierul politic şi ideologic al stângii. „De aceea îi dau dreptate domnului Flutur, PSD şi PDL se află în ringul politic de box şi se bat pentru acelaşi electorat, cel de stânga pentru că PDL nu a reuşit până în prezent să-i convingă pe cei cu orientări de dreapta. Dar clasamentul pe categorii îl face electoratul şi nu donmnul Flutur. Iar acest electorat care l-a susţinut, tot electorat de stânga, s-ar părea că face stânga împrejur către PSD pentru că între timp s-a lămurit. A mai văzut două Elene vorbind, au văzut un primar PDL-ist cercetat penal. Încet, încet imaginea imaculată a PDL începe să se fisureze dând la iveală demagogia, ipocrizia şi minciuna celor care pînă acum nu au făcut altceva decît să critice şi să facă promisiuni”, a încheiat Adomnicăi. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL, „partid de dreapta, cu trandafirul socialist în mâna stângă”.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
PDL, „partid de dreapta, cu trandafirul socialist în mâna stângă”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A vorbit trimis de
(21 mar 2008, 16:21:48
au vorbit comunistii care ne-au tinut in tranzitie atat timp...nu inteleg de ce vorbesc despre demagogii,cand ei promoveaza analfabeti gen Marian Vanghelie si corupti ca Ilie Nastase...Nu uitati,PSD.urmas al PDSR si tot asa pana ce ii gasim radacinile adanc infipte in PCR...chiar "mentorul" lor taica Iliescu le-a adresat apelativul de "tovarasi"...si prin prostanac a caracterizat intreg partidul care inca mai joaca dupa cum le canta...au fost atatia ani la guvernare...Oare ce au facut...?inca mai suferim de pe urma conducerii psd-iste...vor sa ne mai traga putin spre mama Rusie,sub aripa careia am stat atatia ani?mai vor o perioada de tranzitie? ASA CA NU VA MAI LEGATI DE OAMENII CARE AU VRUT SA FACA CEVA PENTRU TARA ASTA,OAMENI CARE AU INCERCAT SA REPARE CEEA CE PSD A A NEGLIJAT(agricultura in speta)
2.   WWW trimis de
(21 mar 2008, 17:54:42
Nutzule daca iti cere flutur sa i-o ****ai face-o?Pentru binele agriculturii si al tarii noastre? Uite ia exemplu de la Dl Briceag care nu numai ca i-o suge, dar sta si capra pentru flutur!
2.1  RE: WWW trimis de
(23 mar 2008, 10:19:16
domnule www .....cuvantul ****....ce ai vrut sa zici??? sfatuiesc Monitorul de suceava sa ia masuri pt cei care dau articole de acest gen!!! blocati ip.urile celor care injura!!! JIGODIILE PSD INCEP SA VB URAT!! NU AU PIC DE DECENTA!!! DUPA 1 IUNIE O SA ISI SUGA SINGURI SAU INTRE EI!!! COMUNISTI JEGOSI!!
3.   Campanie electorala trimis de
(21 mar 2008, 20:40:31
Fratilor , eu nu fac politica , nu sunt membru al nici un partid politic dar , ma uit la promisiuni si vad ca la promisiuni si critici dure sau nasoale cel mai incisiv este FLUTUR ceea ce cred ca nu e chiar normal nici ca om nici ca politician /

4.   Uite cine vorbeste!!! trimis de
(21 mar 2008, 23:17:40
Draga Mirela cine a condus CJ atata timp doar cu demagogie si promisiuni?? Nu cumva e sefu tau? Si asa ca fapt divers.. TU personal ce ai facut pentru Suceava? Ai iesit acuma de la naftalina dupa 4 ani de mandat si incep sa dai din coate... parca ai fi dl. Capra.
5.   Valoarea impune respect. trimis de
(22 mar 2008, 00:00:34
Zoaiele neputincioase psd/pcr au tot dreptul sa fie invidioase si rautacioase cu dl Flutur, un om capabil, bine pregatit profesional, politician de marca, un bucovinean cu clarviziune care vrea, poate si va face intr-adevar ceva pentru judetul Suceava.

Marsh de aici, potailor raioase comuniste, ca pun lantu pe voi.

Dl Flutur este un om de valoare, voi, niste surcele.
6.   Mirela are nevoie de votuti pt. PSD trimis de
(22 mar 2008, 00:04:05
Vai, ce fatza urata are Mirela asta, numai damburi si hartoape. Iti vine s-o iei la fuga cand o vezi, se mai da si la televizor....are nevoie de voturi la psd. din nefericire, lumea s-a mai destepat. nu mai merge cu pacaleala
7.   Mireluto trimis de
(22 mar 2008, 08:57:46
vino acasa mami

8.   Renovare trimis de
(23 mar 2008, 02:21:26


9.   Renovare trimis de
(23 mar 2008, 02:24:10
Da mami. Renovam si avem nevoie de smirghel.

Fatzaul tau cel cu toate ridurile,

Da-ni-l noua astazi.

Sa netezeasca zidurile noastre.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de berbecuţ 1 berbecuţ de cel puţin 25 – 30kgsare grunjoasă3 linguri piper măcinat (alb, negru, roşu)10 căţei pisaţi de usturoi 100g boia în amestec dulce-iute3 linguri seminţe pisate de coriandru  După tăiere, curăţaţi berbecuţul de... Citeşte